Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prada7

W życiu damą, w domu gospodynią, A W ŁÓŻKU DZIWKĄ

Polecane posty

Do wszystkich Topic ten jest otwarty dla wszystkich tych, którzy kochają przebieranki, fantazyjki, aranżowane spotkanka itp Zapraszam

prada7: \"Cały pomysł wyszedł ode mnie, bo już od dawna nosiłam się z tą fantazją, a że mam bardzo otwartego partnera więc bez obaw mogłam mu o tym powiedzieć. Był naprawde szczerze zachwycony!!!! Uwierz mi, że same przygotowania do realizacje tej fantazji są bardzo podniecające. Może zacznę od stroju, miałam czerwone szpilki, spódniczke i obcisła bluzeczke, pod spodem oczywiście najbardziej wyuzdaną bielizne jaką udało mi się znależć, oczywiście pończochy itp. Z racji tego, że tak na codzień wybieram dzinsy i t-shirty to w tym stroju czułam się naprade seksi.To jest cudowne wejście w role, polecam. Moj partner wziął mnie z ulicy dosłownie, cały czas zachowywał się jakbyśmy spotkali się po raz pierwszy. Pojechalismy do hotelu za miasto, a przy kawce omówiliśmy \"warunki\" czyli czego on żąda, a ja mówiłam za ile to dostanie. Było naprwde straszne napięcie seksualne między nami.Mój partner zażądał seksu analnego, powiedział ze dopłaci za niego specjalnie, nigdy wcześniej tego nie robiliśmy, ale się zgodziłam, teraz sie z tego cieszę.Po wejsciu dokładnie mówił mi co amm robic.Rozebrać sie, pieścic sie paluszkami, wibratorem, a on siedział i patrzył.Rozebrałam go i mówił z jaka siła co amm mu robić, to trwało naprawde dlugo.Póxniej była wzajemna zabawa gadżetami;wibrator, kuleczki itp, bardzo ostry sex, czułam się calkowice zdominowana-boskie uczucie.A jesli chodzi o teksty to przede wszystkim bardzo ostre i wulgarne typu:zerżnij mnie, piepsz mnie, suko, suczko, jestes cudowną dzi*** itp Ja również uwielbiam pzrebieranki, aaranżowac takie spotkanka, to jest naprawde bardzo podniecające, aha no i oczywiście na koncu zapłacił mi za to wszystko, była to powalająca suma. Polecam wszystkim w stałych związkach\" no cudo:) więcej tu takich pomysłów proszę z podziałem na role w sypialni :)

no i pierwszą fantazje, zrealizowaną już mamy, czekamy na Rogacza, może coś pobudzającego dorzuci

Gość potencjalny rogacz
Dziewczyny biore się za pisanie. Tylko uzbrojcie się w cierpliwość to chwile potrwa. Mam jednak nadzieję, że po przeczytaniu będziecie miały mokro w majtkach :p

czekamy z niecierpliwością!!!Mam nadzieję, że znajde cos dla siebie w twoim opowiadaniu i zaserwuje mojemu kotkowi:P

hmmmm:D nigdy tego nie robiłam jestem romantyczką raczej ;) Kocham się w twoich słowach Czuję jakby twoje gładkie ręce Dotykały mojego ciała Delikatną symfonią słów I czuję w mych oczach łzy Ocierasz mi je słowami Słowami miłości I odchodzą wszystkie myśli niepożądane Zostajesz tylko ty Zostaje ja, jesteśmy razem Jeszcze przez chwile Zanim otworze szerzej oczy A ciebie nie będzie.

Zhana Ja też czasami jestem romantyczką, lubię się kochac namietnie i powoli, ale bywają takie dni, że mam naprawde ochotę na coś ostrego

ja też, ale sama myśl mnie podnieca ;) muszę coś zrealizowac ;) i to podnicenie gdy planujesz, szykujesz, robisz coś innego i wiesz, że on będzie totalnie zaskoczony ( bo zwykle tego nie robisz), on zwariuje.... mmmm :)

tak dokładnie, same przygotowania wprawiają w taki obłędny nastrój....Jakl długo jesteś ze swoim partnerem i ile masz lat?Jesli można zapytac

powiem Wam dziewczyny, kuszące;) nie narzekam na rutynę, ale gdyby on zainicjował kto wie

:)oj wiesz jak to jest, ja uwqażam, że w wiekszości mężczyzn tkwi jakaś bestia, tylko trzeba umieć ją wyzwolić:p

Jeśli partner jest otwarty i wsłuchany w potrzeby parnerki to potrafi z szarej myszki zrobić demona seksu, stopniowo, powolutku

to prawda:D taka byłam;) a teraz bardziej nienasycona niż on;) uwielbiam to uczucie opętania szalonym pożądaniem, oddawania się bez reszty, gdy zamykam oczy i z rozkoszy prawie tracę świadomość, moje jęki i jego szybki oddech, najpiękniejsza muzyka:D

ja też byłam chyba takim przypadkiem, a teraz cieszę się nieziemskim seksem.Po prostu musiałam trafić na odpowiedniego partnera

czy ja na odpowiedniego to nie wiem:) i nie zgadzam się Don Juanem ;)