Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jąkała

w czym Wam to przeszkadza ??

Polecane posty

Gość jąkała

w czym kobietom przeszkadza to, że facet się jąka?? W kontaktach koleżenskich jest wszystko ok, nikomu moja mowa nie przeszkadza, a jakoś w stosunkach damsko-męskich jest beznadziejnie. z reguły konczy sie po pierwszej randce ;/

Gość ja nic nie mam
A nie myślałeś o tym by to leczyć ?

Gość Moniśśśśś
To zależy od kobiety. Mi osobiście nie przeszkadza jak facet się jąka. Ogólnie to bardzo mi się podoba jak ktoś sepleni, tak fajnie usta układa...echh ;)wiem, wiem, jestem inna;) hihihi. Pozdrowionka i nie martw się;)

Gość jąkała
w dziecinstwie byłem u kilku specjalistów, głównie faszerowali mnie środkami uspakajającymi :P w liceum rok chodziłem na terapie, nic nie pomaga;/

Gość ja nic nie mam
Aha :) Tak się tylko zapytałam bo moja koleżanka jąkała się od dzieciństwa ... nigdy tego nie leczyła. Dopiero 6 miesięcy temu zdecydowała się iść do lekarza :) (matura ustna z polaka) ... Teraz mówi wolno, ale już się nie jąka :)

Gość ja sie mocno podkochiwalam
w facecie , ktory sie jakal. Robil to zreszta z cudownym wdziekiem, poza tym byl fantastyczny, bo oprocz jakania czy niejakania liczy sie znacznie wiecej rzeczy.Niestety ozenil sie z inna. A Michnik jak sie swietnie jąka i na brak bab nie narzekal.

Gość stresy i facet do d
w niczym nie przeszkadza za bardzo się skupiasz na sobie i zapominasz, ze są wazniejsze problemy niz to popieram phiphi - nie trafiłeś na swoją....

Gość jąkała
na pewno nie pomaga mi też to że cały czas kogoś rozpamiętuję ... :/ zresztą nie jest warta tego :P

Gość Mój szwagier się jąkal
ale systematycznie chodził do logopedy, dobrego logopedy i powiem tobie warto, spróbuj, rok to mało :-D

Gość Mi osobiscie nie
przeszkadza, ale wiem, że to wada wymowy, ktora mozna zlikwidowac, idx do logopedy i cierpliwości, powodzenia