Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasztaniczkaaa

ALE TO BEZNADZIEJNE JEST

Polecane posty

Gość kasztaniczkaaa

poczytalam tutaj troche tych topikow i wiekszosc z was odchudza sie bardzo rygorystycznie 500,600kcl a pozniej sie dziwice ze wazycie jeszcze wieciej niz przed dieta zrozumcie to ze bez wysilku i racjonalnej diety nic dobrego nie osiagniecie ja schudalm 10kilo w 2,5miesiaca na diecie 1200kcl plus mnostwo ruchu warto bylo mam jedrne cialo i przede wszystkim zmienilam nawyki zywieniowe czasem sobie nagrzesze z jedzeniem ale wiem ze nic mi to nie zaszkodzi bo cwicze: przez lata odchudzalam sie na tych beznadziejnych dietach 500kcl,kopenhaska,......

wiele dziewczyn katuje się dietami bo im się nie chce ćwiczyć a jak ćwiczą to położą się na podlodze bez rozgrzewki i brzuszki ( pozatym podnoszą głowe ciągnąc głowe do góry a nie brzuchem ) a przy ćwiczeniu brzucha min 30 minut cardio to musowo ... potem się czuje prace mięśni ... bo tłuszcz się spala po 20-30 minutach pozatym nie rozumie stwierdzenia schudłam 1 kg ... straciłam na wadze 1 kg ... bo moim zdaniem centymetr albo ubrania pokazują czy się chudnie czy też nie :) skończyłam

Gość kasztaniczkaaa
i to jest takie kolko chudna 10kilo w 2tygodnie bez wysilku fizycznego pozniej znowu jedza bo mysla ze juz moga i wtedy kolo sie zamyka 112kilo przybywa i znowu mysli jaka diete zastosowac od jutra... ja stawiam nie na diete ale zmiany zywieniowe i przede wszystkim sport cialko jest super zero celluitu dzieczyny robicie to dla siebie tylko i wylacznie warto poswiecic codzienne troche wysilku przede wszystkim po cwiczeniach jestescie zmeczone ale szczesliwe zrobilyscie cos dla siebie a juz po 2tygodniach bedziecie widziec pierwsze efekty

Gość kurcze mac
Tak, ale ni e kazdy ma czas na mnóstwo ruchu... Ja mam jedynie w wakacje, jestem w szkole od rana do wieczora, potem nauka i tak w kółko

Gość doradczynie wielkie
widzę ,że lubicie dawać rady innym ? a proszą o to ?:P

Gość Eeeeeeeee
Eseczka :) Mogłabyś napisać troszke jak się rozgrzać przed brzuszkami?

Gość kasztaniczkaaa
bo jakby kazdy troche zmadrzal to by nie bylo az tylu tutaj tych topikow ja pracuje i jeszcze sie studiuje i zawsze znajde te pol godzinki na cwiczenia jak sie chce to sie zawsze znajdzie

Gość edytaaaaaaaaaaaaa
kasztaneczka podaj gg chcialabym pogadac

Gość kasztaniczkaaa
bardzo chetnie ale nie podaje tutaj swojego gg jak chcesz to ty podaj

Gość kurcze mac
Pracujesz i studiujesz? I jeszcz emasz czas na MNÓSTWO RUCHU, mi nauka pochłania cale zycie jak na razie...nie wiem jakie ty masz tudia i pracę, ja mam ciężkie....

Gość 6999877
napisz

eee no ja jestem na kopenhaskiej i nie uważam żeby to była bezsensowna dzieta, bo gdyby była to chyba tak wiele moich znajomych by jej nie stosowało? I nie uzyskiwało tak dobrych WIDOCZNYCH efektów? Ja np mam problemy z kręgosłupem i mało jakie ćwiczenia mogę wykonywać.

Gość na problemy z kregoslupem
tylko cwiczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uwierz mi, że nie musisz mnie pouczać. ;) Mam specjalny zestaw ćwiczeń od lekarza, z tym, że są one NA KRĘGOSŁUP a nie na WYRZEŹBIENIE SYLWETKI. Wiadomo, że jakieś efekty na sylwetce są, ale nie takie jak przy intensywnych ćwiczeniach dla \"zdrowych\".

Gość przajcioleczka 1
ja znam kilka osob ktore przeszly kopenhaska i kazda potem przytyla bo to jest dieta niskokaloryczna-po co sie meczyc zeby schudnac kilka kilo i miec je na tydzien? tylko np 1 kg tygodniowo to zdrowe odchudzanie