Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Negra

Hiszpańskie piosenki D

Polecane posty

Gość merrauber1
aventura-obsesion aventura ella y yo jaci velasquez lliegat a ti pachanga porque no pachanga uuuole pachangatry it again

Gość anettt1134
CASTRO, CASTRO...I jeszcze raz CRISTIAN CASTRO! ;) gorąco polecam, jest cudowny;)

Gość rubi225
http://www.myspace.com/fm200 czy ma ktoś może tą piosenkę? nigdzie nie mogę jej ściągnąć niestety :( a jest śliczna... dzięki za pomoc

Gość Annie Cullen
hej jeśli ktoś mógłby przetłumaczyć mi tą piosenkę będę ogromnie wdzięczna!!!!!!!!!!!! Por más que al mundo tu le dijas que me hay olvidado no puedes mentir algunas noches cuando as solas miras las estrellas tu lloras por mi Por más que al mundo yo diga que ya no te extraño no puedo mentir mi vida esta vacia e triste des de que te fuiste y muero por ti usamos mascaras para esconder la pena y el dolor se sonreimos de ante todos mientes tu y miento yo ahún temblamos a mirarmos y en tus ojos ay amor podemos empezar de nuevo y olvidar lo que paso Por más que al mundo tu le dijas que me hay olvidado no puedes mentir algunas noches cuando as solas miras las estrellas tu lloras por mi Por más que al mundo yo diga que ya no te extraño no puedo mentir mi vida esta vacia e triste des de que te fuiste y muero por ti usamos mascaras para esconder la pena y el dolor se sonreimos de ante todos mientes tu y miento yo ahún temblamos al mirarmos y en tus ojos ay amor podemos empezar de nuevo y olvidar lo que paso usamos mascaras para esconder la pena y el dolor se sonreimos de ante todos mientes tu y mientes yo ahún temblamos a mirarmos y en tus ojos ay amor podemos empezar de nuevo y olvidar lo que paso z góry dziękuję :) czekam na pomoc :)

Gość morenaza
Agusia0109 ta piosenke spiewa Gonzalo - loco por tu amor

Gość Agusia0109
Wielkie dzięki!!!

Gość kaska.
julio iglesias rzadzi :D

Gość Rosita
ja miałam na salsie piosenki ; orishas - el kilo chayanne & jennifer lopez - dame playa no more itd... polecam też bachate toque de keda - lamento boliviano i toby love - llorar lloviendo pozdrawiam

Gość pauliśśśś...
ma moze ktos fajna muze hiszpanska.... KOCHAM TEN JĘZYK .!!!

Gość bascymon
Witam Was kochani... Od jakiegoś czasu w radio katowice laci hiszpańska piosenka. Śpiewa ją kobieta coś jak Nelly Fortado, ale niestety to nie ona. Jeśli ktoś może mi pomóc byłabym wdzięczna. Pozdrawiam wszystkich

Gość SpeeSero
Sluchajcie ... wczoraj slyszalem piosenke ... w refrenie bylo "ula passione ... i want a find there in your eyes " spiewa ja facet a churek z tylu jest dziewczyn .. jeszcze jest takie cos ' u mamba eyooo " pomozcie mi to znalesc ;) bd bardzo wdzieczny

Gość czarna4
Witam:) Ja polecam jeżeli chodzi o piosenki hiszpańskie to świetna piosenka jest: - David Bisbal- Digale. A drugą autorką jest piosenkarka Maite Perroni:) Świetne są te piosenki polecam i pozdrawiam gorąco:)

Gość Mari001
Hej mam pytanie bo szukam jednej piosenki ;] Byłam w Hiszpani w tym roku i leciała tam piosenka (w trakcie tańczących fonatnn w Barcelonie) gdzie śpiewała kobieta i mężczyzna ... nie mam pojęcia jak to się nazywa ... ona tak fajnie że tak powiem jęczała w refrenie ... Jak by mi ktoś pomógł byłabym bardzo wdzięczna ... Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

Gość bascymon
marina może to jest colgando en tus manos :)

Gość OW
Mari001 (01marika10@wp.pl) Hej mam pytanie bo szukam jednej piosenki ;] Byłam w Hiszpani w tym roku i leciała tam piosenka (w trakcie tańczących fonatnn w Barcelonie) gdzie śpiewała kobieta i mężczyzna ... nie mam pojęcia jak to się nazywa ... ona tak fajnie że tak powiem jęczała w refrenie ... Jak by mi ktoś pomógł byłabym bardzo wdzięczna ... Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Posłuchaj sobie piosenek Diany Navarro na YT, może to ona i uda ci się trafić :)

Gość mujeres
Znacie może jakieś piosenki Michela Brawna? Nigdzie nie moge znaleźć.

Gość rubi344
Shakira- Estoy aquí Shakira- Antología Shakira- Un poco de amor Shakira- Dónde estás corazón Shakira- Que me quedes tú Shakira- Ciega, sordomuda Shakira- Si te vas Shakira- Inevitable Shakira- Ojos así Shakira- Suerte Shakira- Te aviso, te anuncio Shakira- Tú Shakira- Dónde están los ladrones Shakira- Moscas en la casa Shakira- Las de la intuición Shakira- Pies descalzos Shakira & Alejandro Sanz- La tortura Natalia Oreiro- Cambio dolor Natalia Oreiro- Que sí, que sí Natalia Oreiro- Cuesta arriba, cuesta abajo Natalia Oreiro- De tu amor Natalia Oreiro- Huracán Natalia Oreiro- Tu veneno Natalia Oreiro- Vengo del mar Natalia Oreiro- Me muero de amor Natalia Oreiro- Que digan lo que quieran Natalia Oreiro- Río de La PLata Jennifer Lopez & Chayanne- Dame Jennifer Lopez- Si ya se acabó Jennifer Lopez & Mark Anthony- No me ames Jennifer Lopez- Como ama una mujer Jennifer Lopez- Qué hiciste Jennifer Lopez- Te voy a querer Jennifer Lopez- Apresúrate Jennifer Lopez- Me haces falta Christina Aguilera- El beso del final Christina Aguilera & Andrea Bocelli- Somos novios Nelly Furtado- No hay igual Nelly Furtado- Manos al aire Celine Dion- Aún existe amor Alex Ubago & Amaya Montero- Sin miedo a nada Jennifer Pena- Hasta el fin del mundo Laura Pausini- Entre tú y mil mares Laura Pausini & Alejandro Sanz- Dime Loona- Bailando Loona & David Bisbal- Oye el boom Marquess- La histería Marquess- Vayamos compañeros Anahi- Máscaras Angela Maria Forero- Cara y sello Angela Maria Forero- Reggae cumbia Angela Maria Forero- Miedo al amor Angela Maria Forero- No supiste Angela Maria Forero- Paloma Angela Maria Forero- Una mirada Angela Maria Forero- Fiera inquieta Angela Maria Forero- Sobre fuego Aracely Arambula- Las vías del amor Darina- De corazón a corazón Diego Vargas- Hoy te vuelvo a enamorar Diego Vargas- Contigo me vuelve la vida Dulce Maria- Fuego Edgar Amaya & Mariana Suarez- La mujer en el espejo Gian Marco- Luz María Gian Marco- Ay, amor Gloria Estefan- Hoy Iran Castillo- Girando en el tiempo Javier Rodriguez- Esmeralda Kabah- Amigas y rivales Lorena Rojas- Como yo no hay ninguna Lorena Rojas- El cuerpo del deseo Maite Perrini- Esta soledad Malu- El niño que vino del mar Mariana Suarez- Anhelo amarte Mariana Suarez & Edgar Amaya- Quisiera escapar Maritza Rodriguez- Pobre diabla RBD- Enséñame RBD- Quiero poder RBD- Sólo quédate en silencio Reyli- La descarada Ricardo Montaner & Alessandra Rosaldo- Amarte es mi pecado Sandra Echeverria- Nos volveremos a ver Thalia- Entre el mar y una estrella Thalia- Rosalinda

Gość kurczak66
witam, bardzo proszę o pomoc kto śpiewa i jaki jest tytuł tej piosenki tak mi się podoba że nie mogę spać dziękuję za pomoc pozd.:)

Gość aga_gag
Mecano - hijo de la luna...po prostu piękne

Gość pulla
dziewczyny, pomóżcie, od dłuższego czasu bezskutecznie szukam pewnej piosenki, wydaje mi się ze po hiszpańsku, niestety słyszałam ja tylko dwa razy i niewiele pamiętam. wolna, śpiewa ja kobieta, w refrenie dołącza do niej mężczyzna. pierwsza zwrotka, zaczyna się, o ile dobrze pamiętam od esta/estoy, po refrenie chyba kobieta nuci takie aaaiiije ;) wyższym głosem i w okolicach refrenu, chyba na końcu jest coś jak, fonetycznie- cormiraba. niestety nic więcej nie pamiętam:( może któraś z was skojarzy? będę wdzięczna. pozdrawiam.

Gość pulla
piosenka była podobna do Mi Abbandono A Te Laury Pausini. kojarzy ktos coś?

Gość ar
Szukam piosenki chyba hiszpańskiej,w refrenie jest tak: ke mi czita dome kasa,ke mi czita czita donda wes....wybaczcie,ale napisałam tak jak się słyszy.Mogłybyście mi pomóc? i prawdopodobnie to remix Arasha

Gość rzshade
ktoś tego szukał - podaję więc - bo jest prze, przepiękna!!!

Gość marianna777
czy znacie może jakieś sprawdzone biuro tłumaczeń, które mogłoby mi przetłumaczyć kilka tekstów na hiszpański