Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *wszechpolak*

Dlaczego kobieta uwaza ze moze usunac ciaze mowiac ze to prawo do wlasnego ciala

Polecane posty

Gość WESZPOLAKU -A SIO.....
tak strasznie lezy ci na sercu dobro dzieci nienarodzonych , bo to jest o czym gadać a efekty nie muszą byc widoczne ! A co zrobiłes dla tych narodzonych ....tam sie popisuj ,pokaz co potrafisz jakie masz dobre serduszko...

Gość *wszechpolak*
nie rozmawiam z elektoratem samoobrony :classic_cool: slowa SIO uzywa R Beger i jej kolezanki z ktorymi krowy i kury karmila

no właśnie......te kaczki i kury to twój elektorat...........

Gość *wszechpolak*
idz kobieto do kuchni bo tutaj sie o waznych rzeczach rozmawia a ty i tak nie rozumiesz wystkiego Jak masz kury to je nakarm :classic_cool: i slowa SIO uzywaj to mow do chola jak w cholewiakach wchodzi do mieszkania :)

snij dalej !bo jakos wszyscy cię olali............

pa pa pa ....

no pa !! jeszcze tu wroce

Gość jasne uchwalcie te swoje
zakazy... przynajmniej ginekolodzy nie będą o podwyzki strajkować :P ....bo sobie 'gpdziwie' na boku dorobią :P a tym wszystkim za aborcją.... mogę powiedzieć jedno.... dopóki jest ten zakaz....wiele dzieci trafi do wiader a wy niegdy NAWET SZANSY malutkiej nie będzieci miały na przekazanie swoich mądrości, ich niedoszłym matkom.... BO ZROBIą TO 'NA SZYBKO' W ZACISZU PRYWATNYCH GABINETóW :p wydajem mi się, że szczytem debilizmu jest dyskusja na temat aborcji w kraju, gdzie poziom edukacji seksualnej, jest bliski 0!!!! ten zakaz, w takich warunkach jest wręcz PRZECIW żYCIU.... A NIE W JEGO OBRONIE....

Gość tak mi się nasuwa
a co za rożnica czy z takiego powodu jak choroba,gwałt czy ze zwyczajnego wygodnictwa?Moim zdaniem żadna,tyle,że w przypadkach skrajnych wybiera się mniejsze zło.

Gość halina z kotłowni
wszechpolak- jestem z Tobą (antyaborcja!!!) To się nazywa odpowiedzialność za los nienarodzonego dziecka

Gość wazne
Do "tak mi się nasuwa " jasne,ze zadna roznica:-o! dla mnie roznica jednak istnieje! nie ublizaj kobieta,ktore musza pozbyc sie swojego ,wyczekiwanego dziecka z powodow zdrowotnych,do panienek,ktore skrobia sie z wygody!!!!

Gość bufu
A ja powiem tak jestem w 3 tyg ciazy i za tydzien mam skrobanke wiem ze sama jestem odpowiedzialna za swoje czyny mozecie mnie nazywac morderczynia odszczepiencem jak chcecie mnie to nie obchodzi moja ciaza to wpadka bo pekla gumka i nie pieprzcie ze jak jestem gotowa na seks to i na dziecko tez to dwie rozne rzeczy wszystko jest dla ludzi moj chlopak sadzi to samo nie usuwam dziecka bo mi tak wygodniej tylko dlatego ze wiem ze nie bylabym gotowa na takie wyzwanie jak macierzynstwo i ze nie bylaby ze mnie dobra matka sa ludzie ktorzy chca miec dziecko a nie moga teraz tylko nocami zastanawiam sie czy nie moglby sie stac cod i moj plod znalazlby sie w macicy kobiety ktora pragnie nad wszystko byc matka a nie moze jestem za aborcja i gdzies mam czyjes opinie wiem teraz sie zacznie jestes idiotka ale to wasze zdanie od tego jest forum zeby sie wypowiadac na kazdy temat wiec jesli nie jestes za aborcja to jej nie rob a nie wmawiaj dziewczynom co jest dobre a co zle juz nigdy nie zagladne na takie forum bo to co tu piszecie to jest chore zegnam ...

Ja dpowiem na pytanie...dlaczego kobieta tak uważa? Dlatego ze w wiekszości kobiuety nie wiedza jak wyglada aborcja,dla nich to poprostu zabieg i pozbycie sie niechcianego i nieporządanego ciała obcego z macicy,która jest ich własnościa,dlatego ze od zarania dziejów nie miały na to wpływu bo albo decydował o tym vzy beda czy nie bedzie dzieci maz albo tez rodzina... Jestem przeciwna aborcji...sama poroniłam w 20 tyg czyli moje dziecko było juz ukształtowane i musiało zostac usuniete poprzez rozcłonkowanie jego ciałka...Nie mozemy jednak zmuszac ludz do urodzenia na siłe...tak dla mnie to morderstwo i zmierzch cywilizacji ale taka osoba musi zyc z tym do końca zycia.Mozemy próbowac przekonac ale najczesciej jest tak ze nasze starania nie dja rezultatów.....Nie nazywajcie mnie moherem ja nie jestem wierzaca....Dla mnie człowiek jest człowiekiem nie wazne czy ma 2 dni czy 100 lat