Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magic21

migrena

Polecane posty

Gość gość
Tak ale to jest tylko Twój brak wiary,co nie oznacza ze mozna wyleczyc migrene,

Gość kuka_
ja wyleczylam migrene chiropraktyką. Chodzilam na zabiegi do Kręg Clinic w Poznaniu. Ta klinika specjalizuje sie w leczeniu migren. czasami ból glowy powodowany jest uciskiem kregu na nerw czy naczynie krwionosne. Chiropraktyk nastawia wadliwy kręg, likwiduje ucisk i ból mija. Polecam!!! 5 lat męczylam sie z migreną, odwiedzilam szereg lekarzy i nikt nie potrafil mi pomóc. Spróbuijcie sie tam udac, moze i wam pomoze (trzeba sie poddac calej serii zebiegów, jednorazowy zabieg nei wystarczy).

Gość kreg clinic
czy ktos jeszcze byl w kreg clinic? Chcialabym tam pojechac, ale to ode mnie starsznie daleko. Lecz bole glowy sa nei do wytrzymania...Dlatego chcialabym miec pewnosc ze na pewno mi pomogą... Czy wystaczy 1 wizyta czy musi byc wiecej?

Gość gość
na forum krąży nr gg, do wirtualnego gabinetu medycyny naturalnej, dużo osób pisze, że pomogła im kobieta w różnych dolegliwościach, bez wychodzenia z domu i za darmo,

Gość gość
mnie tylko pomagają środki przeciwbólowe sumamigren, ale ostatnio robiąc zakupy w mojej aptece internetowej www.aptekaczerwona.pl, kupiłam excedrin migra stop wzięłam go przy aurze i ból miał mniejsze nasilenie

Gość gość
no kryptoreklama ortograficznej na wszystkich juz topikach

Gość gość
witam.ostanio mialam takie ataki,ktore ciagnęły się od tygodnia z nasileniem i słabnięciem. poszłam do zielarskiej apteki i dostałam MEMOBON. pani sprzedająca kazła mi to pić w dawce 6 kaps.na dobę. na uloce jednak pisze aby nie przekraczać 1 kaps. dziennie.lek dziala min.na rozrzedzenie krwi.wiec pije 2 na dzen. pomogło

Gość do  kreg clinic
ja bylam w kreg-clinic. czasami wystarczy 1 wizyta, czasammi potrzebne jest kilka zabiegow, zalezy od schorzenia. warto tam pojechac. pozdrawiam

Gość gość
Nie potrzeba nigdzie jezdzic,samemu w domu mozna stymulowac punkty energetyczne odpowiedzialne za migrene,bardzo dobre efekty to przynosi

Gość Pacjent_Wroclaw
Osoby które dotknął Migreny i zabiera im chęć do życia zachęcam do odwiedzenia gabinetu dr Piotra Nogala, lekarza – okulisty. Dr nogal jako pierwszy na świecie odkrył metodę SKUTECZNEGO leczenia migreny. Można o tym przeczytać w archiwalnych wydania Gazety Wrocławskiej (3 marca 2014) i Angory (24 marca 2014), a także zobaczyć dr Piotra Nogala w materiale Video na stronach VOD Pytania na Śniadanie. Zachęcam także od odwiedzenia strony www.nogalmedicine.pl na której można znaleźć informacje o Doktorze, jego odkryciu, a także dowiedzieć się gdzie Doktor Piotr Nogal przyjmuje pacjentów.

Gość Pacjent z Wrocławia
Osoby które dotknął problem Migreny i zabiera im chęć do życia zachęcam do odwiedzenia gabinetu dr Piotra Nogala, lekarza – okulisty. Dr nogal jako pierwszy na świecie odkrył metodę SKUTECZNEGO leczenia migreny. Można o tym przeczytać w archiwalnych wydania Gazety Wrocławskiej (3 marca 2014) i Angory (24 marca 2014), a także zobaczyć dr Piotra Nogala w materiale Video na stronach VOD Pytania na Śniadanie. Zachęcam także od odwiedzenia strony nogalmedicine na której można znaleźć informacje o Doktorze, jego odkryciu, a także dowiedzieć się gdzie Doktor Piotr Nogal przyjmuje pacjentów.

Witam! Jeśli ktoś pilnie potrzebuje leku na migrenę o nazwie Flunarizinum mogę odsprzedać 1 opakowanie tego leku za cenę 15 zł + koszt przesyłki. Mi już nie jest potrzebny a może komuś się przyda. Zainteresowanych proszę o kontakt na mojego maila: angel.07@interia.pl

Gość saranowak
Zdarza mi się używać kompresy FLEX. Pomagają tak ze polecam

Gość gość
Jeszcze Zolmiles moze ktoś odsprzeda.

Gość paula8711
Nie no w takiej sytuacji, to bezwzględnie tylko neurolog może pomóc. Koniecznie umówcie się do niego na wizytę. Trzeba bowiem znaleźć przyczynę. Nie można tak żyć. Pod nr 22 253 88 88 jest rejestracja w Psychomedic. Mają tam naprawdę świetnych specjalistów.

Gość gość
Ja polecam wszystkim migrenikom Cefaly, tylko to mi pomogło.

Gość WojciechBA
Na mnie z kolei działa Gardan. Jest bardzo silnym lekiem przeciwbólowym ale możesz go kupić bez recepty. Ulotkę i skład możesz zobaczyć tutaj: https://adamed.expert/product/gardan/ . W moim przypadku tylko Gardan pomógł.