Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzidka24

polki z Norwegii odezwijcie sie.......

Polecane posty

Gość dociaa
no laseczki przebilyscie mnie! ;p cigle jeczalam mojemu chlopakowi,ze chcialabym nad morze do Pl oczywiscie, ale przejrzalam, ze tu tez jest pieknie! i to sloneczko hmmmm uwielbiam taka pogode swiec! oby jak najdluzej :D

Gość dociaa
je chba wczoraj za mocno przechwalalam to slonce... dzis w kurtce zimowej chodze... ;/

Witam podługiej nieobecności! Widze Alicja że dla ciebie pozytwnie forum zapunktowało! Jak grill? Poszalały? Wspierać się dziewczyny trzeba nie?

cześć wam:) u mnie wczoraj to tak grzało,że się normalnie pięknie opaliłam.Dzisiaj też miałam takie plany ale coś słoneczko się za chmurkami schowało ale powolutku się rozjaśnia więc jest jeszcze iskierka nadziei. W ostateczności jeszcze jutro cały dzień wolny więc można przed domkiem na słoneczku poleniuchować,jeżeli oczywiście pogoda na to pozwoli. lecę kończyć obiad i życzę wszystkim słonecznego dnia:) Buziole:) :) :)

Gość ....Alicja...
Tyna1984 no jak widac pozytywnie wplynelo,ale ba nie na kazdego tak moze wplynacto jedna sprawa,a druga to moze tez zasluga mojej osoby...ale dobra.. a co do grilla to na pozytywnie...:) wlasnie nie dawno wrocilam z pracy i jestem padnieta...pozdrawiam

Alicja ty się oszczędzaj!bo kurcze w niedziele trzeba korzystać i się dłuuuuuuuuuugo wylegiwać w łóżku!hehe! My teżwczoraj tak rodzinnie geillowaliśmy, pełno dzieci , pysznej kiełbaski, dymku i oczywiście super pogoda, ale widze że wczoraj to u wszystkich było miło! Siosrta zrobiła ser pleśniowy z grila z żurawinami i pomidorki z serem zapiekane--reweolacja naprawde polecam

siemanko,ja tylko na chwileczkę,właśnie wróciłam ze spacerku i piję sobie piwko z mężusiem,odezwę sie jutro.Buziaczki i pozdrowionka dla Wszystkich:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

hej Piekne :) i znowu zaszalalyscie .. przynajmniej cos sie dzieje :) ja aktualnie w Polsce jestem i napawam sie najblizszymi, chociaz moj \"najblizsiejszy\" pozostal w Norge, ale niebawem do mnie dolaczy :) jeszcze musze wykombinowac to wsio tak,aby do wakacji tu zostac :P pozdrawiam Was cieplo :)

Gość ...Alicja...
witajcie:):) tyna1984 tak masz racje musze sie oszczedzac,ale robie to wtedy kiedy nie ide do pracy..:) a odpoczynku ostatnio mialam az chyba za duzo...no ale dzis znowu wrocilam z pracy i teraz do czwartku mam wolne...:) a tak wogole fajnie jak u wszystkich cos sie dzieje oby tak dale,az chce sie Was czytac to co piszecie:) pozadrawiam

Gość martyna28
witajcie i weekend szybko minoł,co nie którzy żle mnie zrozumieli w poprzednim nicu,ale to nic,nikogo nie chciałam obrazić.Super że mamy nadal ładną pogode,pozdrawiam panie

Gość ...Alicja...
witajcie:) nie dawno co wstalam i odtransportowalam swojego chlopka do pracy,a ja mam wolne,odpoczne sobie,ale jeszcze nie mam koncepcji jak....:)martyna28 niczym sie nie martw i sie nie przejmuj co bylo to minelo,nie ma co wracac do tego....:):):)jest dobrze no i wlasnie pogode mamy ladna,ale powiem Wam ze najgorzej jak sie znowu rozpada to MASAKRA znowu bezustannie bedzie padac...:(:( bynajmniej dla mnie to masakra nie wiem jak dla Was.... zycze Wam milego dnia pozdr.:):):)

Gość martyna28
kobietki mam prośbe i pytanie a mianowicie musze do końca maja wyprowadzić się z mieszkania ,szukam na finn i dzwonie i ciągle nic,czy możecie mi pomóc w znalezieniu mieszkania.pozdrawiam

martyna a co my ci możemy pomóc(niestety) jedyne co ci pozostaje to przeglądaj cały czas oferty na www.finn.no www.zett.no ,patrz tez na ogłoszenia w gazetach. Ostatnio moi znajomi 2 miesiące szukali,chodzili na visningi i nic.Prawda jest taka,że Norwedzy niezbyt chętnie wynajmują polakom jak maja do wyboru polaka i norwega to pewnie chetniej wynajmą norwegowi.(oczywiście nie zawsze) Jeżeli pracujesz legalnie możesz poprosić szefa aby się wstawił i aby pomógł. Powodzenia

hej dziewczyny! Ja padam, pisze prace i dalej nie widze końca aż mnie bierze na wymioty... ale cóż trzeba mieć toza sobą. U nas w polsce pogada też rewelacyjna, wczoraj posiedziałam dosłownie 10 min o godzinie 16 na słonku i cały wieczór chodziłam czerwona. Szok bo w sumie lata tak naprawde jeszcze niema a grzeje jak ... Tylko ja niemogę korzystać. Co do mieszkania to mój mążjuż 8 miesięcy szuka bo albo są jednopokojowe mieszkania albo 3 sypialnie daleko od miasta. Zaraz bedzie pytanie dlaczego nie bedziecie dojeżdżać , no ale powód jest prosty. Mąż rozwalił samochó na norweskich blachcach i sprawa nam się ciągnie ze zrobieniem go więc jest skazany na swoje nogi albo życzliwość kolegów. Troche to dziwne bo wiatr cały czas w oczy, jak nie mielimy nba kaucje no mieszkania były a teraz jak mamy to są ale źle usytuowane. Wiem jaki ból przechodziszwięc życze powodzenia!

Gość martyna28
witam,mam taką nadzieje że coś wkońcu znajdziemy jest ciężko,ale może szczęscie się uśmiechnie,chociasz stwierdzam że jestem pechowa i nic mi się nie układa.pozdrawiam was

Gość martyna28
kobietki myslałyscie kiedys nad tym aby się spotkać na jakiejś małej kawie ?co wy na to?zapraszam

cześć laseczki :) Martyna nie łam się tylko ,czasami jest taki okres ,że się nic nie udaje ale i dla ciebie zaświeci słoneczko więc głowa do góry. Z tym spotkaniem to pewnie byłoby ciekawie co niektóre to by sie jeszcze pobiły heheheh:) :)

Gość martyna28
zrobimy spotkanie dla tych coby się nie pobiły?hahahah.... A z tym słoneczkiem to niewiem może zaświeci....ale kiedy?pozdrowionka

zaświeci na pewno tylko trzeba być cierpliwym. A ty Martyna w oslo jesteś??

Gość ...Alicja...
witajcie kobietki..:) ale sie rozpisalyscie dobrze dobrze...:) weszlam zobaczyc co slychac ciekawego no i az tak,ze jak widze to nie jest...Aja dzis do pracy pomykam popoludniu,ale mam wyjatkowego lenia,ale coz jak mus to mus...:) Martyna28 wiesz czlowiek musi miec raz pod gorke,a raz z gorki,wiec sie nie martw bedzie dobrze..:) pozdrowionka

Gość martyna28
witajcie ,niestety nie mieszkam w Oslo ,tylko Berum.

Gość martyna28
zdaje sobie sprawe że życie nie jest usłane różami i raz jest z górki a raz pod górke,ale ja mam ciągle pod górke,jeszcze mam tutaj dołującą i okropną szwagierke,jak jest takich ludzi więcej to nie chce mieć nic z nimi wspólnego.Coś pogoda nam się psuje.pozdrawiam wszystkich

Gość madziuleczka
Witam, jestem Magda i w sobote wylatuje do Bergen. zastanawia mnie jedna rzecz... czy sa szanse na znalezienie pracy? Jade sama do ojca bez zadnych znajomych.. moj jezyk angielski wydaje mi sie ze jest na poziomie dobrym. Jade do samego centrum Bergen... czy jest tam juz ktos w podobnej sytuacji... bo uwazam ze na takim forum mozna znalesc kompana (tzn osobe rowniez nie znajaca nikogo) prosze o kontakt na gg pod nr 1784817 poniewaz obawiam sie ze nie bede miala juz dostepu do tego forum. Pozdrawiam:)

Gość kobi 41
czesc witam i pozdrawiam

no tak tak dawno was nie odwiedzlam ze zapomnialam hasła a moze to znak ze trzeba kobi42 no nie jeszcze troche widze ze wiele nowych doszlo no i fajnie tylko gdzie \"\" te stare forumowiczki \" bylo by milo jakby sie czesciej odzywaly mnie nie bylo bo sie doszkalalam powiedzmy zdobywalam wiedze o..... nieważne pozdrawiam stare i nowe

no juz sie poprawilam nie moglam przypomies sobie hasla

Gość martyna28
witam co tu tak smutno ,nikt nic nie pisze,weekend się nie udał ?pozdrawiam

Gość Zośka Samośka
Pozdrowienia z Kristiansand :)