Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

IDĘ STĄD...

Polecane posty

Gość hiltonkaa
szkoda , ze nie zauważyłaś cierpienia babci :-( jesteś dla mie nikim. dla babci pewnie też..

hiltonkaa >> dziecko ale juz jestes nudna i zalosna...wymysl cos nowego

to dla wszystkich na dobranoc, dla ciebie hiltonkaa też :-))) najpiękniejsze wykonanie tej piosenki i najpiękniejszy głos, i facet też niczego sobie, tylko, że nie żyje już niestety

Gość hiltonkaa
no wiesz - mam lat 18. ona też wtedy tyle miała. nie wiem, co ja zrozumiem w jej wieku, ale wiem, że ona pewnych rzeczy nie zrozumie nigdy :-(

Tak dla wiadomości zainteresowanych... Ja mam 25 lat a jak wszystko sie działo miałam 18 czyli byłam w wieku Hiltonki i naprawdę nie czułam się na siłach opiekować się babcią, co nie znaczy, że jej nie kochałam. Po drugie witam ciemnooka brunetkę! A po trzecie, jakos nie zależy mi na tym, żeby by \"kims\" dziewczyny, ktorej jedynym problemem życiowym jest kolor wlosów i która nie szanuje innych ludzi, myśląc przy okazji, że pozjadała wszystkie rozumy świata... Ale to na marginesie...

Gość hiltonkaa
negai nie jestem tu, żeby cię zabawiać. to, ze ignacja i jej tatko mieli obowiązek zająć się babcią to czysta oczywistość - nie jest to przecież mój wymysł, nawet prawo reguluje takie kwestie. wiem, bo głupia hiltonkaa w przerwach między rozmyślaniami na temat pasemek właśnie taki kierunek studiuje.

hiltonkaa >> jak zmienisz plyte to mozemy pogadac bo jak narazie to robisz z siebie blazna jak sie zdecydujesz to ja jestem tu cala noc

Gość hiltonkaa
1. to, że moim jedynym problemem jest kolor włosów, to Twój wymysł 2. ja szanuję ludzi. starszych też 3. zapytałam tylko na początku, dlaczego tak sie stało?? agresja wyszła z Twojej / Waszej strony :-) pogubiłaś się?

hiltonkaa >> agresja wyszla z twojej strony!! i niestety tu przegielas i robisz to nadal

Gość hiltonkaa
Negai ale chcesz mi łaskę robic? nie zabiegam wcale o to, zebyśmy gadały. przeciętna bha ha ha - a kto Cię zmusza, żebyś wierzyła? czy ja studiuję dla Twojej wiary w ten fakt?

ej ale powiedz prawde - nic nie studiujessz i chcialas w naszych oczach wyjsc na troche madrzejsza, bez wielkiego powodzenia zreszta :O poza tym jestes pewnie w gimnazjum a tak wogole napisalas ze rocznikowo masz 19 lat wiec teraz to ewentualnie matura studia od pazdziernika jak bog da prawda?

Gość hiltonkaa
Negai z mojej strony powiadasz?? ciekawe... :-P