Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *wszechpolak*

Dlaczego kobieta uwaza ze moze usunac ciaze mowiac ze to prawo do wlasnego ciala

Polecane posty

Gość wazne
Do "do wazne" a czy ja ci mowie,ze masz rodzic dziecko z gwaltu???NIE!!! jesli twoja psychika i wspomnienia na to nie pozwalaja to NIE!!! rowniez NIE jesli istnieje kakiekolwiek zagrozenie zyciu lub zdrowiu dziecka lub matki NIE!!!! jesli dziecko ma sie urodzic kalekie tez NIE!!! ale skrobac,bo wpadlam.....wybacz.....jestes dorosla na sex,badz dorosla na konsekwencje.!

Gość ok ok ok ok
prawo do zycia --> widze, ze piszesz na podstawie wiary w Boga, a wzielas/les pod uwage,ze ktos jest niewierzacy? Ja moge np. nie wierzyc w Boga i te 10 przykazan i co wtedy? Tym mnie nie przekonasz. Pewnie jakis kolejny mocher. I takie pytanie, jakbys wiedzial/a, ze kobieta nosi w lonie nastepce Hitlera? heh wiem, wybajerzone :P Jest wiele roznych sytuacji i wiele roznych mozliwosci i jest przede wszystkim WOLNA WOLA, ktora tez dal Bog w ktorego wierzysz!

tak naprawdę jest to spór o skrajne przypadki, których jest bardzo bardzo mało (chociaż oczywiście się zdarzają). Prawdziwy problem dotyczy nielegalnego w świetle jeszcze obowiązujących przepisów usuwania ciąży... tak mi się wydaje, ale może się mylę...

Gość no wszechpolaku odjeło
ci mowe ? Nie potrafisz odpowiedzic na wyzej stawiane tobie pytania ?

Gość wazne
Ignacja czy ty masz zawsze racje??:)

Autor topiku uciekl,bo sie przerazil pewnie i napewno tez nie udzielilby odpowiedzi na pytanie. I mysle,ze nikt nie odpowie!

Gość wazne
niestety autor sie zmyl:D

Gość wazne
ja tez sie zmywam .zycze milego wieczoru :)🖐️

Gość MORDERCY
i ZBRODNIARZE Ci którzy zabijają nienarodzone dzieci

Gość magister biologii
dziiewucho nie kompromituj sie bo gdzie nie spojrze- twoje idiotyczne fantazje!!! moje dziecko ma 5 lat, to moja własność, : urodziłam go, wychowuje, karmie ubieram- beze mnie zginie. Według twojej filozofii debili- moge se go zabić- bo moje dziecko= moja sprawa ps. ono tez było [plodem ps2 a twoje wywody pseudo- edukacyjne są na poziomie osoby niepełnosprawnej umysłowo

Gość magister biologii
TO BYŁO DO TEJ NIEDOROZWINIĘTEJ UMYSŁOWO: ANTYZGUB: NIE POKAZUJ SIE JUŻ NA KAFE Z CZARNYM NICKIEM- BO OBNAŻASZ SWÓJ NIEDOROZWÓJ UMYSŁOWY

Gość magister biologii
I JA TEŻ KATOLIKIEM NIE JESTEM TYLKO TYLKO TYLKO= AŻ BIOLOGIEM!!!!! LUDZIE PALNIJCIE SIE W PUSTE ŁBY DOUCZCIE SIE POTEM TU GADAJCIE

Gość PARANOJA A NIENAWIŚĆ
Oczywiście że jak jest zagrożenie życia matki: TO NAWET W WIERZE ZNIENAWIDZONYCH PRZEZ WAS KATOLIKÓW :OBOWIĄZUJE ZASADA ŻE TO MATKA WYBIERA KTO MA ZYĆ DALEJ: ABORCJA JEST WTEDY JAKNAJBARDZIEJ DOPUSZCZALNA!!!ALE Z WAS NIEUKI ALE NIE KUMAM JAK MOZNA SIE PIENIĆ NA DANY TEMAT- NIE BEDĄC W TEMACIE I GÓWNO SIE NA NIM ZNAĆ PARANOJA WY JESTEŚCIE CHORE Z NIENAWIŚCI...DO KATOLIKÓW PO PIERWSZE I DO TYCH CO SĄ PRZECIW ABORCJI PO DRUGIE

Gość mój komentarz 1 jest
tu sie pienią tylko debile nieuki panienki co nie wiedzą jaka jest stolica Polski. dlatego normalnych wypowiedzi jest tak mało. A te dziwki myślą tylko o swoich cipkach - czy dobrze wygolone, a dziecko to dla nich wypadek " przy pracy" który trzeba wrzucić do kibelka jak kupkę. A tak serio: to nawet nie wiedzą o biologii podstawowych rzeczy. Pienią się bo chcą uspokoiić swe sumienia. niestety choćby skały nawet srały....nie uda im sie to.....

Gość magister biologii
nie koleżanko, to nie było do Ciebie - choć przyznam że nie znam wszystkich Twych wypowiedzi- o ile jest ich więcej niż na ostatniej stronie

Gość Jesli dla kobiety
ciąża stanowi zagorożenie dla jej zycia to czy logiczne jest zeby zeby urodzila dziecko osierocajac w dodatku swoje inne dzieci.Bo takie przypadki sie zdarzaja

Gość Jesli z gory wiadomo
ze dziecko urodzi sie nieuleczalnie chore lub kaleka to czy jest sens zeby to dziecko całe zycie cierpialo a przy okazji jego rodzice ????

Gość wazne
na kogo magister biologii sie tak wnerwila??? spadam,papa. jutro tu sobie zerkne. zycze aby wszystkim chcacym teraz usunac ( bo wpadly,bo nie chca) przysnila sie ich malutka ,kochana pociecha i aby zmienily zdanie.

Gość pfff pfff pfff pfff pfff pfff
dopoki plod nie ma rozwinietych narzadow- jestem za aborcja (niewidze wiekszej roznicy w usuwaniu 1,2,3 czy nawet 10 komorek- bo chcialabym zauwazyc, ze miliony takich 'potencjalnych zyc' znika gdzies w muszli wraz z wywalana sperma:O) kiedy juz sie pojawiaja, jestem na nie- jak ktos nie chce zeby bylo dziecko, to wie to od poczatku a nie dopiero wtedy jak juz plod ma raczki, nozki, serce itd. wiekszosc z tych, ktorzy tak kategorycznie mowia NIE aborcji, nie ma tak naprawde zadnego poszanowania dla zycia- bez mrugniecia okiem pozwalaja na smierc zwierzat i jeszcze maja czelnosc pokazywac palcem na innych :O i jeszcze jedno- czemu najglosniej antyaborcyjne hasla skanduja faceci i kobiety ktore nie maja dzieci??? :O

Gość stoje z boku
i tak wszystkie jestescie dziwkami nawet nie czytam waszych nedznych wypocin bo mi sie nie chce nie jestem jakims kurwa praktykujacym katolikeim i w sumie mam w wtych sprawach wiele watpliwoasci mam 20lat ale do czego zmierzam staram sie zyc jak czlowiek i wierze ze mi to wychodzi wy dziwki jak dalyscie komus dupy a raczej cipy i juz powstalo w was zycie to powinnnscie pozwolic przyjsc mu na swiat pozniej mozecie je oddac , pozatym dziwki ktore sa za tym uwazam za morderczynie wogole w dyniach wam sie juz wszystkim jebie lazicie po tych ulicach kurwa jak prostytutki scieka tapeta myslicie ze caly swiat nalezy do was dumne ogolnie to pierdolicie mnie a raczej ja spobie czasem was popierdole a pozniej pojebie jednak potrafie sie zabezpieczyc,jezeli zaszla by "wpadka" to za nic w swiecie nie pozwolil bym zabic mojego dziecka chocby nie wiem kim bylka matka ,chocbym mial glodowac zeby je wychowac to i tak nie moglbym zabic wlasnego dziecka ,to wogole jest dla mnie conajmniej szokujace to co wy pierdolicie ze to moje cialo czy cos w tym stylu) wezcie sie ocknijcie wreszcie

Gość *wszechpolak*
odpowiem wszystkim ze tak naprawde to wszechpolakiem nie jestem a topik zalozylem z nudow w pracy. Ja popieram aborcje wtedy gdy plod jest chory, ciaza zagraza zyciu kobiecie lub ciaza jest efektem gwaltu. Mam nadzieje ze aborcja rozwali niedlugo koalicje i niedlugo beda nowe wybory. Bo na przkladzie waszym ten temat jest jak dynamit :classic_cool: rozwala wszystko pozdrawiam *wszechpolak*

Gość z tej racjii
powyzszy wpis popieram! a ignorantom piszę NIE !

Gość pfff pfff pfff pfff pfff pfff
stoje z boku-> ale do tych jak ty to nazywasz 'cipsk' wchodza te wasze smierdzace kutasy i to nie wy w bolach rodzicie. twoj chamski ton wypowiedzi sugeruje jedynie, ze twoj sposob postrzegania swiata jest rownie spatrzony, wulgarny i niepoukladany jak styl wypowiedzi, ktory zaprezentowales w swoim poscie

Gość z tej racjii
mialam oczywiście na mysli 2 wpisy wyżej!

Gość z tej racjii
noo popieram ''stoję z boku''

Gość z tej racjii
popieram pff pff pff...OCZYWISCIE!

Gość stoje z boku
pfff pfff pfff pfff pfff pfff sluchaj i tak oboje wiemy ze jestes dziwka a te "kutasy" wchodza bo same tego glupe pizdy chcecie oglolnie nie chce mi sie z toba gadac EMA

Gość *wszechpolak*
sporo ludzi zaczyna uzywac jezyka iscie parlamentarnego wywodzacego sie bezposrednio z elektoratu samoobrony. Coz temat trudny a jakos trzeba przekonac innych do swojej racji. Temat aborcji dotyka kazdka grupe spoleczna wiec elektorat samoobrony tez dorzuce swoje 3 grosze