Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Co dziś tak mąło osób na kafe?

Polecane posty

W domu balowalam-znajomi wpadli w odwiedziny i tak sie wizyta troszeczke przeciagla:p,ale wszystko pod kontrola -jak zawsze:-)))

przypomnialo mi sie, jak wychodzilismy na andrzejki, poszlismy po kolezanke obok bo sie jeszcze szykowala, poczestowala nas, zebysmy nie siedzieli \"bezczynnie\" i juz nie wyszlismy odniej, znaczy wyszlismy, nad ranem, ciezkim krokiem gdy grafitacja oddzialywala na wiekszosc z nas mocniej niz zazwyczaj. Coz to byl za wieczor... Kolega sobie wsystko wywrozyl :P gadajac glupoty po pijaku :P

Gość zakonnica w przebraniu
polkule juz przewietrzone i teraz juz moge na tym forume glupoty wypisywac. padlo na Was:P cieszycie sie, prawda:D?

wielbiciel>> pacierze nie odmawiasz, ale wina mszalnego tez nie odmowisz, prawda:D? dostalam caly zapas od ksiedza proboszcza:D za wczorajsze zachowanie zeslal mnie na roboty przymusowe, ale czego sie nie robi dla wina:D:D

owszem ciupasko:D w takim razie brak sprzeciwu uznaje za zgode:P polewam\\_/\\_/\\_/\\_/

w intencji Waszego nawrocenia, bo niedobre z Was dzieci:P Ty nie mowisz pacierza, wielbiciel sie szlaja nie wiadomo gdzie, a Asiulka razem z nim:P

zakonnica-ja tu z wami,nigdzie sie nie szlajam,bo gdzie i z kim:p Siedze sobie sama i muzyczki slucham(troche sie pogibiecie ze mna):D

ja zawsze wyginam cialo smialo:D zwlaszcza ze niedawno chorowalam a teraz znow w pelni sil:D Asiulka>> czego sluchasz?

no przeciez wszystkim polalam:D niegrzeczne z Was dziewczeta i dlatego takie mocne macie glowy:P nawet mocniejsze od wielbiciela;) no ale wina u mnie dostatek, zatem poleję;) \\_/\\_/\\_/\\_/

Zmeczony chlopak;-))),wiec mu wybaczamy:-)) ale kto wie,moze jak ciachem poczestuje to przyjdzie:p