Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem sam

kocham was bardzo

Polecane posty

amajgad, masakra. Człowieku czy jak Ci tam na imię. Posłuchaj, nie trzeba zaliczać panieniek na imprezach, jak to określiłeś, ale jeśli nie wyjdziesz do ludzi, nie zaczniesz poznawać kobiet i nie pokażesz jaki jesteś fajny facet to z dużym prawdopodobieństwem będziesz mógł się użalać nad sobą do końca życia. ps. nigdy nie zaciągnąłem laski do łóżka na imprezie, nie wykorzystuję kobiet :-)

Gość jestem sam
a wiesz jaki to jest ból jak yjesz tyle lat lat i nie masz punktu zaczepiania , najblizszej osoby , której możesz powiedzieć kocham cię , budzisz się codzienie sama , zasypiasz sama , masz kochających rodziców a nie masz tej najblizszej osoby

Gość a ile masz lat
wiem. ale przecież takich ludzi jest wiele. szkoda, że większość boi się zaufać miłości. ja jestem sama, rodziców już nie ma na świecie, a ten świat nie oferuje zbyt wielu osób z którymi można porozmawiać o duchowych sprawach.

wystarczy być: trochę zabawnym, trochę oczytanym, trochę znającym się na jazzie, znającym kilka fajnych miejsc w mieście, potrafiącym słuchać. Warto też dotrzymywać słowa i nie być skąpym.

Gość jestem sam
masz dużo racji , ale to nie zawsze pomaga , czasami się zastanawiam , czy wy lubicie być , żle traktowane , poniewierane

Gość jestem sam
nie to nie na tym to polega stanowczym? jak kochos pokochasz to bedziesz uległy

Gość jestem sam
Iga wylecz kompleksy

Gość a ile masz lat
byłeś już kiedyś zakochany ? ja tak, problem w tym, że jednostronnie. nie wiem, czy mężczyzna może być uległy, kiedy się zakocha, jeśli nie dano mu przykładu w domu, jak należy traktować kobietę. ci wszyscy twardziele, spod budki z piwem są koszmarem tego społeczeństwa.

Gość nie jest tak
nie jestem twardzielem spod budki z piwem brzydzę się chamstwem , agresją , może jestem byt mięlkki