Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość algidaBigMilk

dlaczego ona zdradziła ?

Polecane posty

Gość algidaBigMilk

Czy warto zadawać sie z taką dziewuchą ? Jest z chłopakiem 2 i pół roku. Pojechała na miesiąc do pracy. tam poznała jakiegos obcokrajowca- niemiec bodajże czy francuz, czy kij go wie :o . W ostatni dzień przed wyjazdem ostro sie całowali, obściskiwali i w ogóle. Potem wrócila do domu, spotkała się z chłopakiem, pewnie się kochali i w ogole. NAstępnie ten gośc przyjechał z inną znajomą ją odwiedzić. wybrali się na 2 dni do jakiejś tam miejscowości. spili się - ona i on(kolezanka poszla spać) i sie kochali.Potem nagle sie obudziła i otrzeźwiała i powiedziała, e to "nic nie znaczyło". Zeby sobie za duzo nie wyobrażał.Potem miala wyrzuty sumienia, chyba do teraz ma, bo to sie działo w październiku, no ale mniejsza z tym. Czy warto zadawać się z taką dziewczyną ? Czy na miejscu gościa, który się w niej zakochał i zna tą historię powinien poprostu klepnąć się w czoło i odejść, przestać się w niej kochać i być jej przyjacielem ? Czy namowic ją, żeby się chłopakowi przyznała ? czy ją totalnie olać? pozdr. .. . ...

Gość EEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeee
Olej :) szmata i tyle :)

Gość obladi
jak chcesz sufit porożem rysowac to się z nią zwiąż... za każdym razem będzie twierdziła, że "to nic nie znaczyło"...

Gość Marcz
sorry bez komentarza.Zdradziła raz?Zdradzi drugi .Pozdro.

Gość Algida Big Milk
nie mnie :) Ja coś do niej teges teges. jestem z nią bardzo blisko i w ogóle i myślę, że będziemy razem, ale im bliżej jej jestem, im wieksza szansa, ze bedziemy ze sobą, tym bardziej o tym myślę...

Gość Algida Big Milk
aha. jej wytłumaczenie - była pijana :)...:o

hmmm ja bym ją poobserwowała :) to nieprawda, że jak zdradziła raz to zdradzi i drugi :) jeżeli Ci na niej zależy to może warto dac szansę? powodzenia :)

jesli nie zdradzila Ciebie to nie koniecznie musi zdradzac... czasem glupie sytuacje sie zdarzaja, ktorych sia zaluje i juz nie powtarza...

Gość pppppp
a ile macie lat?

Gość Algiiiiiida
22 lata. Dziekuje za odpowiedzi..:)