Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Co dziś tak mąło osób na kafe?

Polecane posty

zakonnica ---> nie, egzaminowanie sobie odpuszczę. Martwię się tylko o to, żeby w czerwcu było co opijać ;) Asiulka ---> u nas są przymrozki :o

Wielbicielu u mnie gorac 25 do 30 stopni,a ma byc jeszcze cieplej. zapowiadaja bardzo gorace lato.:-)))) Opalisz sie jak przyjedziesz:D

🖐️ to znów ja-jak zwykle o takiej porze:P Asiulka>> fajnie, że jesteś:D u mnie upału niestety nie było:o czasem potrzebna jest jakaś odmiana, stąd ta czerń;) wielbicielu>> jak już wcześniej pisałam: \"o mnie się nie martw\":D mam zapasy wina, a przecież nie mogą się zmarnować:D

Zakonnica-Ty marku nocny:D Ja tak sie sparzylam na sloncu ,ze wysypki dostalam i zadrapie sie na smierc:p:D Setunia-witaj 🌼

Asiulka>>muszę przyznać, że nawet się dziś trochę uczyłam, więc teraz się trochę rozpanoszę na kafe:P seti🖐️

A panosz sie ile chcesz,bo tu ostatnio taka cisza:D Wielbiciel gdzies wybyl,pewnie juz sie przekreca na drugi bok:p A ja mam dzis taki humor ,ze sama do kompa sie smieje:d

wielbiciel pewnie odsypia poprzednie noce;) i mam nadzieję że grzecznie śpi, bo miałam dbać o jego moralność:P właśnie zauważyłam, że tu cisza:o niby w dzień sie przez chwilę coś działo-mam na myśli topik o rekordzie Guinessa, ale nie wiem, czy kojarzysz;) ale w końcu go wykasowali:o mam nadzieję że humor dopisze Ci na tyle, żeby tu ze mną posiedzieć, bo seti już niedługo idzie spać:o

Zakonnica,o topiku wiem ,ze wykasowali,ale jakos nigdy tam nie wchodzial,wiec nie bardzo kumam:-)))) Wiesz zakonnica -zawsze sobie mowie,ze dzis wczesniej sie poloze lub poczytam ksiazke .....i co 😠cigle cos tu klikam to czytam. Wielbiciel to niech wstaje,a nie traci czas na spanie:p

Zakonnica-uciekam spac,bo rano wyprawa:D A wiesz jak to mowia\"kto rano wstaje....................................................ten sie nie wyspi:p Zycze spokojnej nocy i kolorowych snow:p

to chyba dziś już wcześniej się nie położysz:D:D:D:D:D a co do wielbiciela...to chyba niedawno poszedł spać wyśledziłam go na innym topiku, na którym pisał godzinę temu:P

nie darujemy mu tej nocy:P i Ty też idziesz już spać? to do kogo ja będę głupoty wypisywać?? 😭

idę spać, zanim się tu na serio rozpanoszę:P dobranoc...szczypawki do zabawki i...takie tam:D🖐️))

Zakonnica--->wrocilam cala z wycieczki tylko z bolem glowy:o A co u Ciebie?juz wszystkiego sie nauczylas?:p

Witaj👄:-)))) jak milo Cie znow \"widziec\":-))) Na Court farm w Weston-Super-Mare,z 27-io osobowa grupa dzieci w wieku 3-4 lat .jeszcze do teraz nie moge dojsc do siebie:d A co u Ciebie?wszystko dobrze?

dziś jestem wyjątkowo wcześnie wielbicielu🖐️ mogę Cię jeszcze raz \"wykorzystać\" w sprawie Worda;)? Asiulka🖐️ pisz jak tam udał się wyjazd;) ja tez wyjeżdżam na majówkę, ale dopiero w sobotę:o

Zakonnica🖐️ Wycieczka bardzo fajna,pogoda dopisla,tylko ciagle trzeba bylo ganiac za dziecmi,bo to ciekawskie i wszedzie nosa wetkna. Mialy pokaz jak krowka daje mleko,a pozniej tym mlekiem karmily male cielaczki i wiele ,wiele innych ciekawostek. dzien bardzo udany,ale ja padnieta:-))) Moze cos na wzmocnienie?:p

Wielbicielu---->to farma ze zwierzakami (roznymi)nawet lamy i sowy byly:D

wielbicielu>> czy da się zrobić tak, żeby strony numerowały się nie od poczatku dokumentu? słyszałam coś o podziale na sekcje, ale nie bardzo wiem, jak to zrobić. a ustawiłam tak, żeby nie było numeru na pierwszej stronie, a mimo to pierwsza strona się liczy w numerowaniu, a chciałabym, żeby się numerowało dopiero od trzeciej:o no i jeszcze jedno: jeśli drukuje się dwustronnie, a na oprawę zostawia się lewy margines szerszy, to czy trzeba na co drugiej stronie ustawiać prawy margines szerszy, żeby się dobrze wydrukowało:o? przepraszam za kolejne zamotane tłumaczenie, ale ja inaczej nie potrafię:o i z góry dziękuję;) Asiulka>> czyli miałaś udany dzień ale powinnać wypocząć, a Ty zmęczona;) na wzmocnienie proponuję herbatkę z rumem-dostałam od księdza proboszcza:P

Zakonnica-jasne ,ze udany,tyle tylko ,ze pozniej do pracy jeszcze musialam isc:o,ale jutro mam luzik:-)))wiec herbatka -bardzo chetnie:-)))

zakonnica ---> 1. w tej chwili nie pamiętam jak to było z tym numerowaniem :o 2. wejdź: Ustawienia strony ---> Marginesy i na jednej z list rozwijanych które tam są wybierz opcję \"Marginesy lustrzane\" ;)

Gość zakonnica itd.
telefon miałam;) Asiulka>> herbatka dla Ciebie \\_/ wielbicielu>> dzięki...tylko nie wiem, gdzie mogę znaleźć te ustawienia strony:o też się skusisz na herbatkę;)??

Gość zakonnica itd.
wielbicielu>> już znalazłam... dzięki😘 nie wiem, co bym bez Ciebie zrobiła;)

Asiulka ---> 27?? czy Ty jakieś przedszkole tam prowadzisz? ;) zakonnica ---> herbatki niestety odmówię, idę spać już. Z tymi sekcjami... można tak zrobić, żeby od trzeciej strony zaczęło numerować od 1, wystarczy wstawić koniec sekcji na końcu drugiej strony (Wstaw ---> Podział... ---> Następna strona ---> OK), ale na dwóch pierwszych i tak będzie numeracja :o i nie wiem jak ją usunąć :o Wszelkie modyfikacje skutkują w całym dokumencie, a nie w wybranych sekcjach.

Gość zakonnica itd.
thx za pomoc wielbicielu ;) i dobranoc wszystkim🖐️ a miałam dziś wcześniej iść spać:o

Gość dziś pidżamki nie ma
;) 🖐️ cichutko tu dzisiaj, ale pomacham;) jutro z rana wyjeżdżam na majówkę, zatem nie będzie mnie chyba do poniedziałku i życzę wszystkim miłego weekendu;)🖐️