Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaraz

PRZETŁUSZCZAJĄCE SIĘ WŁOSY !!!

Polecane posty

Słuchajcie, mam spory problem z moimi włosami...strasznie się przetłuszczają. Myję je codziennie rano a już wieczorem wyglądają jak tłuste kluchy.To jest naprawde strasznie męczące. Jestem gotowa zapłacić dużo za jakiś specyfik szampon, lek czy coś takiego oby tylko wloski mniej się przetłuszczały. Jak to wygląda u Was, jak sobie z tym radzicie??

Gość agani
mi przetłuszczają się parę dobrych lat i do tego miałam łupież. Okazało się ,że mam łojotokowe zapalenie skóry głowy. Może tzreba się wybrać do dermatologa i myć specjalistycznym szamponem.

twoje włosy mogą się przetłuszczac dlatego że je tak często myjesz... ja tak miałam i zrobiłam sobie przerwe 2 tyg było masakrycznie, heh ale jak potem je umyłam to były piękne. Zgadzam się z przedmówczynią, jeśli jesteś wstanie wydac wszelkie pieniądze by miec ładne włosy to poprostu udaj się do dermatologa i po sprawie... powodzenia

może rzeczywiście przyzwyczaiłam je do częstego mycia, ale niestety nie mam możliwości ich odzwyczaić...pracuje i nie wyobrażam sobie ze mogłabym nie umyc ich chociażby jeden dzień. Chyba z tym dermatologiem to jest dobry pomysł, zbiore się i pójdę

Gość małam mimi
co za bzdure napisała Katie91 !!! nie wolno tak przetłuszczać włośów i nie myć ich po dwa tyg.!!! jak się ma przetłuszczające się włosy to trzeba myć je codziennie, żeby skóra głowy mogła swobodnie oddychać.....a nie czekać 2 tyg. aż wszystkie pory przez które wydobywa się łój zatkały się i zatykały skórę.....straszny kwas jest z tą opowieścią o przetrzymaniu włosów.....