Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewictwu nie

Dziewice powyżej 18-stki to porażka

Polecane posty

Gość Dziewictwu nie_
Petting to ja uprawiałem z kumpelami jak mieliśmy po 14 lat. Miałem normalne koleżanki, nawet jeśli nie z każdą petting robiłęm, to przynajmniej się kąpałem pod przysznicem na golaska :)

Gość no wlasnie
niech spierdala cwel na wioche jeść kupe:P

ło matko! Ja straciłam dziewictwo w wieku 21 lat, a wcześniej jeden raz pocałowałam sie z chłopakiem (zanim poznałam tego, dla którego po roku znajomosci zdecydowałam się na sex). Z facetem, z którym pierwszy raz się kochałam nie robiłam nic, poza pocałunkami i jakos zyje i mam sie dobrze i wcale jakoś z tego powodu nie czułam się ani bardziej pusta ani gorsza. Jesteś frustratem i tyle.....

tia teraz tak mówisz jak jesteś piękny i młody i chcesz jak najwięcej zaliczyć ale na żonę to na pewno byś chciał nówkę sztukę nieśmiganą bo nie mógł byś znieść że ją ktoś wcześniej wielokrotnie przeleciał i to jeszcze nie wiadomo z kim to robiła i jakie choróbska nałapała

Gość atrakcyjnaaaa
ja jestem bardzo atrakcyjną kobieta, 20letnią dziewicą. a na takiego frajera jak ty to bym nawet nie spojrzała, bo widać że tylko jakieś szmaciska cie interesują, a ja się szanuje i nie pieprzę się na lewo i prawo. A seks? tylko z miłości! a nie dlatego że "tak trzeba w tym wieku" Masz nieźle w łebie nasrane:P

Gość uujj
i zostaniesz sam która by chciała 25 letniego prawika o prosze jak kolezanka z topica "wole byc sam bo teraz trudno o dziewice" neguje 25 prawiczka, ale dziewica 25 to ok. dziewczyny zastanuwcie sie co mowicie :o

Gość czorcica
Facet co ty pierdolisz wogóle??!!!buhahahahaha dziewice to kujonki , brzydule, sztywne???? hahahaha no to w takim razie czuje sie jakimś wyjatkiem od tej "twojej "teorii o dziewicach.........mam 20 lat, jestem dziewicą na brak powodzenia nigdy nie narzekałam, w szkole" kombinowałam jak koń pod górę"(zreszta na studiach wiele sie nie zmieniło :P), pozatym kocham motocykle , własnie zaczęłam prawko na A, a co z tym związane wszelkie imprezy, zloty motocyklowe często mocno zakrapiane. no i musze cie rozczarować...chyba nie podchodze pod obraz twojej wyimaginowanej dziewicy...buahahaha...jak mi przykro......... aha z jednym elementem twojego opisu sie zgodzę uwielbiam ksiązki....ale tylko z mojej własnej a nie szkolnej listy...... A tak wogóle to zycze zebys trafił na dziewice w której zabujasz sie bez pamięci........a wtedy ona da ci takiego kopasa, że ci łzy beda po plecach zapierdalały..............

iga powinnas zabic sie juz 8 lat temu, a ja za kilka miesiecy a swoja droga autorze jak mialam 10 lat to tez myslallam ze po 18 nie ma dziewic :P

Gość Echhhhh
Nie no to juz szczyt! Kurcze najlepiej jakby miala 8 lat nie? Debilizm :/ Najlepiej jak dziewczyna straci dziewictwo kiedy bedzie chciała, nawet i po 30-stce! Bo czemu by nie? Że faceci maja mozg miedzy nogami to ich sprawa