Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bziku

biedronka ach biedronka.... ktoraś ciężarnka tam pracuje?

Polecane posty

podobno ciaża to nie choroba tak mowią, ale ja nigdy nie widziałam pracującej kobiety w ciazy ani w sklepie, ani na kasie a juz na pewno nie w biedronce. i dlatego pytam czy ktoras z was odwazyła sie tam pracowac w ciąży

Gość misia abc
ja tez nigdy nie widziałam kobiety w ciazy jako pracownicy w biedronce.

Gość misia abc
zresztą zadna ci nie odpowie na czarno za duzy wstyd.

faktycznie ...nigdy nie spotkałam ciężarnej w duzym sklepie,hipermarkecie etc..... ale tu wchodzi w grę dzwiganie etc... L4 w ogóle mnie w tym przypadku niedziwi ani nie oburza....

Gość myślę
myślę (mogę się mylić) , że w marketach po prostu wysyłają na L4 kobiety w widocznej ciąży. Nawet nie ze względu na dobre serce pracodawcy, a 12 godzinne zmiany. Musieliby pod taką kobietę organizować resztę pracy. Po ostatnich jajach z biedronką żadna sieć znanych sklepów nie pozwoli sobie na kobietę w widocznej ciąży siedzącą na kasie. Nawet, jakby sama tego chciała.

Gość młoda123
nie rozumie po co ten topik? glupie!

Gość upiiii
topik jak kazdy inny, pyta bo chce wiedziec, ja mowie, nie pracuje tam

Gość
Ja bym sie tam nie odwazyła nawet zakupów zrobic

net-ar w Biedronce nie ma tylko produktów z owadów ;) zajrzyj śmiało ;):) \"paryski piesku\" :classic_cool: - to Ci się skywka dostała:P siemaszzz ziom 🖐️ 😘

netar jest ok kobieta ale czasami kurde zachowuje sie dokładnie jak paryski piesek, ale wolno jej no nie ! ja tam lubie skubnac to i owo, ladybird w biedronie, ;)widział kto

Gość
Byłam podziwiałam tz chciałam podziwiac ale nie było co :D nie jestem paryskim pieskiem a wrecz przeciwnie mariechen _acha_ siema kobitki

mariechen_znamy się ? :) jakoś Twojego nicku nie \"pzonaju\" ;)🖐️ net-ar ...paryskie nie .....raczej jakiś chart pasowałby mi :D

Gość
a ja lubie buszowac w lidlu po tych\" pierdołkach\"( nie spozywczych) np wycieraczki albo jakies inne \"cosik\" do domu bo te spozywcze sa takie jak ten sklep \"lidl jest tani ! i do bani\"

Gość
OWCZAREK NIEMIECKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nota bene -mam-- suczke

Gość
_Acha_ Mariechen zwracała sie do mnie piszac \" Net-ar,acha, tu teraz jestes\" to \"acha\" to nie było do ciebie :D:D:D:D:D: fajnie wyszło co nie?

a widzisz near coś mnie tu nie pasiło :D;) hjie hjie ....;) pierdółki są zarypiste szczególnie ,że sie pierdzielą za kilka dni ...i i tak musisz kupić drozszy odpowiedznik - no ale radocha chwilę była,że takie tanie mi się kupić udało .... najlepiej robi mi sie zakupy wrealu ( i tez sa pierdółki-okazje :P)

Gość
to fakt ale powiem Ci ze jedna wycieraczka z Lidla jest nie do \"zarąbania\"prana wirowana 124585razy i wciaz jak nowa o to chodzi by sie rozpieprzało by moc kupic nowe no nie!:P

a ja twierdzę ,że ja nie nie rozpierdzielam kasy :P najlepsze jest to ,że mój mąż twierdzi tak samo ....ale On jest pod tym względem gorszy - komplecie działamy cuda :D:D:D ale - ale kiedyś złowiłam piękny flakonik za 6 zł i każdy kto go do dziś pierwszy raz widzi - zwraca na niegi uwagę i myśli,że był cholernie drogi :D

acha widziałam w biedronce ze sa teraz ładne ciuszki dla dzieci, moze beda na twoje córe, jesli masz ochote wstap widziałam kompleciki, bluzeczki ale nie wiem czy juz na twojego smyka nie będą małe....ale w ciuchlandzie tez mozna kupic piekne rzeczy i wiele nowych.

Gość mooniia...
w biedronce mozna kupic wiele fajnych rzeczy sa tanie, oprócz jedzenia....

labi*rynd trafiłaś kochana;) ja lumpeksy uwielbiam!!! Już kiedyś w jakmś wątku się o tym rozpisywałam;)uwielbiam kupowac tam ubranka- dla siebietez ;) częto trafiam na firmówki i rzeczy wysoko jakościowe - naprawdę komisy są warte polecenia. Mam jeden ulubiony 45 zł / kg - ale jakie łaszki fiu fiu fiu :) pozdrawiam z nad kawy rannej ;)

acha no pewnie w lupmexachjest masa ciuchów mozna sie tam \"szlajac\" godzinami, jak sa fajne rzeczy ....a ile pieknych ciuszków dla dzieci i niemowąt i zabawki. o widzisz u mnie sa po 47 za kg jak jest dostwa, ale ja kupuje przwaznie jak juz jest wyprzedaz czasami trafiam i to przypadkiem tak od niechcenia na swietne rzeczy, napewno bede kupowała dla mojego dziecka ciuszki bo jest w czym wybierac. u mnie w miescie sa 2 wa roban http://www.roban.net.pl/ jak w jednym jest dostawa to w drugim przecena i tak na zmiane, oprócz tego jest chyba z 10 innych ale tylko praktycznie w trzecz czy czterech kupuje ja to juz mam obsesje na punkcie lumpków, zawsze jak jestem w miescie musze zajrzec ale na szczescie umiem sie powstrzymac zeby nie kupowac tego co mi nie potrzebne miłego dnia....wracam do angielskiego ...ale mi sie nie chce

Gość miniimoniia
lubie biedronke, uwielbiam chleb, zawsze jest bardzo dobry, mam kilka swoich ulubionych produktów i zawsze mozna spotkac cos fajnego

hehe:)...ale pierdzielnęłam;) czasami piszę lub mówię szybciej niż myślę;) wada....ale zabawna chociaż :classic_cool: ;) pzdr !