Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lissa28

PRAGNE SCHUDN膭C, POMOZCIE!!

Polecane posty

Go艣膰 lissa28

MUSZE I CHCE SCHUDNA W CHWILI OBECNEJ 15 KG, PRZUCAM SIE NA G艁EBOK膭 WODE Z RACJI TEGO, ZE CHCE TO ZROBIC NIERACJONALNIE, TAZN ZASTOSOWAC G艁OD脫WKE A POTEM STOPNIOWO DOCHODZIC DO 1000KCAL..KTO MI POMOZE, BEZ WYDUMANYCH FORMU艁EK, TAK PO LUDZKU!?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Olenka 17
mog臋 Ciebie wspiera膰 :P mam tyle samo do stracenia wi臋c razem b臋dzie nam 艂atwiej :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lissa28
艢WIETNIE, ja zaczynam od jutra poniewaz znow dzis zawali艂am:/ masz moze jakis ciekawy sposob, diete na zrzucenie sade艂ka??;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale jak sie chudnie szybko
i traci sie w szybkim czasie duzo kilo to potem te cialo jest sflacza艂e, lepiej chudnac powoli i po trochu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olenka 17
tzn. tak teraz do soboty staram si臋 oczy艣ci膰 organizm tzn nie jem s艂odyczy, rzeczy t艂ustych, nie jem po godzinie 18...no zaczynam wi臋cej 膰wiczy膰 :P po tygodniu dieta 1500kcal jak mi si臋 uda zej艣膰 z 74/73 do 67/66 kg to my艣l臋 偶e przerzuc臋 si臋 na south beach mam nadziej臋 偶e mi si臋 uda...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lissa28
o tym doskonale wiem, takie teorie znam na pamiec, chyba nikt mnie nie zdziwi nowinkami i ciekawostkami, o ktorych bym nie mia艂a pojecia:/ a szkoda, liczy艂am na jakies nowe tajniki..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lissa28
to odp kieruje dwa pietra wyzej;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olenka 17
Lissa a ile wa偶ysz i ile masz wzrostu ?:>

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale jak sie chudnie szybko
no to jak dobrze o tym wiesz to po co cchesz tyle schudnac, bedziesz miec sflaczale cialo, a to wcale nie wyglada 艂adnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lissa28
obecnie mam taki plan, by nie jesc przez dwa dni by moc nieco sie oczyscic, stosowa艂am diety oczyszczajace, na podstawie dr.Ewy D膮browskiej, poniewaz by艂am na takowej diecie w styczniu .JKest swietnie, niesamowite ile mozna schudnac dzieki warzywom w szegolnosci i owocom, a co za tym idzie nie czuc g艂odu!! natomiast teraz chcia艂abym zastosowac troszke wiecej oczyszczania by moc pomoc pewnym dolegliwosciom choprobowym, wiec musze byc drastyczna i wyrzec sie przez 3 dni kompletnie jedzenia, apotem wprowadzac nieco warzyw i owoc贸w, wwierze ze sie uda!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olenka 17
ja przez 3 dni nie jad艂am jak mia艂am zatrucie pokarmowe :P ale tak normalnie to tak zupe艂nie bez jedzenia to nie wiem czy to dobry motyw, poniewa偶 jak si臋 na na 4 dzie艅 dorwiesz do jedzenia mo偶e by膰 nieciekawie:P:P ale nie wiem, ja tam na wszystkich tarze ze swojej perspektywy... ja jak na razie jestem po 2 jogurtach i 2 jab艂kach :P wiec jest lu藕no :P

Udost臋pnij ten post

Chcesz zrzucic zbedne kilogramy czy chcesz schudnac i zachowac ta wage ?? jesli zastosujesz glod贸wke a potem bedziesz podwyzszac ilosc dostarczanych kalorii zagwarantujesz sobie tylko tzw efekt jojo... Tu nie chodzi o glodzenie sie, ale dostosowanie do trybu zycia jaki prowadzimy. Napisz jak wyglada Tw贸j caly tydzien, co jesz, ile sie ruszasz, jaki rodzaj pracy masz a pomoge Ci dobrac posilki odpowiednie aby schudnac, zdrowo sie odzywiac i nie miec napadow na slodkosci... tyle ode mnie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lissa28
do:"ale jak sie chudnie szybko" skad ta pewnosc co do cia艂a?? ?? nie poruszy艂am w膮tku na temat cia艂a, wiec nie sadze by twoja wypowiedz mia艂a odzwierciedlenie w moim wygladzie,a jaesli chcesz wiedziec to cwicze, no ale o tym mowy nie by艂o, wiec nie jarze twoijego zainteresowania, mowa jest o diecie w tej chwili...........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak mozna nie jesc 3 tygodnie
??? nie wytrzymasz bez jedzenia,ani zadnych owocow czy warzyw.Masz zamiar tylko pic przez te 3 tyg? a co bedziesz pi艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lissa28
Forgotten24, njakos dotychczas po podobnej diecie nie mia艂am problemow z wielkimi nasileniami apetytu i wbrew temu co piszesz nie przyty艂am, kwestia tkwi gdzie indziej...przyty艂am z racji depresji, a fakt ze stosowa艂am wczesniej takowe g艂odowki i komponowa艂am po nich diete 1000kcal nie spowodowa艂y ewfektu jo-jo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Forgotten24
''Chcesz zrzucic zbedne kilogramy czy chcesz schudnac i zachowac ta wage''.A jaka to jest roznica miedzy zrzuceniem zbednych kilogramow a schudnieciem, bo jak dla ,mnie to zadna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lissa28
jad艂am dnia czwartego owoce i warzywa..przez 3 tygodnie

Udost臋pnij ten post

Witaj Ja schudlam 30 kg i utrzymuje wage wiec jesli moge cos powiedziec moim zdaniem glodowki nie sa do niczego potrzebne, nie probowalam i bez tego chudlam bez problemu. Calkowicie zrezygnowalam tylko ze slodyczy i fast foodow, wszystko inne jadlam ale w bardzo malych ilosciach, trzy posilki dziennie, chociaz czasem rezygnowalam z kolacji np kiedy pozno wracalam do domu. I to wystarczylo- najprostsza dieta jaka znam i napewno skuteczna:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lissa28
ukam innowacyjnych rozwiazan, jestem bardzo ciekawa, czy sa takie kobietki tudziez nmezczyzni, ktorzy napisza cos zdecydowanie odmiennego???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lissa28
dzi臋kuje Garbryiello za odpowiedz:) ja swego czasu zy艂am jak wegetarianka i uwierz by艂o tak znosnie, poniewaz nigdy wczesniej nie pomysla艂am, ze dzieki wczason odchudzzajacym i diecie owocowo-warzywno-oczyszczajacej mozna tak schudnac dzieki temyu, ze nie czuje sie g艂odu a zarazem przytyc kiedy nchoroba powala......:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Gabriela B
i po tak duzej utracie wagi nie mia艂as zwisajacego i sflaczalego cia艂a??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gabrielo a czy
mozesz podac przykladowe wersje menu ,kilka ,tego Twojego ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lissa28
owszem , doradza艂am juz w tej kwestii poprzez melie, gdyz jedyne co moge zazproponowac to dieta z ksiazki, wedle ktorej wowczas zy艂a dr Ewy Dabrowskie; cIA艁O I DUCHA RATOWAC ZYWIENIEM:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lissa28
PRZEPRASZAM, ZE TAK BAZGOROLE, ALE JADE POCI膭GIEM/..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lissa28
172, OBECNIE 78 KG:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mary....
jestem przeciwna g艂od贸wkom gdy pr贸bowa艂am i tej metody.. wytrzyma艂am 3 dni potem rzuci艂am sie na jedzenie czyli wr贸ci艂am do punktu wyj艣cia:-( uwa偶am ze trzeba jesc racjonalnie czyli mozna jesc to co sie lubi ale w mniejszych ilo艣ciach i pewne rzeczy zamienia膰 np je艣c mieso ale bez panierki np piersi z kurczaka czy indyk chudy... ryby ciemne pieczywo lub chrupki chleb wasa unikac t艂uszczu zwierzecego tylko ro艣linny jesc warzywa i troche mniej owoc贸w.. wybierac takie produkty kt贸re maj膮 niskie IG im mniejszy indeks tym poziom cukru we krwi podnosi si臋 i opada wolniej dzieki czemu nie czujemy potem wilczego g艂odu i nie musimy sie rzucac na jedzenie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olenka 17
wr贸ci艂am :D ja jestem po obiadku czyt. ca艂y talerz warzyw m.in pomidor og贸rki rzodkiewka,marchewka gotowana i najmniejszy kawa艂ek kotleta schabowego :P musz臋 mie膰 si艂臋 na wieczorny trening :P:* Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Belle_Fair
Do wieczora to juz sil nie bedziesz miala :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olenka 17
tak si臋 sk艂ada 偶e si艂臋 mia艂am :P zaraz id臋 spa膰 :P a jutro lec臋 na mecz :P pozdrawiam:*

Udost臋pnij ten post