Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiiek

Ciagle klutnie z rodzicami

Polecane posty

Gość Kasiiek

Czesc mam na imie kasia mam 20lat znalazlam sie tu bo juz mam dosyc ciagnacych sie klutni z rodzicami. Poltora roku temu poznalam wspanialego mezczyzne z ktorym jestem do dzis i ktorego bardzo kocham. Od samego poczatku gdy tylko rodzice poznali Łukasza 25lat robia wszystko by nas rozdzielic. Moja rodzina nie jest bogada ale pieniedzy nam nie brak natomiast Łukasz pochodzi z daleka z biednej rodziny jego rodzice pija dlatego tez wyprowadzil sie z domu wyjechal i zamieszkal sam nie chce zyc tak jak rodzice.Nasi rodzice sie jeszcze nie widzieli ja tez nie widzialam jeszcze Łukasza rodzicow bo moi mnie ie chca poscic. Moi rodzice nie doceniaja tego nawet ze ma wlasne mieszkanie i potrafi sam sie utrzymac. W domu czuje sie jak w wiezieniu caly czas tylko daja mi cos do roboty poganiaja mnie i krzycza dlatego jak tylko przychodzi weekend wyjezdzam na caly dzien do lukasza zeby odpoczac ale wieczorem musze wracac bo mamtka zaczyna wydzwaniac po nie i sie zlosci. Za dwa lata chcielibysmy wziasc slub ale jeszcze nawet nie mowilismy tego rodzicom i nie jestem w ciazy. Nie chcialabym zyc z rodzicami w ciaglej klutni ale na pewno nie zrezygnuje z mojej milosci. Raz nawet rozmawialismy razem w 4 ale efekty byly mizerne. nie wiem co mam robic wyprowadzic sie z domu i zamieszkac z Łukaszem. Tylko boje sie ze jak tak postapie to rodzice juz nigdy sie do nie nie odezwa i ze nie przyjda na nasz slub.Nie potrafie sie juz z nimi dogadac nawet juz nie rozmawiaja ze mna. Poradzcie mi :/

Gość a co to jest KLUTNIE
???

Gość ja ci radze
zebyc zobsczyla w slowniku jak sie pisze jedno slowo w twoim temacie:o

Gość nie dziwię się tym rodzicom
weź sie dziewczyno za naukę może a potem za miłostki. Na ślub masz czas! co ten chłopak Ci teraz zapewni! matka krzyczy, bo się boi o Ciebie- jesteś młoda jeszcze.

Gość Kasiiek
ten blad zrobiłam specjalnie zeby temat rzucał sie w oczy i widze ze zadzialal :)