Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam życie

Kupiłam suszarkę i za mocno dmucha...

Polecane posty

Gość jeszcze jakies propozycje
mmmmmmmm mocno dmucha :D

Ale na pewno?? I proszę, niech mi ktoś pomoże:) Czy jak susarka ma mniejszą moc, np. 1800W, to wtedy będzie mniej dmuchać?? Bo ta teraz ma 2000W i robi mi niezły rozpizdziec na głowie, a j a chcę, żeby tylko lekko wydobywało się z niej ciepłe powietrze:) I ile dni mam na dokonanie zwrotu?

Gość jeszcze jakies propozycje
nic nie w3iem ale podniosę chociaż bo mi się tytuł podoba :D

Gość eeeeeeeeeeee
deska - zabiłaś mnie :D:D:D

Jak ja bym chciała żeby mi suszarka tak porządnie postawiła :P napuszyła włosy... wieczny placek na głowie... :O

Ja jej do głowy w ogóle nie zbliżam, tylko do włosów... Ale ja chcę taką z wątłym dmuchem😭 MOże ktos się zna, od czego to zależy? Wystarczy, ze kupię taką o mniejszej mocy? I czy na pewno przyjmą w Saturnie tę suszarkę na wymianę?:( Już opakowanie jest pewnie wymięte:o

Gość Lehoslaw Ciupciak
jak to za mocno dmucha? spalilo Ci wloski lonowe curciu czy co?

Gość Lehoslaw Ciupciak
Bongo Bongo Ty masz plasko na glowie nie z powodu zlej suszarki lecz dlatego ze pozwalasz swojemu facetowi stawiac piwo na Twojej glowie

Ale ja mam kręcone włosy....:O Wiecie po co jest dyfuzor??? Jak ja sobie odsunę ten dyfuzor na 20 cm od włosów, to nie wiem, gdzie go będę trzymać:D Mam długie włosy. Zresztą ja nie musze nic odsuwać, tylko musze mieć suszarkę z mniejszym dmuchem:( Kurcze, no... Jak ją w końcu kupiłam, to wszystko nie tak😭

Gość miśkoala
moja ma tylko 1100Watt

Gość miśkoala
no chyba tak, bo od czego ma zalezec jak w Polsce napiecie w gniazdkachjest z reguly 220V

No własnie nie wiem. A tam ci doradcy sa super... Jakaś farbowana pindzia mi czytała z karteczek, jakie mają te szuszarki parametry:O Toć ja piśmienna jestem i sobie sama umiem poczytać... I jeszcze wmawiała mi, że firma Remington to jest absolutna nowość na polskim rynku. Tyle, ze w latach 70. moi rodzice kupowali ich sprzęty jeszcze w Pewexie. Ale co tam, nowość to nowość. Dla niej pewnie wszystko to nowość;)

Cześć \'deska\' Do suszarki powinnaś jeszcze kupić autotransformator lub regulator napięcia , jesteś zdolna , więc sobie poradzisz , jutro jak będziesz w Saturnie to kup sobie wiertarkę udarową , która posiada regulowane obroty , po powrocie do domu rozbierz wiertarkę na części i wyrzuć do kosza , zatrzymaj tylko ten regulator obrotów silnika i musisz ten regulator zamontować w nowoczesnej suszarce :) Przyjemnego suszenia 🌻 dla Ciebie :)