Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gole cycki opalam

czy sutki tez sie opalaja?

Polecane posty

Gość gole cycki opalam

tak jak w pytaniu-w tym roku opalam sie topless i cche wiedziec czy sutki tez zbrazowieja? prosze nie pisac o raku itd

Gość gole cycki opalam
a cieszysz sie z tego? czy nie? ;)

Gość chyba za długo na słońcu
przesiedziałaś.

Gość gole cycki opalam
juz ty sie o to nie martw ze za dlugo

Gość wiem jedno
jak opalisz tyłek, to ci odbyt zciemnieje

Gość no pewnie
że się opalaja, a potem będziesz biegała z czerniakiem po onkologach...

Gość gole cycki opalam
daruj sobie swojego czerniaka madralinska

Gość co za idiotka

Gość no pewnie
swojego sobie daruję, ale Ty sobie widać nie darujesz

Gość gole cycki opalam
wez sie niemartw o mnie chyba zaznaczylam w 1szym poscie zeby sobie darowac takie uwagi

Czy się cieszę? To było w tamte wakacje teraz mam już normalne.:) Powodów do radości nie widziałam....chyba że ten komiczny widok

Gość ile wy macie lat
nie wolno opalać sutków :o

Gość gole cycki opalam
dzieki za odp...jedna normalna ;)

Gość normalna bo mówi co chcesz
usłyszeć. Jak ktoś pisze prawdę to się denerwujesz. Jesteś niewiarygodnie głupia, ale ekstra opalona - cóż, tobie pewnie więcej do szczęścia nie wystarczy. Miłego opalania!

Gość piling lub cytryna
bardzo się opalają (może nie być widać nawet ciemniejszego koloru, natomiast "łapią" promienie bardzo mocno) i naprawdę nie wolno ich opalać. ja się opalam toples zawsze ponieważ nie lubię jaśniejszych plam i sutki zawse albo wysokim filtrem albo blokerem smaruję - właśnie po to, żeby nowotworu uniknąć. nie unoś się jak ci ktoś prawdę napisze - zwiększasz swoje "szanse" na raka - a wystarczy odrobinka kremu na sutki i po kłopocie (pomijam tu temat wiotczenia skóry piersi i szybszego ich zwisania, pewnie to wiesz) na solarium również bloker

Gość gole cycki opalam
nie denerewuje sie bo wiem co to rak i czym grozi nadmiar slonca-nie trzeba mi o tym mowic, jak chcesz o tym dyskutowac zaloz swoj temat a z mojego juz spadaj kochanie

Gość gole cycki opalam
i zawsze smaruje sutki gruba warstwa kremu, nie ejstem idiotka czy nie mozna zadac tu pytania zeby ktos nie zjechal zaraz :/

Gość kaoma
"na solarium również bloker" z tym sie nie zgodze, bo w solarium promieniowanie jest kilkaset razy wieksze niz na plazy, a kremy przeciwsloneczne nie sa testowane w takich warunkach. ich skladniki moga ze soba zareagowac, co moze sie skonczyc uczuleniem albo czyms takim. gole cycki opalam, powinnas sie cieszyc, ze ktos w ogole chcial odpowiedziec na twoje pytanie :D a ze wytlumaczono ci podstawowe sprawy - o to, ze sprawiasz wrazenie osoby nierozgarnietej mozesz miec pretensje tylko do siebie ;) kafeterianki chcialy dobrze :)

Gość gole cycki opalam
tylko ze zaznaczylam-nie chce gadki o raku. Ale one kazdego musza umoralniac....przeciez o raku kazde dziecko wie. Jakos za to nie jestem im wdzieczna.

Gość buehehehe
gdybys tego nie zaznaczyla, to moze nikt by o tym nie wspomnial. a tak odebrano ciebie jak jakas rozwydrzona smarkule 'z golymi cyckami' i tupeciare, ktora nawet nie potrafi grzecznie zadac pytania, tylko od razu stawia wielkie wymagania ' napiszcie to i to, bo nie mam ochoty sluchac, a moze nie chce mi sie czytac' i w dodatku awanturuje sie, bo ktos smial jej zwrocic uwage :P nie obraz sie, ale powyzsze zachowania, nie daja powodow by przypuszczac, ze wiesz, chociaz 'kazde dziecko wie' ;) posluze sie okresleniem, ktore uzylas w odniesieniu do jednej z kafeterianek: najbardziej madralinska jestes ty, zalozycielko watku ;) wcale to o tobie dobrze nie swiadczy

Gość buehehehe
w doroslym zyciu jesli sie zadaje jakies pytanie, to trzeba byc przygotowanym i na to, ze sie uslyszy i niewygodne odpowiedzi, a moze i krytyke. laurki dostaje sie na dzien matki i babci ;)