Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANiaaaaaaaaaaaaaaa

Co dobrego przeciw biegunce i wymiotom?!

Polecane posty

Gość ANiaaaaaaaaaaaaaaa

Prosze napiszcie co jest dobrego przeciw biegunce i wymiotom... ( dla doroslej osoby) prosze o szybka odpowiedz..

Gość ANiaaaaaaaaaaaaaaa
aha czyli ta osoba ma nic nie jesc? bo chcialam dac..zeby sily miala.... To ma nic nie jesc i np. wziąc stoperan? nie zaszkodzi bardziej?

jeśli ma wymioty i biegunkę, to najprawdopodobnie to zatrucie węgiel absorbuje trucizny a jedzenie - po co? żeby znowu byly wymioty? jesli żoładek juz się trochę uspokoi, to można napic się gorzkiej (lub tylko trochę osłodzonej) herbaty i zjeść sucharka, chociaz to nie jest konieczne Człowiek może żyć bez jedzenia kilka tygodni a nie jeden-dwa dni Ważne jest, zeby sie nie odwodnić, dlatego pisałam o piciu zwykłej wody

Gość coca cola pomaga
Cola pomaga, wiem bo sama się nią leczyłam 2 tyg temu, jak dopadł mnie ten paskudny wirus z wymiotami i biegunką i 40 stopniową gorączką :(. Piłam też smectę.

Gość ...lena
POPIERAM -COLA I SMECTA- POMOGĄ NA 100% !!!

Gość ANiaaaaaaaaaaaaaaa
dziekuje za wszystkie odpowiedzi.

Gość 1977..ja
mozesz jesc banany, ile chcesz, suchry, woda, zadnych sokow, cola, paluszki slone, dddddddddduzo pic. zycze powrotu do zdrowia najlepsza jesz dieta, i tylko woda

słone paluszki to też nie za bardzo, bo sól \"wyciąga\" wodę z organizmu cola jest dobra na \"odetkanie\" - jak sie człowiek przeje ale nie na intensywne wymioty, czyli raczej zatrucie woda, ew.sucharki, cisza, spokój i wypoczynek- najlepsze lekarstwo

Gość ...lena
STAWIAM NA SMECTĘ - ZAWSZE POMAGA!!! NO I DIETKA!

Gość Big baba
nalewke z orzecha 1-łyzke

Gość gośćkasia
Tiorfan

Gość gość
Poczytajcie - http://stopbiegunce.pl/ Na pewno szybko trzeba podawać leki - coś sprawdzonego, szczególnie jeśli chodzi o dzieci. Odraczam zwlekanie z działaniem, bo przedłużająca się biegunka, szczególnie intensywna, może doprowadzić do naprawdę poważnych konsekwencji.

Gość gość
na biegunkę idealna jest intesta, ja się nią leczyłam, bo pamiętam,ze miałam tak,że nie potrafiłam sobie poradzić z tymi paskudnymi dolegliwościami. ciągle biegunka i wzdęcia. a teraz? Po miesiącu stosowania wszystko minęło :)