Enid26 0 Napisano Kwiecień 11, 2007 kochane kobietki jestem ciekawa ilu z was udało sie zajsc w upragnioną ciążę dzieki inseminacji i ..............po ilu probach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enid26 0 Napisano Kwiecień 11, 2007 żadnej ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enid26 0 Napisano Kwiecień 11, 2007 jejku dziewczyny jestem załamana :-( czyzby naprawde zadnej z was sie nie udało??? w takim razie jaki jest sens poddania sie tej kuracji?! chyba zrezygnuje .............mniemam,ze to wywalenie pieniedzy w błoto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilitka 0 Napisano Kwiecień 11, 2007 nie poddawaj się. nie wszystkie dziewczyny lubią to określenie. inseminacja kojarzy się bardziej z zapładnianiem zwierząt i pewnie stąd te opory. gdybyś napisała \"sztuczne zapłodnienie\" pewnie ktoś by się odezwał. tak to już jest w naszej pruderyjnej rzeczywistości. :( to jednak nie znaczy, że ten sposób zajścia w ciążę nie przynosi efektów http://www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=News&home=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Kwiecień 11, 2007 ja znam jedną, udalo sie za druga próba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enid26 0 Napisano Kwiecień 11, 2007 najwidoczniej tak mało jest udanych prob :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enid26 0 Napisano Kwiecień 11, 2007 mnie to nie przeraza jakie okreslenie by nie bylo - wazne by metoda byla skuteczna :-D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość viki5 Napisano Kwiecień 11, 2007 cześć ja miałam rok temu inseminacje i niestety nie powiodło sie potem zaproponowali mi in vitro ale zrezygnowałam teraz staramy się o adopcję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enid26 0 Napisano Kwiecień 11, 2007 bardzo was kobietki malutko :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach