Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość billieholidaynn

róźnica wieku 10 lat -CZY starszy facet pokocha gowniare?

Polecane posty

Gość do deja vu
nie zapieraj sie tak tymi zasadami bo się zaprzesz na dobre ;) Medal ma dwie strony, więc jeśli młodej łatwo zaimponować, to nazywajmy rzeczy po imieniu: starsza pod presją zegara biologicznego w końcu też weźmie byle co, co się często zdarza, drogie panie :). Młode kobiety tak do 25 rż mogą jeszcze przebierać, bo są "w dobrym wieku", z tej też przyczyny, wcale nie tak łatwo zaiponować. Po 25 zaczynają się już schody, to one musza zabiegać. Zresztą panie tutaj chcą walczyć z naturalnym instynktem: zawsze było tak, że mężczyzna wybierał młodszą kobietę. Nieprawda. Miłego dnia i czas ucieka ;) koleżank. 🖐️

Gość kipila
niestety ale wasze myslenie jest bledne najwyrazniej miales stycznosc z jakimis pod 30 co to chcialy cie zaciagnac do oltarza ale wybacz to Twoje doswiadczenie wiec nie generalizuj ja tam chcialabym dobrze poznac osobe i zadna desperatka nie jestem i nie zamierzam byc bo nic na sile .

facet.rocznik1978 chyba mamy niemal identyczne doświadczenia z przeszłości :) Uważam tak samo - dla kobiet w moim wieku nie nadawałbym się na męża, a jak będę miał te 32 lata, to one będą dla mnie za stare, bo wtedy myślę, że bez problemu znajdę sobie 25-27 latkę. Tym bardziej, że mój młody wygląd z każdym rokiem zaczyna działać na moją korzyść :)

Gość 22latka1
Facet1978, czyli juz wiemy dlaczego wolisz mlodsze. Kiedy byles w zlej sytuacji finansowej, jakas kobieta musiala Cie z tego powodu odrzucic, zranila cie tym, twoje ego ucierpialo i podswiadomie boisz sie ponownego odrzucenia i porazki. Jak startujesz do mlodszej to problemu nie ma, jestes pewny siebie, bo wiesz, ze one mysla, ze jestes taki dojrzaly i to je kreci. Czyli co jest przyczyna twojego podejscia? Niskie poczucie wlasnej wartosci i kompleksy.

do deja vu=> jeśli myślisz, że jesteś taki błyskotliwy, to się mylisz..:P To, że faceci chcą wiązać się z młodszymi kobietami jest faktem, ale na szczęście coraz więcej młodych kobiet wie już jacy jesteście panowie i nie dadzą nabrać się na Wasze tandetne sposoby...:classic_cool:

Gość 22latka1
Niezle probujecie sobie poprawic samopoczucie myslac, ze kobieta po 25 roku zycia musi zabiegac o faceta, dobre...

Gość kipila
szydzisz... dales na to dowod swoimi slowami - potrafie czytac miedzy wierszami... wolisz mlodsze , a jednak mlode cialka.... i juz sie nie wypieraj bo wtedy byloby to zalosne ... do deja vu - powodzenia ..

do deja vu, facet.rocznik 1978 i Vann=> jak czytam Wasze posty to chce mi się płakać i śmiać zarazem... Ale jesteście z siebie dumni, przekonani o własnej wyższości... Oby tylko to się kiedyś nie obróciło przeciwko Wam... Pozdrawiam🖐️

Gość kipila
oj oni chyba jeszcze duzo nie wiedza .. ile ja znam par gdzie jest mlodszy sporo facet i kobieta starsza i zyja sobie szczesliwie niestety dla tych panow tutaj liczy sie jedno moc sie pokazac , pochwalic znajomym mlodym cialem ...

Gość yellowski
No i co z tego ze lubimy mlode ciala? Wole wziac sobie za dziewczyne 20latke niz 30stke, chocby z tego powodu ze jest mlodsza, zywsza, sprawniejsza i nie narzeka ciagle na zycie. Mnie osobiscie wkurzaja kobiety przed 30stka, takie powiedzmy 27-30 l. Mysla ze wszystkie rozumy pozjadaly, ze sa niewiadomo jak madre, do tego jeszcze te ich zapedy feministyczne. Bleee. Mam 30 lat i dziewczyne 21letnia. I mowcie sobie co chcecie, ze jestem nieudacznkiem, ze boje sie starszych kobiet, ze manipuluje. Ale mam to gdzies, bo kocham moja kobietke, ktora nie jest spaczona materialistka i nie uwaza sie za pepek swiata. I kobiety nie badzcie takie madre,bo my faceci mamy nad wami przewage.Facet nawet 40 letni znajdzie sobie spokojnie 25 latke, a kobieta 40letnia to chyba tylko 60latka zainteresuje. To tyle.

Gość kipila
facet ale nie wziales pod uwage tego ze kobieta moze nie chciec juz ciebie jako starca 32 letniego bo taki dla ciebie jest ten wiek

Gość 22latka1
Facet1978, dobijasz mnie czlowieku. Mam nadzieje, ze istnieja jeszcze dojrzali emocjonalnie 30latkowie, ktorzy nie maja takich spaczonych pogladow na kobiety jak ty.

Gość yellowski
kipila , heheh, nie rozsmieszaj mnie. Mam kumpli w wieku 30-35 l. i wszyscy sa z kobietami mlodszymi o 7-10 l. Wlasnie dla kobiety 25letniej facet w wieku 32l. to ideal. Tym bardziej ze w takim wieku jest sie juz na tyle ustatkowanym, ze mozna myslec o zalozeniu rodziny.

yellowski=> ale mnie rozbawiłeś... Kolejny przykład nadętego samca o wybujałym ego:P:P:P Możesz sobie gustować w młodszych i naiwnych kobietach, ale i tak ostateczną decyzję podejmujemy my, kobiety... Pamiętaj, że to kobieta pozwala się wybrać mężczyźnie....:classic_cool: Nie chcę Cię martwić, ale Twoja wybranka za parę lat też będzie taką narzekającą zgrzędą, która czepiać się będzie wszystkiego:P I co wtedy zrobisz?? Zamienisz na lepszy model, no nie??:P Faceci...

Gość kipila
yellowski a miej sobie zobaczymy na jak dlugo ... na takim topiku mozna sie przekonac jakich mamy dzisiaj 30 latkow

Gość 22latka1
Yellowski, facet 40letni moze sobie znalezc jedynie mloda pusta lalunie, a to chyba dla faceta zadna satysfakcja. Ty nie wybrales sobie mlodej siksy, tylko nie miales po prostu innego wyobru. Atrakcyjna, niezalezna 30latka z duzym poczuciem wlasnej wartosci nie spojrzy na faceta, ktory przeslizgiwal sie do tej pory przez zycie, nie ma zadnych ambicji, osiagniec i jest do tego strasznie powierzchowny i pusty. Nie masz innego wyboru jak podrywac mlode laski i to jeszcze te glupiutkie, bo zadna rozsadna dziewczyna nie zwiaze sie z facetem o takim swiatopogladzie.

facet.rocznik1978=> nudny już jesteś z tym instynktem gniazda... może masz takie gniazdko na czubku główki, stąd ta niemal gniazdowa obsesja...??:P:P:P

Nie ma to jak patrzec na wiek :) czy milosc pyta o zdanie? kazdy uklada sobie zycie po swojemu, ok- ale czasem pojawia sie notabene, grom z jasnego nieba, i zakochuje sie, np w osobie w naszym wieku a wtedy co?zasady i plany w gruzach? dobre, wiek nie jest kryterium inteligencji ani (wbrew pozorom ) doswiadczenia

Gość yellowski
a skad wiesz jaki mam swiatopoglad i jakie doswiadczenia w zyciu? Tak sie sklada ze bylem z paroma kobietami, zwykle w moim wieku i nawet jedna byla starsza 5 lat. Tak wiec nie pisz bzdur jak nie mnie nie znasz.

Gość 22latka to tak naprawdę 32
hłe hłe, prawda boli, nie ;)

Gość 22latka1
Agenda, jak facet moze sie zakochac, kiedy cala swoja energie poswieca na studiowanie metryk urodzenia kobiet?;)

Gość billieholidaynn
hej..rozmowa zeszla troche na inny temat.. chcialam tylko wiedziec czy jezeli naprawde dobrze dogaduje sie z facetem starszym o 10 lat,jest super itd to czy on bedzie przejmowal sie moim wiekiem? a moze dac sobie spokoj? wiem, ze dojrzala jak 30-letrnia kobieta nie jestem ...jestem b mloda itd..

Gość 22latka1
Jezeli mamy rok 2017, to jestem 32 latka.

billieholidaynn => zastanów się milion razy zanim podejmiesz decyzję... Nie chcę Cię do niczego nakłaniać, ale zwykle na początku jest cacy bo facet chce Cię zdobyć, lecz z czasem mu się odechce być takim supermenem, to i owo mu oklapnie (mam na myśli siły fizyczne i polot...;) ) i da Ci do zrozumienia kto rządzi w Waszym związku, będą chwile, kiedy będziesz czuła się przy nim jak gówniara... Zastanów się więc...

autorko, wcale nie wypisuję bzdur, a ty facet nie mąć dziewczynie w głowie!!😡 nie słuchaj się facetów, bo oni kłamią i bajerują!!!!!!!!

Gość ej deja vu
nie powinnaś jej tak mówić, sugerując się własną goryczą i wściekłością, że faceci woą młodsze. Nie widzę w tym niczego złego:O. 10 lat różnicy to żadna różnica, raz , że psychicznie faceci dojrzewają później i taka 19 latka może być na jego poziomie, dwa, że rówieśnicy prawdopodobnie nie dadzą takiej młoej kobietce tego czego chce. Mój mąż jest 11 lat starszy ode mnie i lepiej ułożyć się nie może, a te teksty z tymi "pokaże ci kto tu rządzi" to wsadż kobieto między ksiązki :D. To akurat zależy o kobiety nie od wieku, jeśli jest odrobine asertywna, ma własne zdanie, to nie będzie mieć z tym najmniejszego problemu, wręcz być może odwrotnie być. Taki facet pod wpływem uroku szczerości młodej kobiety, nierzadko pozwala jej sobie wchodzić na głowę :D. Autorko, nawet się nie zastanawiaj. Szczerze polecam :)

Też wolę młodsze. Jak to powiedział niedawno mój kolega, 28-latek: \"30stkę to musisz miesiącami przekonywać do tego żeby ci zrobiła loda, a 18-stka nie ma oporów żeby ci wylizać rowa\". Coś w tym jest. I nie chodzi bynajmniej o seks

facet, nie wkurzaj mnie!!!😡 nie jestem żadną feministką, ani tym bardziej nie mam 30 lat, dużo mniej...:P Po prostu poznałam się na tym Waszym wątpliwej jakości gatunku...:P

Gość ale już powyżej 25 lat