Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatyeczka

Boje się że jestem w ciąż...!!!

Polecane posty

Gość beatyeczka
Nie może nie wszyscy tracą świadomość ale nie reagują po 4 piwach normalnie na pewne rzeczy tak jak na trzeźwo..Nie podszywam się za nikogo jestem po prostu zwykłą nastolatką która ma schizę z powodu pierwszego razu... i z konsekwencjami..

Gość weronika123
ja w czasie p[ierwszego razu tez trzezwA nie bylam ale inaczej za bardzo bym sie wyspinala i nic by nie wyszlo ale bylo to calkiem swiadome po roku bycia razem

Gość beatyeczka
NO ja tez jak bym była w trzeźwa to na pewno do niczego by nie doszło. A po za tym ja z tym kolesiem chodziłam kiedyś krótki okres czasu.I dlatego po kilku piwkach jakoś się zbliżyliśmy. Jednak byliśmy na tyle świadomi żeby się zabepieczyć. Macie jakies pigułki antykoncepcyjne wypróbowane???

Gość Jak mnie brzydzi
to tanie puszczalstwo, które się teraz tak pleni :O Po spacerku się z kolegą bzyknęła, bo "miętę" do siebie czują. :O I nie wie, że od "miłości" (cudzysłów celowy oczywiście) to się dzieci biorą, a raczej nie myśli o tym, jak się pieprzy z kim popadnie (kolega, phi!), a potem cała w nerwach. Gdyby nie szkoda było maleństwa, to bym Ci zyczyła tej ciąży.

Gość łatwa jednorazówka
jak po piwie idzie z gościem bo jej sie podoba do łóżka, to tylko łatwizna lub jednorazówka - tak można określić. nastolatka - nadużywasz tego słowa, nie wiem, aby usprawiedliwic swoja głupote i "łatwość"? bo w sumie "nastolatka" kojarzy się z głuipiutką, naiwną młodziutka dziewczyną, ty masz prawie 20lat, jesteś kobietą nie nastolatką, zastanów się nad sobą trochę.. boszz ja jestem rok od ciebie starsza.. a przepaść między nami.. piszesz ze pytasz zeby nie było "upss nie wiedziałam" - a co zrobilaś? przespałaś sie z kolesiem (pierwszy raz!) i obawa przed ciazą - nie wiedziałaś? nie wiesz jak sie w ciaze zachodzi? wiatropylna moze jestes? ojj.. szok..

Gość weronika123
ja nie stosuje ale mam zamiar

Gość podpisuje sie zamaszyscie
pod postem "latwej jednorazowki"

Boże, dlaczego ją tak najeżdzacie? Kurde znalazły się stare dziewice!! NIe wasza sprawa kiedy ona uprawia seks! To jest sprawa indywidualna! Chyba to forum jest od tego, żeby pomagać!!!! A nie wyśmiewać się i robić komuś przykrość. Śmiejecie się z niej, że robi błędy itd a wy za to zachowujecie się jak prostaczki! Beatyeczka nie bój się nie jesteś w ciąży :) i pozdrawiam

a poatym nawet jakby był jednorazówką to też jej sprawa! O co wam chodzi? Stare dziewice. Nie możecie i nie macie prawa nikogo obrażać! Ona zapytała się o to czy jest w ciąży a nie kim jest ;/ No i to własnie jest czytanie tekstu ze zrozumieniem. Siedzą stare babsztyle co nie mają nic do powiedzenia i się naśmiewają. Idźcie na areobic bo tyłki wam urosną od tego siedzenia przy kompie. Albo zajmijcie się dziećmi, albo mężulkowi gacie uperzcie.

Gość weronika123
no wlasnie ciekawe czy wszyscy tacy swieci sa dla niektorych seks nie wize sie z miloscia i widza w tym tylko przyjemnoisc i ich sprawa nie mowie ze to popieram ale niech robia co chca

Matko skąd w ludziach tyle złości, nie tolerancji, i braku zrozumienia...

Gość Jak mnie brzydzi
Skoro napisała na forum (to jest FORUM przypominam), to jest naszą sprawą, czy się puszcza, bo sama nie omieszkała nas o tym poiformować. Mogła podać po prostu objawy i zapytać, czy mogą świadczyć o ciąży. Ale ona widocznie jest dumna z tego, że się puszcza po 1 piwie z człowiekiem, z którym nie jest w związku, więc to JEST nasza sprawa.

Gość Jak mnie brzydzi
Babsztylem jestem średnio starym (27 lat), ale chyba rzeczywiście już z innego pokolenia, bo puszczalska to dla mnie puszczalska i tyle, a nie "kobieta nowoczesna", czy inny eufemizm. Mam w głębokim poważaniu los tej panienki, ale takie jak ona są niestety sprawczyniami niechcianych ciąż. Więc to nie do końca tylko jej sprawa, że jest jednorazówką, jak ktoś tu trafnie określił.

Gość Ja staram sie byc
na forum raczej pomocna, ale niektore tematy (jak ten) i ich autorzy wzbudzja moja szczera niechec i nic na to nie poradze:O

Niechcianych ciąż? No własnie...to powinna być aborcja! Aborcja powinna być legalna! A nie poźniej siedze te dzieciaki w domu dziecka! I jeszcze raz powiem to nie jst wasza sprawa. To, że ona się zwierza z czegoś tutaj bo ma problem i czeka na odpowiedź to inna sprawa. Myślisz, że on się tym chwali? Heheh...śmieszne to jest. To co ona zrobiła jest puszczalstwo? Bo moim zdaniem nie. Bo ona kochała tego chłopaka. CVzym wiec dla Ciebie jest taka sytuacja. Dziewczyna 14-15 lat.. odzywa się do kolegi. Zeby się spotkać. czywiście ma chłopaka ale siedzi w wojsku. Chłopak się spotkał z nią raz, a na drugim spotkaniu już byli u niego ,a ona mu dała dupy. Poprostu dała dupy i mało tego dostała jeszce tego dnia okres ale to jej nie przeszkadzało. Dla mnie to jest własnie nieletnia dziwka!!!!! Ona daje każdemu (podreślam każdemu który jej się podoba) taką osobę powinno nazwać się puszczalską! ps. Historia prawdziwa.

Gość gdzie tu jest chociaz jedno
slowo o milosci??????

Napisala, że czuje miętę do niego wiec raczej go kocha. A pozatym to co seks, zawsze z miłości musi być? Nikt tu nie będzie w celibacie żyć!

Gość Jak mnie brzydzi...
Powiedzmy więc, że każdy ma inna definicję puszczalstwa. Moja jest widocznie nieco szersza, nie będę się licytować. A aborcja... to dla mnie wyjście ostateczne, zło konieczne, choć daleko mi do moherowych beretów. Uprawiasz seks, bądź gotowa przyjąć konsekwencje i tyle w tym temacie. Naprawdę nie wkurza Cię ilość tych żenujących tematów pt."ratunku, czy jestem w ciąży?!" Te idiotki ledwo pisać po polsku umieją, ale dzieci wiedzą jak się robi. Niestety :O

Gość beayteczka
Bez przesady kurwa dobra. Ja wam się zwierzam bo mam problem. I myslałam przez chwilę że starsze kobitki odemnie będą mogły mi pomóc, doradzić, pocieszczyć ewentualnie. Ale gdzież by te stare krowy to istne dewotki aborcja nie bo tak ksiądz mówi to co kobieta która jest zgwałcona ma urodzic dziecko jakiegoś debila niewyżytego seksualnie. Proszę nie mówcie mi że jestem głupia czy coś w tym stylu. Ja takie rzeczy wiem skąd i jak się biorą ludzie i wszelkiego typu definicje nie jestem jakąś tam żałosną blondynka, która jak wy to określacie "puściła się". Zapewniam was dziewczyny gdybym była trzeźwa to na pewno by nie doszło do stosunku. Wiecie jak ja rozumię słowo "puszczalska" osóbka która ma tylko rządze zaspokojenia seksualnego wieć mi ni pierdolcie że jestem puszczalską. Bo ja nie stoję pod latarnia tak jak co po niektóre dziewczyny nie macham nogą i nie czekam na okazje. Wiecie dlaczego uprawiałam z nim sex bo go kocham i wiem dlaczego rozstaliśmy się ze sobą więc nie powtarzajcie swych próznych słów bo nie znacie całego mojego życia. Nie po to jestem na tym forum żeby wam pisać swoje CV.

Gość chamstwo górą
nie przejmuj sie komentarzami,ludzie nie mają co robić więc jeżdżą po ludziach jak tylko mogą!!też tak kiedyś miałam.często po piwie szłam z kolegą do łóżka.też się bałam ciąży!!a teraz jestem stateczną żoną i matką.a tabletki?polecam Ci CILEST.jest niedrogi ok18-20zł.jak dla mnie jest ok.nie mam żadnych skutków ubocznych.nie przytyłam cerę mam lepszą a i moje libido wzrosło10-krotnie:) polecam!i trzymaj sie ciepło.i sie nie martw w ciąży nie jesteś!!

Gość jak mnie brzydzi
G... mnie obchodzi, co ksiądz powiedział, względnie czego nie powiedział. Rozumiem, że w Twój ciasny rozumek nie obejmuje faktu, że pomiędzy moherowym beretem a taką łatwą pannicą, jak Ty jest się jeszcze całe spectrum możliwości, ale uwierz mi na słowo - właśnie tak jest. Nie jestem dewotą, tylko normalną kobietą, która nie ma zwyczaju puszczać się po alkoholu. Po prostu. A mój stosunek do aborcji jest kwestią moich własnych wyborów moralnych, co zapewne również jest dla Ciebie zbyt trudne do pojęcia. "Zapewniam was dziewczyny gdybym była trzeźwa to na pewno by nie doszło do stosunku." :D Jeszcze masz jakieś rewelacje, czy to już finał? To forum pęka w szwach od tematów takich panieneczek jak Ty. Po kolejnym piwie, kiedy znów będziesz miała wiadomy problem, użyj wyszukiwarki i nie zawracaj d...

Gość jak mnie brzydzi
"rozumiĘ" O matko świnta! :D Szkoda słów, naprawdę :O

Gość no wiec gdybys byla
TRZEZWA i ZAKOCHANA z cala pewnoscie inaczej by cie tu potraktowano!!! Kazdym postem bardziej sie pograzasz. Nie mam o tobie dobrego zdania i nie zamierzam cie pocieszac:( A te, ktore opisalas w ostetnim poscie, to prostytutki, a nie puszczalskie:P Zreszta co tu duzo mowic, pokazalas klase:P

beatyeczka nie martw się tymi wypowiedziamy tych... nie mają co robić i tak piszą, stare dziewice (pewnie sex po ślubie preferują ale mnie to gówno obchodzi kiedy bo to ich sprawa) brzydzi mnie .. Mówisz , że jesteś dorosłą kobietą, a czy dorosła kobieta inteligentna (bo pewnie za taką się masz) tak się odzywa? W ogóle to inteligentny człowiek to sobie coś pomyśli o danej osobie nie obczernia ją! A Ty własnie to robisz, więc nie jesteś inteligentna tylko jakąś prostaczką! Masz tą dziewczynę za jakąś głupią idiotkę, że nawet nie rozumie co to aborcja ;/ Boże...ile w tobie chamstwa. A chciałabyś żeby ciebie ktoś tak zjeżdżał? A pozatym co jesteś taka idealna? Nigdy w życiu nie popełniałaś błędów? Każdy ma do tego prawo! I widzisz ona go kocha! Ale pewnie zaraz będzie\"co taka gówniara może widzieć o miłości\" a właśnie ,że może I to czasem dużo więcej niż jakaś stara baba po 30 roku życia! Skoro jesteś inteligentna zostaw sobie te swoje marne uwagi dla siebie. Bo zachowujesz się jakbyś miała 12 lat;/

O matko jaka wojna :) wyluzujcie. . .ludzie! Dziewczyno - nie jesteś w ciąży zapewne ale nikt z nas nie jest wróżką czarodziejką - zrób test. I następnym razem pilnuj się . Kropka w tym temacie. I pamiętaj, że decydując się na pewne sprawy trzeba być świadomym ich konsekwencji.

Gość michurka
nom nie przejmuj sie ludzmi.. normalne ze tu pol normalnych, apol takich co tylko blotem zlać potrafią.kto wie..moze z zazdrosci..moze to prawiczki i dziewiczki, ktore marzą o seksie i dlatego tak reaguj.a na to, ze ty dziwictwo masz z asobą..a tak apropos ciąży..schizy+nerwy..i okresu brak.. łepek do góry :d

Gość ani2
ja pierdole jakie wy bez serca jesteście.. a jak np. bym wam powiedziala ze mnie zgwałcił ktoś(jestem ladna dziewczyna, nie bylam pijana ani nic.. z tym ze wieczorem do domu wracalam i chcialam se droge skrocic no i niestety jakis pijany 50letni facet mnie dopadł...pisze o tym otwarcie bo chodzilam do psychologa powiedzial ze to nie moja wina itd.. pozatym nie znacie mnie i nie poznacie wiec nie wstydze sie napisac).. i mam podejrzenie ze jestem w ciazy a nie moge isc do lekarza bo nie jestem pelnoletnia.. i co w takim razie mam zrobic co? tez mnie do ksiazek wyslecie... bez serca jestescie ;/