Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khxiasgcui

Czy jesli dzwonie do kogos na komorke, i jest taki komunikat ze....

Polecane posty

Gość khxiasgcui

wybrany abonent jest w tym momencie nie osiagalny, prosimy sprubowac pozniej '' to czy to moze oznaczac ze ten nr jest juz nieaktualny z powodu tego ze w odpowiednim czasie nie uzupelnil konta? chodzi o to ze mam kolezanke za granica i ona ma tam polski nr komorki i ona nie ma juz nic na koncie a nie pamieta kiedy uzupełaniała konto, a wiadomo ze jest jakis zcas na uzupełnienie...ja chcialam jej tu kupic karte i jej dopelnic konto, ale nie wiem czy to nie za pozno i tylko strace kase bo moze juz za pozno na doladowanie,,,czy jesli jest taki komunikat jak napisałam wyzej to czy moze to siwadczyc o tym ze juz bez sensu jest dopelnainie, czy mozna jeszzce dopelnic?

Gość moze w metrze byla
albo ma wylaczony telefon

Gość khxiasgcui
ona ma wylaczona komorke bo nie ma nic na koncie!!! a ja pytałam o to czy moge jej dopelnic konto, kupujac tu w Polsce karte? tylko ona nie pamieta kiedy ostatnio doladowywala swoje konto! i moze juz minal ten czas kiedy mozna doladowac, a wiadomo ze jak minie to trzeba kupic nowa karte startowa!!i ja chcialabym jej doladowac karte,,ale nie kupujac nowej karrty starowej ,,tylko po prostu dpalwodac jej konto( ma telefon na karte), i moje pytanie: czy nie za pozno juz na doladowywanie skoro ona moze doladowywala ponad rok temu

Gość khxiasgcui
i jak zdwonie do nie to jest taki komunikat"wybrany abonent jest w tym momencie nie osiagalny, prosimy sprubowac pozniej '' z tym ze ona ma wylaczony telefon dlkatego ma zerowe konto...czy gdyby juz minal termon kiedy mozna bylo doladowac konto, to bylby taki komunikat czy inny jakis?

Gość khxiasgcui
ona ma telefon w ...plusie no bo zaczyna sie na 603....

Gość khxiasgcui
ja znia rozmawialam na gg i ja cche jej dopelnic konto...ale ona nie wie czy jej nr jest nadal aktualny skoro ma puste konto od ponad roku!!!

Gość powiedz jej
żeby włączyła tą komórke i jak jest logo operatora to nie jest za późno a komunikat chyba byłby inny ale pewności nie mam

jak karta jest juz nieaktywna to jest komunikat NIE MA TAKIEGO NUMERU. A moze ustal z kolezanka zeby wlaczyla telefon tego i tego dnia i sprawdzisz po prostu

Gość khxiasgcui
czy ktos wie? chodzi o to, zr dzwonie do niej, a ona nie odbiera, bo nie chce tracic pieniedzy, ale jak juz ma niewazna karte, to ja jej moge kupic, tylko nie wiem czy ona chce ta karte, bo nie moge dodzwonic sie do niej, bo ona nie odbiera telefonu! i co ja mam teraz zrobic :(

Gość khxiasgcui
ona jest za granica i nie moze wlaczyc tel. bo ma puste konto

Gość khxiasgcui
ale jakby byla wied NIE MA TAKIEGO NUMERO to oznaczaloby, ze ona juz stracila ten telefon, ale ona go ciagle ma, tylko nie wiem czy on jest wazny, bo nie moge sie do niej dodzwonic 😭

Gość khxiasgcui
a jak ona ma dalej aktywny nr, to jak ona wlaczy to jak to ma sprawdzic ? jesli bedzie aktywny to ...? a jesli nie aktywny to ...komorka sie nie da wlaczyc czy jak?

Gość khxiasgcui
juz pisalam ze stan jej konta to zero.

Gość khxiasgcui
a poza tym ona nie pamieta swojego numeru :(

Gość khxiasgcui
przeciez jak ona ma puste konto i jest za granioca,,,to chyba nie mozna sie do niej dodzwonic!

Gość bełt
momooooooooooooooooooooo co za tempota !!!!!!!! :o :o :o posłuchaj 😠 niech ona wlaczy ten telefon - g** z tym ze nie kasy :o a potem zadzwon do niej i sprawdz czy sie da - jak sie da to jej konto doladuj :o chociaz tak na serio to malo rozumiem z Twojego bełkotu :o

Gość niech se wlaczy telefon
a nie moze sobie na miejscu jakiejs karty kupic z tego kraju gdzie jest?? i sie z toba skontaktowac??

Gość khxiasgcui
ona jest w niemczech i jak ma puste konto to ja nie moge do niej zadzwoic bo ona nie moze odebrac,jak jest roaming to dzowniac do niej z polski jak ona odbiera to jej tez kase pobiera! a z zcego ma pobrac jak ma puste konto? dlatego nie moge do niej zadzwonic

Gość khxiasgcui
ale to jest telefon stacjonarny! jejku, przeciez to proste!

Gość bełt
no tak, przeciez jej tez pobiera kase :o ale nie musi odbierac !!!! za sam sygn. chyba kasy jej nei pobieraja ? :o :o :o

i tacy ludzie reprezentuja nasz kraj za granica... rece opadaja... :o

telefon stacjonarny buahahhahahahah leje :P

Gość khxiasgcui
Ja chce jej zrobic prezent i doladowac konto!!!ale boje sie ze strace tylko kase jak jej karta jest nieaktywna-o to mi chodzi...dlatego pytalkam co moze oznaczac ten komunikat ze abonent jest chwilowo itd....czy jesli karta juz nieaktywna to czy byłby inny komunikat?

Gość bełt
przeciez sama mowisz ze ma wylaczony telefon bo nie ma nic na koncie - wiec jest taki komunikat :o

Gość gsdrgtdbgtdrhdbc rd6
byloby NIE MA TAKIEGO NUMERU a skoro jest taki jak slyszysz to tylko ma wylaczony telefon a karta jest aktywna:/

Gość khxiasgcui
to ja juz nic nie rozumiem :(

Gość khxiasgcui
jeszcze jedno....czy ja moge kupic karte na jej komorke (ona ma w plusie) a ja mam swoj telefon w orange, i z mojego telefonu doladowac na jej telefon, pomimo ze kzada z nas ma telefon w innej sieci? czy musialabym doladowac jej tez z tej samej sieci?

Gość bełt
musisz doladowac z tej samej sieci