Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gugis777

To juz za niecałe 3 miesiące!!! 7.7.7kto jeszcze?

Polecane posty

Gość Gugis777
Jak sie czujecie? Bo ja zaczynam sie juz denerwowac, ale czekam na ta chwile z utesknieniem :)

Gość Gugis777
Dziewczyny piszcie co jeszcze załatwiacie, mnie przeraza ogrom spraw do zalatwienia, szczegolnie proszenie gosci, wszyscy musza byc zaproszeni osobiscie. masakra!!!!

Gość dddaaaaaaaaaaaaaa

Gość observer
tylko sie nie posraj z tej "radosci"

Gość gugis777
do observer bardzo sie ciesze ze mi zazdroscisz, nieszczesliwy człowieku kamis boisz sie o pogode? ja troszke, choc wolalabym zeby padalo niz zeby była patelnia. gdzie bierzesz slub? pochwal sie sukienka:) pozdrawiam

Gość baśek
Tak to pewnie 7.07.2007,czekaj na życzenia..

Gość baśek
Tak to pewnie 7.07.2007,czekaj na życzenia..

ja bylam w Polsce na Wielkanoc i zalatwilismy wszystko lacznie z zaproszeniem gosci. Teraz tylko ostatnie poprawki sukni, zapowiedzi i wybor tortu. Z pomoca mojej mamy udalo sie wszystko zalatwic w 2x 1 tydzien plus 1 tydz przed slubem mam jeszcze. W sumie 3 tyg- nie sadzilam ze mi sie to uda, zwlaszcza ze wszystko na odleglosc ,ale dalo sie jak widac. Dlatego zupelnie nie pojumuje osob ktore zaczynaja przygotowania 2 lata wczesniej (jak np moja kolezanka z pracy). Troche zal mi ze niektore rzeczy mnie omina, ze nie bedzie tego biegania, jezdzenia itp tylko wszystko przez interenet i telefon niemal (lub przez mame ;-) ) ale uwazam ze 3-4 mies to MAX jesli chodzi o przygotowania. Zaczynam juz czuc troche podekscytowanie. NIe denerwuje sie za bardzo - decyzji jestem pewna -a jesli juz to sie weslem denerwuje. Z drudiej jednak strony jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil. Do wesela ponad 2 mies a juz uslyszalam pare uwac krytycznych hehehhehe....np nie ten Kosciol. Ale co tam. Wierzez ze to bedzie cudowny dzien. 2 lata narzeczenstwa tak szybko minely....ehhhh... ale podobno jak czlowiek jest szczesliwy to czas szybko mija wiec - JESTEM SZCZESLIWA i bardzoe was pozdrawiam.

Gość co wy ogladacie
ohydna ta twoja suknia :) ale wnioskując po twojej sylwetce z kafe, pasuje do twojej natury :)

Gość plazolubna
ja sie nie denerwuje, nie mam zadnych przygotowan na glowie, nie zapraszam zadnych gosci, nie robie zadnej imprezy, bedziemy tylko we dwoje, w normalnych letnich ciuchach, plaza, zachod slonca, ew. kilacja w jakiejs fajnej restauracji, tak jak zawsze chcialam - romantycznie :) jdyne co bedzie trzeba zalatwic to obecnosc kogos, kto ma uprawnienia, by podpisac papier slubny :)

Gość Pikuska
Niecałe 2 miesiące 16.06.7007:):):):):):):):) Hurra hurra:)!!!!!!!

Gość o rzeszty
7007 ho ho, to zywotni jestescie ;)

Gość Gugis777
Potrzebuje zaproszen slubnych w Rzeszowie. Gdzie mozna kupic???

Gość lllllllllllllllllllllllllll777
up

Gość lllllllllllllllllllllllllll777
to po co tu włazisz??

Gość kruszynkasylwia
ja 7,07,007 okolice Ełku