Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziśbezczarnego

Seks i znaki zodiaku - panie i panowie

Polecane posty

Zdecydowanie pisze jako facet Panna,a latek mam niemało,i doświadczenie dosyć duże.Tak że wiem co mówie.

Gość vanesssssssa
ja byk - mój partner wodnik... na poczatku cudownie a teraz juz znudził mnie seks i na dodatek wodniki nie lubia eksperymentów ale są wyjątki!!! strzelec wiele daje od siebie, bliźniak TOTALNA PORAŻKA!!!wiele mówi mało robi!!! ale i tak byki górą namietność+czułość+pomysłowość= cudny seks!!!!!!! a byk+byk to mieszanka wybuchowa na związek marne prognozy ale na kochanków supeeer!!!

Gość Powiem Wam szczerze
nie ma jak Strzelec. Zaden facet - nawet Skorpion Cie tak dobrze nie przeleci jak Strzelec.

Gość Katrina04
vanesssssssa nie zgodze sie z toba, ja jestem bykiem i on tez uklada sie nam zajebiscie i w łóżku również, wiec nie plec ze "marne prognozy"

;):D 1.byk:wspaniale robił minetę-orgazm zawsze-pachnący, czuły ,piękny, dobrze wyposażony 2.lew:namiętny , pojętny-zdolny:p 3. byk ostatni: mineta tak sobie, pojętny ,wytrwały, cierpliwy, lubiący nowości, czuły, dobrze wyposażony, ostry-wtedy kiedy trzeba-kochany, bardzo bardzo męski wygrał byk:D

mój znak baran: wymagająca, nie cierpliwa, namiętna i zazwyczaj ostra, lubię nowości, jestem wstanie spełnić wszystkie prośby partnera, oddana :D:D:D

Gość dziśbezczarnego
Na razie w rankingu wygrywają Byczki. :) Tak myślałam. Nie ma co się obrażać na uogólnienia. Wiem, że są wyjątki - ale wyjątek przecież tylko potwerdza reghułę! Chyba jednak coś w tych znakach jest.... no, oczywiście są jeszcze jakieś tam ascendebty itp. ale ogólnie coś na rzeczy jest.

Gość dziśbezczarnego
ascendenty - klawiatura mi źle działa. ;)

Wężowniki: oślizgłe. Lubią seks analno-waginalny. Jako grę wstępną proponują szukanie roztoczy. Po orgazmie przytulają się do ściany, albo wpadają w szparę - również tę miedzy łożkiem a biurkiem. Podczas seksu z Bykami, Rybami i Wodnikami moczą łóżko.

Gość hophophophop

Gość poseksiłabym se
byka nudzi łóżkowy banał, dlatego jest najlepszy.Sama jestem byczkiem i dużo wymagam.Dla mnie w łóżku sprawdził się koziorożec i bliźniak

Gość ja skorpionka
iiii: 1. Strzelec- bylo nam swietnie, chemia na maxa!!! no ale dodac trzeba, ze byl bardzo chojnie obdarzony ;) 2. Lew- potworny egiosta z malym ptakiem.. bleee! 3. i 4. Waga- nigdy wiecej!!!!! NUDY na maxa, zero zdolnosci, brak emocji i w ogole czegokolwiek... 5. BARAN- moje kochanie ❤️.. sex zawsze i wszedzie i na wszystkie sposoby. Satysfakcjonujacy i emocjonujacy, raz sybki numerek innym razem dluuuuga droga ku spelnieniu. miam :D Zwracam uwage jednak na cos innego- nie tyle znak zodiaku, co zywioly. Sama jestem woda a zarowno strzelec jak i baran to ogien.. Nie ma to jak ogien i woda!!

no przecież wiem ze barany ,strzelce , byki to sama ekspresja zdarza sie i skorpionowi:p co ja nie wiem -wiem:classic_cool::p

otwieram szampana rocznicowego . wypijesz lampkę (rocznica byłoa 10 ale mnie choróbsko rozebrało)

V V II II ... ... HEHE CIEKAWE CO WYJDZIE:D Z okazji święta Waszego życzenia wszystkiego najlepszego: niech każdy dzień dostarcza radości i uśmiech zawsze w sercach gości, niechaj problemy Was omijają, a wszyscy bardzo Was kochają, Bo jak nikt inny na świecie, Wy na to zasługujecie!

Gość dgdxgzcgbc
nawet na temat nie piszecie idiotki........