Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiwi20

gdy przyjaciółka zawiedzie

Polecane posty

Gość wiwi20

opowiedziałam ostatnio mojej przyjaciółce o problemach jakie miałam w swoim związku. ona powiedziała o tym swojemu facetowi - i wszystko byłoby w porządku gdyby on nie wtrącił sie w nasze sprawy. otóż rozmawiał na gg z moich chłopakiem o tym co ja powiedziałam przyjaciółce - zwymyślał go itd itd a właściwie potem okazało sie że tak naprawde to wszystkiego nie wiedział wiec nie był obiektywny; na moje pytanie komu jeszcze o tym powiedział - nie usłyszałam odpowiedzi, a moja przyjaciółka tłumaczyła że chciała mi tylko pomóc mówiąc swemu menowi o tym - tyle że ja nie miałam o tym pojęcia aż do tej rozmowy na gg; wiec co to za pomoc? chciałam tylko żeby mi sie pozwoliła wygadać, zaufałam jej a ona to rozpeplała moje zaufanie do niej upadło i nie wiem co dalej tymbardziej że mieszkamy w jednym domu bo studiujemy

Gość wiwi20
uuuuuuuup

Gość przyjaciółka nie zawodzi
NIGDY! Zawiodła? - nie była przyjaciółką, tak Ci sie tylko wydawało

Gość wiwi20
może faktycznie masz rację, bo ona ostatnio nawet nie wychodziła z pokoju jak wracałam do mieszkania po powiedzmy tygodniu nieobecności :-( a szkoda; trudno dziś o prawdziwych przyjaciół

Gość wiwi20
a ona mi sie jeszcze dziwi że straciłam do niej zaufanie

Gość wiwi20
prosze niech sie ktoś wypowie jeszcze

Gość No nie......
Ja się wypowiem, mam przyjaciólke mieszka daleko ode mnie b daleko ale to co mi mówi i to co ja mówie jej jest dla nas świętoscia i choćby mnie ktokolwiek smazył w ogniu i przypalał nie wyjawiłabym najskrytszych naszych rozmów, nawet za cenę swojego zycia. Powinnas pogadać z psiapsiólka i same to rozważcie, nie wiem na ile i jak jestescie zżyte więc nie szukaj tu odp nikt ci nie podpowie co masz robić to ty sama musisz zdecydować, nie pozwól aby ktoś inny zdecydował za Ciebie.