Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niksia

Gdzie jest w Londynie dobry fryzjer i kosmetyczka???

Polecane posty

tak w salonie malibu adres to HOE STREET W WALTHAMSTOW. naprawde bedziecie zadowoleni

Gość bylam tam
ODNOSNIE GLAMOUR NA LEYTONSTONE. Ja tez jestem bylym pracownikiem tego salonu, ogolnie bylo Ok gdyby nie to ze wlasciciel taki a nie inny haha kazal mi pracowac w niedziele... Ta Blondynka to wogole nie miala nic tam do powiedzenia, nie wiem bala sie go czy jak? najpierw gadala ze tam pracuje a potem sie okazalo ze jest zona tego Faceta ktory ma mnimanie o sobie dosyc wielkie.. Jak tam pracowalam to tylko ja robilam wszytsko , Ona albo czyscila solarium albo na necie siedziala.Co do platnosci to ja sie nawet nie wypowaiadam, 120f na tydzien hahaha to byla jakas kpina, a jak powiedzialam ze odchodze to mi laske zrobili jeszcze.Co do kamer itd to tak jak kolezanka(byly pracownik)powiedziala to potwierdzam w 100% kamery wszedzie... Moral z tego Taki NIEGDY NIE PRACUJ U POLAKA!!!! Obecie pracuje w Angielskim Salonie i jestem strasznie szczesliwa, szef spoko i kaska tez nie mala;-))) Pozdrawiam

Gość Tez iphone
W malibu bylam raz. Nie podobalo mi sie. Fryzjerka byla bardziej zajeta rozmowa z kolezankami i odbieraniem telefonow niz moimi wlosami. Teraz mam lepsza fryzjerke ze Stratford. Starsza pani ale zna trendy i obcina dobrze.

Gość mariola0203
Witam- polecam wszystkim bardzo serdecznie polski salon na leyton MIAMI SUN oto numer do salonu 0208556 2024 bardzo fajnu klimacik a fryzierka naprawde zna sie na żeczy, byłam tam raz ze znajomą i powiem wam szczerze że jestem zadowolona oby tak dalej a napewno pozabieraja klijentele co nie którym, ja znalazłam ich na londynku w usługach sektor fryzierstwo

Gość przeboje z polskimi fryzjerami
Witajcie Od 3 lat szukam w Londynie ,fryzjera-stylisty ktory wyczaruje fryzure na mojej glowie . I jak do tej pory szukalam bezskutecznie. Lista przebojow jest dluga , ostatni przypadek to pan Vincent z Wood Green ktorego znalazlam na jakims forum w necie(byl bardzo zachwalany) no wiec umowilam sie na wizyte i co ? znow klapa ! wyszlam oskobana a nie scieta .Nie mam pojecia jak mozna sciac wlosy nie dopasowujac ich do ksztaltu twarzy klientki tym bardziej ze fryzjer ma wolna reke. Az sie poplakalam ze zlosci i znow musialam zapuszczac Idac do fryzjera oczekuje wyobrazni i porady a tymczasem ech..... W przyszlym tygodniu ide na kolejna dawke emocji ,dam znac jak poszlo ha..ha..

Gość ja sobie juz dawno darowalam
polskich fryzjerow i poelcam renata jon - wpiszcie w google,. to wyskoczy jej strona.

Gość ja sobie juz dawno darowalam
polskich fryzjerow i poelcam renata jon - wpiszcie w google,. to wyskoczy jej strona.

Gość krowa laciata muuu
a gdze ten salon miami sun jest na leyton? ja widzialam jakis afrodyta na francis road, byl tam ktos kiedys? niedawno sie przenisolam na leyton i tez byloby dobrze miec fajnego fryzjera w okolicy

Gość Elunia232
Salon Malibu,bardzo fajny jestem bardzo zadowolona. Bylam tam tydzien temu wlosy robil mi pan Karol to gej,a przeciez geje to najlepsi fryzjerzy. Salon pozatym super. Dwie kosmetyczki I czyste solaria co jak kazdy wie to rzadkosc w londynie.

Gość MARIOLA0203
MIAMI SUN JEST NA WPROST POLSKIEGO SKLEPU ULICA FRANCIS ROAD LEYTON WE WCZESNIEJSZEJ WIADOMOŚCI PODAWAŁAM DO NICH NUMER A TO POST COD E10 6NQ, POZATYM ZNAJDZIESZ ICH NA LONDYNKU W USŁUGACH SEKTOR FRYZIERSTWO. POZDRAWIAM

Gość miska1098
salon malibu to jeden z najgorszych salonow w ktorym bylam ,ten caly gej Karol tak mi spalil wlosy ze do tej pory wypadaja NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!! a pozatym solaria wcale nie sa czyste jedna z moich kolezanek dostala jakas wysypke po tym solarium takze Uwaga moje drogie!

Angielskie salony to porażka! A przez te 4 lata pobytu byłam w wielu. Co do fryzjerek to jeszcze ok są lepsze i gorsze ale kosmetyczki to jest koszmmar. Nigdy wiecej nie pójdę na oczyszczanie twarzy do angielek. Pamietajcie ze tutaj zostać kosmetyczka wystarczy mieć krótki kurs a nasze polskie dziewczyny naprawdę znają się na rzeczy. Polecam Fryzjerke Joanne na hounslow, kobieta wie co robi ale tylko ona bo jej wspolpracownica raz mi zepsuła włosy i nie polecam (p. Joanna była na urlopie a mi zalezo na czasie) również polecam Piotra w salonie Nayumba :) pozdrawiam wszystkich

jeden jedyny porzadny salon fryzjerski to salon"Tina"na willesden green,jest tam rowniez kosmetyczka, solarium! jest tam czysciutko i bardzo mila obsluga!!! polecam

Gość lalaUK
ODRADZAM WAM TE PANIE! 1. Magda - Tel. 1: +44 (0) 7519547052Email: niceviewuk@hotmail.com 2. Anna - 1: +44 (0) 7907986621 AD 1. - londynek.net/business/PROFESJONALNE+PRZEDLUZANIE+PAZNOKCI+METODA+AKRYLU+Londyn+Tooting+Cr4+3ly+Nice+View+UK+Kosmetyka++Tipsy+ogloszenia+uslugi,/business/ad?ad_id=526972 2. /londynek.net/business/AnNails+Londyn+Pn.-Zach.+Norbury+sw16++Kosmetyka++Tipsy+ogloszenia+uslugi,/business/ad?ad_id=508967 Nieuczciwe oszustki, które nie szanują czasu drugiego człowieka, ani swoich klientek. Byłam umówiona najpierw z jedną na konkretny dzień i godzinę, miała do mnie dojechać, a na godzinę przed mi napisała sms-a, że coś się stało na jednej ze stacji metra, hahahaha, jasne, pech chciał, że mój mąż codziennie tamtędy przejeżdża i nie stało się nic, perfidne kłamstwo. To samo tyczy się drugiej pani, rano pisze mi, że ma ważny wyjazdy, jasne, a jeszcze dzień wcześniej pisała, że na 100% będzie, że nic jej nie przeszkodzi, eh. Szkoda gadać, tylko człowiek się musi denerwować, a najlepsze to już, jak się wychwalają swoimi umiejętnościami, to czemu nie dbają o klientki> Teraz każdemu będę je odradzać, a znajomych mam sporo, które też dbają o swoje paznokietki.

Gość kdjfkjkdjkaaa
co nie oznacza ze sa zle w sowjej prfesji..:D:D:D

Gość lalaUK
Właśnie, że są złe, kumpela była najpierw u jednej potem u drugiej i miała tragedia i łopaty zamiast paznokci.

Gość no to jak twoja kupmela
byla u nich to na chuj ty sie umawialas skoro lopatty jej zrobily.

Gość iwooonka
odradzam salon fantasy na leytonstone,ta tlusta baba spalila mi wlosy,a zamiast platyny mam kurwa jakas siwizne,solarium tez maja lipne,dla mnie masakra,odradzam!

Gość lalaUK
Bo tutaj nie ma więcej nikogo, kto mógłby wykonać paznokcie akrylowe, zresztą po ch*j ja Ci się mam tłumaczyć

Gość Dooooodkakakkakakakakkakakakaa
Nie polecam Fantasy - na Hg Rd Leytonstone obsługa nie miła, naburmuszona, każdemu d*ę obrabiają, słabej jakości sprzęt i kosmetyki, a sami fryzjerzy to nawet pojęcia nie mają o strzyżeniu, modelowaniu czy farbowaniu....Polecam natomiast salon Glamour, mają super solarium, a teraz nawet dodatkowo nowe lampy:)

Pytanie bylo gdzie jest DOBRY fryzjer i kosmetyczka!!! a wy tylko podajecie miesjca gdzie nie isc..:]...

Gość majenkaaa
I co z tego, że temat jest o 'dobrych fryzjerach i kosmetyczkach', skoro ktoś był, sprawdził i zakład, jakość usług czy podejście do klienta były mega kiepskie to warto o tym pisać.

Gość Glamour na leystonston HR
ma naprdawde dobre solarium. to moge potwierdzic. co do fryzjerke to nie wiem bo nie chodze do polskich i dziwie sie wam ,ze wy chodzicie.

Gość kamomile
A co sądzicie o Fantasy na Leytonstone? Jak z cenami, obsługą, jakością usług? Bo póki co to tylko same negatywy były

Gość glamour na leytonstoneHR
na leytonstone high road jest jeszcze zaklad fryzjerski Adriana, kolo stacji paliw Texaco,jakies 10min od stacji maryland. moze tam sie przxejdziecie skoro tak bardzo zalezy wam na polskim fryjzerze,a wychodzi na to ze te w okolicy e10 nie ma nic ciekawego.

Gość st.tropez
Polećcie jakąś dobrą stylistkę paznokci(ale pracująca na akrylu, nie na żelu), mogącą dojechać do mnie na Hg Rd Leytonstone

Gość ja jestem senswona
na H R E11 jest taki zaklad niedaleko biblioteki ,tak w strone stratford. na przeciwko Pizza Tow ( zajebista pizza na wynos). nie bylam tam ossobisive ale zaklad wygladal bardzo ladnie i profesjonalnie i czysto. moze warto sprobowac? i raczej nie pracowaly tam polki.

Gość st.trope
Polecasz Pizza Tow?Heh, nie lubię jej właściciela, jakiś zboczony podstarzały Turek, masakra, mojego męża o mnie wypytywał, że jestem beautiful, że ma dobrze, ile sexu potrzebuję, no masakra, pizza dobra, ale przez niego tam nie chodzę.

Gość ja jestem senswona
hmmm .a na pewno to byla Pizza Tow a nie Pizza Town? bo sa dwa. Pizza Two jest pycha ,a Pizza Town taka normalna. Ja tam czesto zamwialak i nigdy nikt nie rzucal jakimis glupimi textami. a jakos szczegolnie brzydka raczej nie jestem . i w Pizza Tow pracuja Pakusie a nie Turcy z tego co ja wiem.

Gość st.tropez
Taaak Pizza Tow, nie Pizza Town - mają popie*dolonego właściciela