Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ebano

oto moja suknia, co myslicie?

Polecane posty

Gość dam ci dobra rade...
najpierw ja przymierz a potem zrób sobie w niej zdjecie i wtedy zapytaj to ci powimey czy ci pasuje i jak w niej wygladasz. Wysyłanie fotek modelek starannie wyselekcjonowanych i upozowanych mija sie z celem

Gość ebano
juz taką mam

A nie wiem zapytam. Czy to jest jakiś kompleks tych sukieniek czy jak? Tak się dopytaujecie czy ładna czy brzydka czy siaka owaka? Co z tego co powiemy jak i tak ją już kupiłaś. Jak ją skrytykujemy to co? Kupisz nową?

Gość ebano
o matko, czy wy na tym forum wszystkie jestescie takie zgryźliwe? :o a niby czemu nie moge zapytac czy jest ładna? nie mam prawa zasiegac opinii?

a jak sie okaze ,ze jest brzydka to co zrobisz?

Jasne, że ładna. Tu nie chodzi o zgryźliwośc. Jestem ciekawa co ci to da? Co jak ją skrytykują dziewczyny? Poza tym to was jest więcej robiących ze ślubu szaleństwo. Czy to ta suknia jest najważniejsza?

a mówi sie,ze podobno kobiety tez maja mózg...Jak czytam takie watki to szczerze w to watpie

Gość ebano
Boze ale szum wokol kiecki... Od razu sprowadzacie to to milosci i szczescia... Czy ja szaleje i zakladam po 1000 topików na ten temat? Nie. Zapytalam co sądzicie o tej kiecce, bo chciałam zobaczyc jak bardzo zdania sie podzielą. A moze komus tez sie spodoba i sobie taką kupi?

Gość ebano
do dam ci dobrą rade... To ty pewnie tez nie masz mozgu bo siedzisz na tym forum i załoze sie o wszystko że chociaz raz wkleiłas tu swoją kiecke

A nie można jednego topicu? Tu pokazujemy swoje sukienki? Tylko tysiące sukienek i tysiące pytań czy ładna czy nie. Skoro ją kupowałaś to znaczy, że ci się podobała. A co inni myślą to chyba mało istotne.

Gość ebano
:) marysiek, dzieki :)

Gość ebano
okokokokokokok---> wiesz, ja mysle ze możesz po prostu nie wchodzic na moj topik i problem sie sam rozwiąze. Idz sobie np. do intercyzy, albo do jakiegos innego tematu. Nie wszystki muszą ci pasowac, prawda? jak mnie cos nie interesuje to nie wchodze.

Gość emiiiiiiii
jak dla mnie to sliczna:)

Gość ebano
dzieki emi. A moze ktos ŻYCZLIWY mi poradzi co mozna do takiej sukni na szyję założyc? Perełki, czy jakis wisiorek?

Gość ebano
dobra okokokokokokoko, proszę idź juz sobie i daj mi spokój. Wydawałas mi sie na innych topikach wporządku, ale sie myliłam :o

Gość klas
Ładna, dekoldzik trochę duży. A jaki dół?

Ehhhh ciekawe, że skreślasz po jednym wpisie. Przepraszam jeśli cię uraziłam. Nie to miałam na celu. Sukienka naprawdę mi się podoba, a perełek nie, lepiej coś wiszącego.

Gość ebano
Wiesz, urazilas mnie, ale tym, że od razu na mnie naskoczylas. Gdybys powedziała że kiecka ci sie nie podoba, bo to i tamto, to ok. Lubie kiedy ktos krytykuje, ale szczerze a nie z zawisci. Dzieki za rade co do perełek

Nie krytykowałam sukienki bo ta naprawdę mi się podoba. A pytanie po prostu trafiło na Ciebie. Bo zwykła ciekawość mną rządziła. Ehhh przepraszam naprawdę :)

bardzo śliczna:) raczej wisiorek delikatny niż perełki moim zdaniem

Gość ebano
nie szkodzi

Gość ebano
a taki wisoiek z perełką?

Gość ebano
moze ten komplet akurat nie, ale cos w podobie?