Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 38 lat

czy kobieta dla facetow w wiwieku 38 lat jest stara

Polecane posty

Gość 38 lat

jak postrzegacie takie kobiety

Gość Zośśśka
nie jest stara

Gość taka to nawet dzieci już nie m
może mieć i cipka kiepsko się nawilża. W dodatku najprawdopodobniej siwa BE rzygać się chce jak o tym pomyślałem

Gość trzydziestopieciolatek
dla mnie w sam raz

Gość miranda26
od wieku mężczyzny to zależy dla 18latka będzie już stara dla 30latka niekoniecznie:)

Gość dffgghh
jakby moja żona miała tyle i by o siebie bardzo dbała to może bym od niej nie uciekł, ale związanie się z kobietą w tym wieku nie wchodzi w grę. w sumie nawet mi żal takich kobiet bo trudno mi sobie wyobrazić jaki facet miałby się z nią NA POWAZNIE związać. wiadomo przecież że faceci po 30tce lecą na młodsze od siebie o 10 lat. a jakiś młodszy facet na pewno nie poświęci się dla kobiety 38.

Mirando: Niekoniecznie. Pamiętam że w liceum matka jednego z kumpli podobała się niektórym z nas, jeden mówił że chętnie by się z nią przespał (też na to miałem ochotę). Więc wyjątki (choć nieliczne) się zdarzają

Gość miranda26
podniecała was ok lecz nie zmienia to faktu że zwyczajnie wówczas dla was chłopców była stara

Gość dffgghh
otóż to: kandydatów do przespania się taka kobieta znajdzie jeśli jest bardzo zadbana, ale jeśli chodzi o poważny związek, mieszkanie razem itp to czarno to widzę. jak ma dzieci to jej szanse jeszcze bardziej spadają, zarówno pod względem tego że to komplikuje wspólne życie jak i pod względem tego że nie jest już tak atrakcyjna seksualnie,

Zgadzam się z \"dffgghh\" że ładna 38-latka łatwiej znajdzie 30-latka do przespania się niż do związku. Choć są wyjątki. Sam się do nich nie zaliczam, ale darze oczywiście ich szacunkiem i akceptacją ich wybory.

Gość ten świat jest zakręcony
mam 39 lat, dzieci, wolna........jak czasem wchodze na czat to pisza do mnie sami młodzi:( wiadomo o co im chodzi:) faktem jest że w tym wieku trudno kogos poznac na stałe...nie męża..nie ojca dla dzieci..po prostu partnera

Gość Toma
starowinka bez dwóch zdań. To jest wiek w którym ogląda się własne filmy nakręcone przez lata świetności i wspomina z ukochanym jakie to akrobacje się robiło.

Witaj, jesteś w idealnym wieku. Dla mnie (32 l.) kobiety w wieku 30 - 45 to te, z którymi najlepiej sie dogaduję. Są dojrzałe i doświadczone. Dwudziestki dla mnie to małolaty. Dla mnie stare to raczej te po 50, 60... Pozdrawiam.

38 latków? To juz mocherowy berecik racyj.. ... a nie kondomik ło smaku cereśni :classic_cool:

Gość lucyska
ja mam 34 lata mężczyzn na pęczki a sliczna nie jestem

Oddzielmy pewne rzeczy. Czym innym jest dobór w różnicach wieku, a czym innym lokalizacja w pojęciach: młodzi, starzy Oczywiście że 38-latka nie jest stara.

Gość ja mam 37
wyglądam młodo i ładnie, mogłabym miec licznych kochanków, ale nie chcę, bo seks bez zobowiązań mnie nie interesuje

Gość krkoko
KObieta nie jest stara w wieku 38 lat, a młodsi męzczyżni nie tylko chcą sie przespać z taką jest liczne grono które chce sie wiązać z kobietami w takim wieku Wiec nie łam sie nie patrz w metryke ona nie jest ważna ważne na ile sie czujemy lat

Rolnik niestety nie popisałeś się, a miałem Cię za faceta z klasą :(

Przeca jak sie baba kwali, ze mo duza chłopów, to abo duzo daje... ... abo mało bieze :) :classic_cool:

Gość henk1
Trochę stara,ale zależy jak utrzymana. Jeżeli dbasz o siebie i potrafisz oczarować to i prawiczka możesz mieć. Holendrzy mówią ''na starych rowerach jest się najlepiej uczyć jezdzić''

Gość bez misia
ja jestem po 30 i wygladam na 25. Liczy sie chyba tez wnetrze?? a swoja droga 38 letnia kobieta to jeszcze sporo dzieci moze urodzic.

bez misia ja podobnie;) coheed rolnikiem nie warto się przejmować bo to debil nad debile ;):D

Gość bez misia
henk1 przebiles wszystkich swoim prostackim tekstem