Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ... be happy

schudłam - chudnę - schudnę - dont worry ...

Polecane posty

Gość
buuu, ja nie mam rowerka, aerobik odpada, bo trzeba płacić, poza tym ja strasznie nie lubię ćwiczyć publicznie, zwłaszcza e na aerobik chodzą chudsze dziewczyny :/ przynajmniej wczoraj zaczęłam z hula-hop :> hehe, waga dzisiaj 57,2 :) obmierzyłam wszystkie wymiary i wychodzi na to, że wszędzie 1cm mniej niż dwa miesiące temu :) talia najchudsza od półtora roku :) uda też :) właśnie - uda. To najgorszy problem, są grube z przodu, jak stoję z profilu to dobrze widać że są takie do przodu wydęte:/ jak mi chudną to po bokach tylko :( i dlatego w udach mam więcej niż w biodrach :(

Gość magda_lena_ciekawa
o boshe...jak słodko własne sie zważyłam...przypominam jestem 5 dzień na głodówce...jak zaczynałam to ważyłam 56kg a teraz waże 53,5kg!!!jejciu jak fajnie....jeszcze zostało mi 9 dni głodóweczki i mam nadzieje ze osiagne moja wymarzoną wage 48kg...juz sie doczekać wprost nie moge;););)najlepsze jest to ze mi sie wcale nie chce jeśc i nawet dobrze sie czuje...tylko nie chce mi sie tez pic....pozdrawiam wszystkie głodujące;);*

Gość magda_lena_ciekawa
do Kuraiko: nie martw sie uda to chyba najwiekszy problem kobiet...z moimi tesh tak jest...3mam za Ciebie kciuki...napewno schudniesz;)

Gość niniczka
do magda_lena_ciekawa GRATULUIJE!!!!!! NAPRAWDE BRDZO BARDZO CIESZE SIE RAZEM Z TOBA:) u mnie nie jest fajnie:(( zycze wytrwałosci!!!!

Gość Niunia19916
Ja wlasnie dzisiaj zjadłam schabowego,pomaranczke,batona i wcinam czipsy;( Ale od jutra na pewno zaczynam! Niniczka zacznijmy razm napisz na to gg 3030909 a napewno nam sie uda:) Wierze w Ciebie;) Ja jastem caly czas na gg ;)

Gość fresh50-Monia
Hej dziewczyny. Dziś wytrzymałam też bez jedzenia w sumie już pełne 4 dni. Narazie dobrze się czuję i nadal będę ciągnąć tę swoją głodóweczkę. Postanowiłam,że jak dam radę to pociągnę tak do końca miesiąca a później będę jadła oczywiście w małych ilościach warzywka, owoce i gotowane mięsko. Trochę ciężko mi tak bez jedzenia, ale nie czuję się głodna a za dnia w pracy próbuję się czymś zająć, zaczęłam nawet intensywnie ćwiczyć brzuszki. Dla tych dziewczyn, które nie znają moich gabarytów (oczywiście po urodzeniu niedawnym dziecka) - w poniedziałek tj.16.04 jak postanowiłam spróbować głodówki rano waga wskazywała 95kg a przed chwilą się ważyłam i już ważę 90,4kg. Jak dla mnie to oszałamiające tempo na chudnięcie mimo, iż piję 2 litry wody dziennie, czasem więcej. Więc to ,że schudłam nie może być przyczyną tego,że zeszła mi woda z organizmu, gdyż piję ją non stop. Do posqdka Piszesz,że w weekend masz zjazd i ciężko Ci będzie wysiedzieć na zajęciach bez jedzenia. Dobrze Cię rozumiem, bo sama siedzę na wykładach po 10 lub 12 godzin i jak nic ze sobą nie wezmę pożytecznego do jedzenia to jestem głodna a wtedy co robię? - idę do automatu i kupuję batoniki. Ja miałam w ten weekend zjazd co był a teraz jadę dopiero 4 i 5 maja więc chcę zaskoczyć swoje koleżanki swoim wyglądem tzn.chciałabym trochę zrzucić tuszy żeby było widać. Mam nadzieję, że mi się uda, myślę,że po raz pierwszy jestem na dobrej drodze tzn. po 1000-cu próbach myślałam,że już raczej nie dam rady a tu sama się zaskakuję, że już tyle wytrzymuję. Ta głodówka pomoże mi trochę zrzucić, oczyści mi organizm a najważniejsze, że skurczy żołądek a o to mi najbardziej chodzi,żebym się już nie objadała. Dziś powiedziałam jednej mojej koleżance co stosuję tzn. chodziło o głodówkę a ona powiedziała,żeby mi się to za bardzo nie spodobało, bo zobaczę,że chudnę dużo i z puszystej dziewczyny stanę się anorektyczką. Odpowiedziałam, że raczej mi to nie grozi bo zapał zawsze miałam na miesiąc a później znów jadłam to samo. Mam nadzieję,że tym razem docenię swój wysiłek i nauczę się jeść w małych ilościach. Pozdrawiam

Gość
ale właśnie jakie ćwiczenia konkretnie na uda? bo pływanie albo nożyce powodują że uda chudną po bokach a z przodu zostaje to samo :(

Gość niniczka
do Niunia19916 witaj w klubie ja ci równiez pochłonełam chipsy:(( i czekolade chinskie danie:(( oh ok od jutra zaczynam głodówke!!!!!!!!!!!!!! a ty do kiedy planujesz razem nam sie uda musi!!!!!!! czyli od jutra głodóweczka tylko woda!!!!!!!! ja jestem teraz u siostry i nie ma tu gg wróce w nastepnym tygodniu to bedziemy na gg ok!!! a narazie zycze ci jak najwiecej pozytwywnego myslenie i duzo duzo duzo sił!!!!!!! od jutra woda!!!!!!pamietaj!!!'robim,y to razem;"))) 3maj sie cieplutko pozdrawiam

Gość dlaczego bo nie rozumiem
wytłumaczcie mi, dlaczego uważacie, że głodówka pomoże Wam schudnąć? tzn. co się dzieje w waszych organizmach podczas stosowania głodówki?

Gość pasqdka
WITAM :) Monisia! dzięki że jesteś, bodzieki Tobie wierze w siebie:) postaram sie jutro na jakichś sokach wytrzymać, dzięki Bogu lubie warzywne wiec moze być i w sobote tez, a w niedziele spróbuje jeszcze raz! tez mam nastepny zjazd w długi weekend :( patologia!! hehe trzymaj sie dzielnie! cały czas sie ciesze, ze Ci sie udaje! i pisz dalej, bo trzymam kciuki i ciekawa jestem- gratuluje sukcesu! tylko pamiętaj- obchodz sie ze soba delikatnie, żebys sobie sama nie zaszkodziła, słuchaj co mówisz sama do siebie :D i walcz dzielnie!! buziaczki

Gość pasqdka
niniczka i niunia a może bysmy sie tak razem zmobilizowały? chociaz na 3 dni? ciooooooo? też sie dzisiaj najadłam :) ale ciiiiiiicho, nie mówcie nikomu ;)

Gość pasqdka
oki- poszłam do kuchni i zgrzeszyłam :D 23:15- a niech bedzie 24.00- to moja GODZINA ZERO! jutro i w sobote bede piła soki i jadła jablka a od niedzieli ide do Monisi na głodówke! acha- zwaze sie dopiero w niedziele rano, bo nie chce sobie psuć humoru na samym początku- dziekuje!! Monisiu za przebudzenie mnie z procesu dołowania sie! Wiecie co? juz ktoś o tym pisał, ze jak jest zle to sie je, a wtedy jest jeszcze gorzej i je sie jeszcze wiecej- to mi zawsze przypomina tez rozdział z Małego Księcia o pijaku, który pił, zeby zapomniec o tym że pije i tak w kółko......... Monisia! przerwałaś dzisiaj moje błędne kółko, w które wlazłam pare dni temu :) i obiecuje, ze bede juz grzeczna :* dobranoc wszystkim - koszmarnie kolorowych snów:*

do LUŚKA50 z okazji urodzin dużo zdrówka, szczęscia, spotkania kominiarza, gwiazdki z nieba, spełnienia najskrytszych marzeń, dużo miłości, czułości, chwil pachnących bzami, truskawkowych myśli, wiśniowych snów no i oczywiście wytrwałości w postanowieniach:) wszystkiego najlepszego!!! Sto lat!!

Gość Karolinkaaaaaaaaaaaaaaaa
wytłumaczcie mi, dlaczego uważacie, że głodówka pomoże Wam schudnąć? tzn. co się dzieje w waszych organizmach podczas stosowania głodówki? czy to dobra metoda na odchudzanie? poradźcie mi. chcę schudnąć około 5 kg i utrzymać swoją wagę przez co najmniej kilka lat. A tak na prawdę marzę, żeby do końca życia być szczupa i zdrowa. Doradźcie mi, czy dam radę na głodówce??

Gość Jedyna Nadzieja
czy bedac jeden dzien na glodowce jutro nie bede miala duzego brzucha?:? moze to głupie pytanie w sumie ale jakos mam obawy:/ bo tak samo mam po cwiczeniach- najpierw brzuch mi sie powieksza a dopiero pozniej jest plaski:/ tylko nie drzyjcie sie za beznadziejnosc tego pytania;) a i oczywiscie mam pic sama wode tak?:D

Gość niniczka
do LUŚKA50 Z okazij urodzinek:) wszystkiego naj naj najjjjjjjjjjj lepszego duzo wytrwałosci w swoich posanowieniech:)) __________ @@@@@@@@ __________@@@@ ________ @@@________@@ _____@@@@@@@ ________ @@___________ @@ __@@@______@@ ________ @@ ____________ @@@__________@@ __________ @@ ___________ @ __________@@ ____ @@@@@@______ @@@@@ ___________@@ __ @@@@@@@@@__ @@@@@@@ _________@@ __ @@ ____________ @@@@@@@@@ _______@@ _ @@ ____________ @@@@@@@@@@ _____@@ _ @@ ____________ @@@@@@@@@ ___@@@ _ @@@ ___________ @@@@@@@ ______@@ __ @@@@ __________ @@@@@ ________@@ ____ @@@@@@ _______________________ @@ _________ @@ _________________________ @@ ________@@___________ @@___________@@ ________ @@@________ @@@@@@@@@@@ _________ @@@_____ @@@_@@@@@@@ __________ @@@@@@@

Gość niniczka
do pasqdka ok mozemy to robic razem:) jasne moze bardziej sie zmobilizujemy!!!!!!!!!! od dzis głodóweczka????? do hm...srody!! ok co ty na to???? ja zrobio ewszystko zeby nic nie jesc do srody!!!!!

Gość pasqdka
do LUSI!! wszystkiego naj-naj-naj...-najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń, tych małych i dużych i tych, o których nawet jeszcze nie wiesz! mnóstwo sił i energii i uśmiechu na kazdy dzien!! :*

Gość pasqdka
do niniczka no przeciez mówiłam, ze sie wstydze jak mi przy wszystkich w brzuchu burczy a siedze dzis od południa a jutro cały dzien do 20ej na uczelni:( ja dzisiaj i jutro jem jabłka i pije soki i wode ( nie za duzo, tak tylko zeby mi nie burczało) ale w niedziele juz nic! albo na mnie poczekaj albo sie dołącze w niedzile. wiesz cio? tak 5 dni... hm... albo moze weźmy to na kilogramy? tak 5kg? niniczka ile ty wogole masz cm? i kg?

Gość pasqdka
do karolinkaaaaaa.... jak chcesz wiedziec o "głodówce oczyszczającej dusze i ciało" to totaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1364432&start=4170 tam masz wszystko opisane, a my jeśli wykorzystujemy tutaj głodówkę, to raczej tylko po to, zeby schudnać troszku. poprostu jak nie jemy kilka dni to sie nam przysusza zoładek i jak komuś bardzo zależy to jak po głodówce je warzywa, owoce nie przekracza 1000 kcal to utrzyma tą wage, ale musi sie bardziej pilnować są osoby, którym jest łatwiej wogole nie jesć, niz jeść malutko co chwile w ciagu dnia- bo w koncu puszczaja im hamulce i sie najadaja i .... klapa ja np jesli nie jem dzien albo najdluzej to 3 wytrzymalam, to i tak pije kawe, herbatki, myje sie normalnymi kosmetykami, maluje sie - a na takiej "głodówce oczyszczającej" to tego nie ma...

Gość niniczka
do pasqdka hmm... rozumiem cie tez siedze na uczelni i nie oge patzrec jak te chudzielce obzeraja sie zawze skusze sie za cos:((((( ok a co powiedz na to zeby głodóweczka od sobotki????? ja planuje zaczac tak pozadnie od sobotki do czwartku??? coty na to????? zycze powodzenia!!!!!!

Gość magda_lena_ciekawa
do LUŚKA50: wszystkiego naj...naj....zdrówka,szczęścia i powodzenia.No i wytrwałości rzecz jasna;);*

Gość Niunia19916
Ja do Wotrku siedze w domu;) Stracilam apetyt na jedzenie,nie moge juz na nie patrzec bo wydaje mi sie takie obrzydliwe,chociaz wczoraj zjadłam słodycze czipsy kanapke schobowego itp. To moj brzuch ani rusz zrobil sie jeszcze plasciejszy niz był;) Wiec ta 3-dniowka ktora była wczesniej pomogła;) Ja głoduje do Piątku;* Pasqdka damy rade nie martw się:) Zauwazylam ze kolanka mam troche szczuplejsze i brzuszek ładniejszy;) Po głodówce zaczynam pić sogi "Vega" ponieważ nie mam sokowirówki w domu. Kochane damy rade!:D

Gość magda_lena_ciekawa
do pasqdka,niunia i niniczka: mowie wam jak mi sie udaje to i wam sie uda...pomyślcie sobie jak to fajnie potem stanąc na wadze i zobaczyc kilka kilo w dół...niezapomniane uczucie...wiem bo sama wczoraj to przezylam;) 3mam za was kciuki kochane.pozdrawiam;*

Gość Niniczka
do 1 magda_lena_ciekawa dzieki!!!!!! za wsparcie!!!! ja od jutra zaczynam głodóweczke!!!!!!! do piatku:)) nic kompletnie do Niunia19916-ok tez postaram sie do piatku a ty zaczynasz od dzis czy od jutra??? ja zaczynam od jutra i do piatku! bedzie ciezko:(( ale musi sie udac trzymam za was kciuki!!!i za siebie;)

Gość Niniczka
. ............_. ,-'``; . . . . . . . . . .,`. . .`-----'.. . . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- . . . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__ . . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . (#) . . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,' . . . . . . .,. .,.-~-.' -.,. . . ..'--~` . . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/ . . . . . /. ,'___. . :/. . . . . . . . . . /'`-.l. . . `'-..'........ . . . . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l . . .l. . . . .' ---........-'. . . ,' . . .',. . ,....... . . . . . . . . .,' . . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,' . . . . .. . . . . .. . . .,.- ' . . . . . ',. . . . . ',-~'`. ; . . . . . .l. . . . . ;. . . /__ . . . . . /. . . . . /__. . . . .) . . . . . '-.. . . . . . .) . . . . . . .' - .......-` POZBEDZIEMY SIE TYCH BRZUSZKóW:((( trzymam za was kciuki!!!!! przedemna od 21.04do27.04:( bedzie ciezko bardzo ale udac sie musi!!!!!

Gość Niunia19916
Ja od dziś;)

Gość Niniczka
do Niunia19916 to gratuluje bo ja dzis juz zgrzeszyłam:(((( ale od jutra w 100%zaczyam i robie wszystko zeby wytrzymac:(( bedzuie ciezko!!!!! i do piatku!!!!

Gość Niunia19916
No ja tez zgrzeszylam,ale tylko dlatego ze musze sie uczyc do egzaminu i nie mam sily.Ale jutro 100% z siebie daje i głodóweczka;)

Gość niniczka
do Niunia19916 :( od jutra bedzie doobrze zobaczysz uda sie nam!!!! czyli od jutra do piatku robimy głodóweczke tak??? uda sie musi trzymam za ciebie kciuki