Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

superteacher

Dlaczego wstydzimy się mówić wprost o seksie?

Polecane posty

Dlaczego tylko o seksie? Są różni ludzie, z którymi się rozmawia na tematy z daną osobą związaną. Niestety nie ze wszystkimi da się pogadać o wszystkim :P I nie ma to nić wspólnego ze wstydem.

Gość jak zawsze nie można się z
tobą nie zgodzić

Gość kwiatek6666
ja tam nie wstydze sie rozmawiac o seksie:)

Gość hep hep hep czkawka
A gdyby tak rozwinąć te donośne myśli nieco, bo nie kumam za bardzo (żeński mózg, "człowiek" z pizdą te sprawy): "Są różni ludzie, z którymi się rozmawia na tematy z daną osobą związaną." Łot da fak to ma znaczyć dokładnie? "Niestety nie ze wszystkimi da się pogadać o wszystkim I nie ma to nić wspólnego ze wstydem." Masło maślane masłem przewijane.

ja też odpowiem: płeć kobieta wiek 18-25 lat wykształcenie: jeszcze średnie, ale wkrótce mam nadzieje wyższe (za rok) 1. Co sprawia, że nie rozmawiasz o seksie wprost ze swoim partnerem/partnerką? : Nic – rozmawiamy na temat seksu bez skrępowania. 2) Czy uważasz seks za temat tabu? : nie 3)O którym z poniższych tematów najczęściej nie mówimy wprost? : jako społeczeństwo o wszystkich tych sprawach 4) Które z podanych zagadnień związanych z seksem jest Twoim zdaniem najbardziej tabu? :masturbacja 5) Czy w ten sam sposób rozmawiasz seksie z partnerem/partnerką oraz z przyjaciółmi? : Ze wszystkimi rozmawiam w ten sam sposób.

czy ktoś ma pomysł jak zmusić 50 a najlepiej 100 Anglików, żeby mi na to odpowiedzieli online? niech ktoś mnie przekona, że pracę mgr DA SIĘ NAPISAĆ...

do\" a co mi tam...podniosę\":magisterka powoli do przodu. ankiety potrzebuję do 3 rozdziału, którego forma i treść są jak na razie w proszku. a praca nad pozostałymi dwoma nie powiem, ciekawa.

Gość jeckyl
M 26-35 wyższe E Nie D D B

K 18-25 średnie Nic – rozmawiamy na temat seksu bez skrępowania. Nie Części ciała i czynności fizjologiczne. Seks analny. Ze wszystkimi rozmawiam w ten sam sposób.

A nie myślicie, że w Polsce duża rolę odgrywa nasza (prawdziwa lub na pokaz) religijność? Dlaczego jakaś pozycja się nazywa \"po bożemu\"? To inne już nie są po bożemu, tzn. są be i od tyłu to już będzie perwersja? Myślę, że to taka zakłamana moralność, czekanie przed ślubem niby. A potem dużo osób bierze ten ślub, bo dziecko jest w drodze.