Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

IDĘ STĄD...

Polecane posty

nie szpital....ale podobne warunki :) ignacja a ja myslalm ze sie urwalas juz z kafe

Gość czy to ta sama ignacja od
sewilii??????????????????????

Temat skner mnie porwal, bo zaczeli na mnie wjezdzac :) i sie ciekawie zrobilo... no i in vitro.. ale jakas matwa ta klotnia :(

Gość humorek sie
poprawił co nie?????

ooo a co ci zrobili na sknerach? czyli jednak znalazlas cos ciekawego na kafe :) to ci dobrze bo ciagle szukam i jakos nic nie widze na oku :o

Troszkę... bo pogodzilam sie z moim mężczyzną.. chociaż troche się \"wkurzyłam\" jak się dowiedziałam, że ja tu zapłakana siedziałam, a on z kolegą sobie pili i na pewno smutno mu nie bylo...

Nic, napisalam ze mam znajomą ktora ma srasznie duzo pieniędzy a ktora sie wysługuje znajomymi i zostałam zjechana, że na pewno jej zazdroscze i takie tam... Ia wcale nie o to mi chodziło :)

aaa juz przeczytalam....no widzisz ty..zazdrosniku :P dlaczego zazdroscisz...no dlaczego?? :P :P jednym slowem wredna jestes tak wywnioskowalam z tego topiku i z wypowiedzi pomaranczowych zmijek :D a prawda jest pewnie taka ze zazdroszcza ci tej znajomej :D :P ehh szkoda gadac

ja jestem i tak do rana bede :D co jakis czas musze rzucic lewym okiem na korytarz czy mi tu ktos nie lunatykuje z pokoju do pokoju :P

Negai a gdzie pracujesz? P.s. ja niestety nie moge dlugo siedziec bo mam modem... wiecej netu dzis, jutro zero... a ten chlop to mnie dobil..

Gość w domu pomocy
??? To pewnie obrabiacie tam razem z Jukenem staruszków:p

w domu pomocy >> a ty to kto?? malo wiesz a jeszcze mniej rozumiesz :P

Gość w domu pomocy
biedne staruszki:(

No tak... ja tu rozpaczam 4 dni, ze on sie nie odzywa po klotni, adzisiaj sie dowiaduje, ze on z kolega wczoraj sobie ompre urządzili... myslalam, ze tez go chociaz troche ruszyło, a tu tymczasem brak złudzeń...

Ignacja>>ale pogodziliscie sie z tego co wyczytalam pare pieter wyzej wiec uszy do gory :) zacisnij zeby i do przodu...jeszcze sie odegrasz ;)

Jutro sie odegram... :) w necie mnie nie bedzie, niech sie martwi a co tam :) A tak z innej beczki... przepraszam za pytanie, ale moja babcia byla w domu opieki i zawsze jak ja odwiedzialam miala siniaki na rekach... czy to mozliwe zeby wobec niej sily uzywali?

no mozliwe niestety :o moze ja wiazali do lozka..niby to dla bezpieczenstwa ale wiadomo ze tak na serio to chodzi o wygode personelu :o u mnie w osrodku tez byly niezle akcje z tego co slyszalam i nie bylo fajnie, ja nie pracuje to az tak dlugo zeby zauwazyc cos zlego, ale slyszalo sie to i owo :o a twoja babcia byla w prywatnym?

Nie w państwowym, była chora na Alzheimera i niestety nie bylismy sie w stanie nią opiekować, a w domu mogła sobie zrobić krzywdę (odkręcanie kurków z gazem, wychodzenie na ulice i zapominanie kim sie jest i takie tam..). Potem zreszta juz w ogólnie nie było z nią kontaktu. A jest różnica między państwowym a prywatnym?

Wiązać to jej raczej nie wiązali (a przynajmniej zawsze jak przychodziliśmy to nic takiego nie można bylo zaobserwować, a pokoje były pootwierane, babcia natmiast swobodnie chodziła po korytarzach (dopiki mogla). Siniaki miała głownie na zewnętrznej częsci dloni... ale sama nie wiem... wiadomo, że jak to bywa przy Alzheimerze była tez agresywna czasami... może nie chciała dac sie ubrać albo wykąpać?

no mozliwe ze jak byla agresywna to ja obezwladniali :o no u mnie na oddziale to sie czesto trafia bo mam tu duzo osob z zaburzeniami psychicznymi wiec jak sa agresywni to czasami pielegniarze za mocno alpia, czy cos, a wiadomo ze u starszej osoby to nie trudno o siniaki

przeciętnababka85 >> personel nigdy nie przyzna sie do jakichkolwiek niepawidlowosci niestety :o

Gość hiltonkaa
http://img338.imageshack.us/my.php?image=bezty tuuiq5.png może tu mi ktoś odpowie, czy rzeczywiście jestem podobna do paris hilton i czy warto farbować włoski na blond? pytam tu, bo jak zakładam temat, to zaraz jakaś zazdrsna moderka kasuje

wiem o tym.. ale moze jakos sama sobie to robila.. nie wiem nie znam sie na tym, ale nie chce zakladac odrazu ze to wina personelu... bo az mnie ciarki przechodza :O

Witaj! Niestety często. \"Całej\" babci nie oglądalismy, ale mam nadzieję, że to były tylko ręce... Pytalismy personel to mowili, że babcia nie chce dać się ubrać i że własnie jest agresywna... Nie wiem, mam wyrzuty że ją tam zostawiliśmy... to naprawdę okropne miejsca... (przepraszam Negrai...). Zawsze jak szłam ją odwiedzić, to wychodziłam z tamtąd \"chora\" i nie mogłam sie przez kilka godzin pozbierać. Nie ze względu na jakieś drastyczne sceny ale na samą atmosferę :umieralni:. :(