Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbka 2007

W tym roku chciałabym zajść w ciąże!Zapraszam tegoroczne staraczki!

Polecane posty

Nick . ...........wiek......ost@.........nast.@.....staranka.......miejscowosc farbka 2007.....23........18.04........................................ .ślą skie Aga29............31........09.04.........................................dolnośląskie aguszka25......25........02.04............. .............................lubelskie validos27........27. w piątek.będzie 30.04............................kraków kruchaa.........26........17.04.........15.04..........7............centralna PL teraz Wasza kolej na poprawki:D

Witam dziewczyny :-) Ja staram się juz dokładnie 2 lata i 2 miesiące :-( mam na koncie jedno poronienie w tamtym roku (przyczyny nieznane) tydzień temu byłam w szpitalu na badaniach- morfologia, tarczyca, cukier, cytologia wyszły super i czekam teraz na wyniki szczegółowych hormonów- mają być za tydzień w środe. Mój gin podejrzewa PCOS ale ciesze sie że trafiłam na gina który najpierw porządnie mnie zbadał więc nawet jeśli hormonki potwierdzą PCOS to dostane leki i mam nadzieje że w tym roku zafasolkuje :-) tak że z chęcią przyłączam sie do waszego topiku pozdrawiam

Gość aguszka25
JaChceFasolke witaj!!!!!!!!!!!! Razem bedzie nam raźniej,a ja wierze ,ze już niedlugo powstanie nowa tabelka termin porodu itd...:))))

Gość aguszka25
mi wypada na długi week-end 01.05:((((

Nick . ....... ....wiek......ost@.........nast.@.....stara nka.......miejscowosc farbka 2007.....23........18.04.................................... .... .ślą skie Aga29............31........09.04........................ .................dolnośląskie aguszka25......25........02.04............. .............................lubelskie validos27........27. w piątek.będzie 30.04............................kraków kruchaa.........26........17.04.........15.04..........7 ............centralna PL Malinka_w.......29........25.03.........23.04.......nie liczę już......W-wa

Nick ...........wiek......ost@.........nast.@.....staranka.......miejscowosc farbka 2007.....23........18.04.................................... .... .ślą skie Aga29............31........09.04........7.05..........................dolnośląskie aguszka25......25........02.04........1.05 .............................lubelskie validos27........27. w piątek.będzie 30.04............................kraków Malinka_w......29......................???............nie liczę...............W-wa kruchaa.........26........17.04.........15.04..........7 ............centralna PL JaChceFasolke.............................17.05................................... zerknijcie laseczki co i jak w tej tabelce :D

Nick ....... ....wiek......ost@.........nast.@.....stara nka.......miejscowosc farbka 2007.....23........18.04.................................... .... .ślą skie Aga29............31........09.04........7.05............ ..............dolnośląskie aguszka25......25........02.04........1.05 .............................lubelskie validos27........27. w piątek.będzie 30.04............................kraków Malinka_w......29.........25.03.......23.04......nie liczę...............W-wa kruchaa.........26........17.04.........15.04..........7 ............centralna PL JaChceFasolke.............................17.05..................................

Gość aguszka25
Ostatnio mój doktorek powiedział,że wszystko jest na 5+,ale jednocześnie stwierdził,że najgorzej sie leczy ludzi zdrowych,załamalam sie troszke,ale teraz znowu nabieram siły bo wiem ,ze zostanę kiedyś mamą.także dziewczynki pewnie wiecie o tym ,ale nie mozna sie zbyt nastawiać ,ze właśnie w tym miesiącu będzie dzidziuś,ja sie juz chyba nauczyłam cierpliwości i troszke zdystansowałam,chociaż bardzo pragnę dzidzi.

mozekazda z Was pare słów o sobie:) każda wiec ja zaczynam: Jestem mężatką od sierpnia:) wczesniej 10 lat razem:) ja prowadze biuro w prywatnej firmie -gdzie po ciazy pewnie nie bede miała powrotu:( mąż jest kierownikiem budowy ( niestety w delegacji-tym ciężej nam nedzie z dzidziusiem:( od przyszłego roku ruszamy z budowa naszego domku !! BO UDAłAO NAM SIE KUPIC FAJNA DZIAłECZKĘ!! Ale decyzja o dzidziusiu postanowiona i w tym miesiacu odstawiam tabletki! badania i działamy!!

Gość aguszka25
validos27 fajnie z tym domkiem,my dzisiaj zamawiamy projekt:))))) ja jestem mężatką 3,5 roku,mój mąż jest nauczycielem w-f i angielskiego ,zaklada wlasną firmę,ja jeszcze studjuje i pracuję jako kierownik w centrum handlowym,staranka już trwaja jakieś 7 miecięcy.Pozdrawiam

my tez jestesmy malzenstwem od polowy roku, ale dopiero pod koniec 2006 zdecydowalismy sie odstawic antykoncepcje...Mamy siebie, prace i mieszkanko, tylko fasolki brak...Oj, chyba powinna byc inna kolejnosc:P Trzeba bylo zaczac od fasolki, bo najwazniejsza, a reszta...

a ja z moim Miśkiem prawie od roku, biorąc pod uwagę to, że oboje mamy więcej niż 30 lat to czas najwyższy starać się o dzidzię mamy mieszkanie, które kupiłam jeszcze będąc sama, jest wyremontowane i urządzone hmmm prawie ;) teraz szukamy działeczkę, żeby wybudować domek dla całej rodzinki niestety największym problemem jest to, że pracuję w delegacji, a Misiek a miejscu..... na szczęście mam wysokie zarobki i umowę na czas nieokreślony, więc to najlepszy czas na rozpoczęcie starań

Nick ....... ....wiek...... ost@.........nast.@.....stara nka.......miejscowosc farbka 2007.....23........18.04.................................... .... .ślą skie Aga29............31........09.04........7.05............ ..............dolnośląskie aguszka25......25........02.04........1.05 .............................lubelskie validos27........27. w piątek.będzie 30.04............................kraków Malinka_w......29.........25.03.......23.04......nie liczę...............W-wa kruchaa.........26........17.04.........15.04..........7 ............centralna PL JaChceFasolke...24.......13.04........15.05.......ponad 2 lata.......Śląsk

Ja jestem mężatką od 2 lat i od ponad dwóch staramy sie o dzidzie... mamy swoje mieszkanie i pracę ale swoją przyszłosć planujemy za granicą... właściwie to odłożyliśmy wyjazd z uwagi na starania o dzidzie... poprostu bałam się ze w GB będzie ciężej z takimi badaniami a tutaj mam juz swojego gina któremu ufam...

Nick ....... ....wiek...... ost@.........nast.@.....stara nka.......miejscowosc farbka 2007.....23........18.04.................................... .... .ślą skie Aga29............31........09.04........7.05............ ..............dolnośląskie aguszka25......25........02.04........1.05 .............................lubelskie validos27........27. w piątek.będzie 30.04............................kraków Malinka_w......29.........25.03.......23.04......nie liczę...............W-wa kruchaa.........26........17.04.........15.05..........7 ............centralna PL JaChceFasolke...24.......13.04........15.05.......ponad 2 lata.......Śląsk sorki, ja sie rąbnęlam w terminie @

Witam koleżanki:) ja też się staram o dzidziusia :) ale o drugiego. Narazie mamy 5 mc bez owocnych staranek:( mam nadzieję że jeszcze nie jestem całkiem za stara na dzidzię:( jestem chyba z was najstarsza :(35lat i jestem z Krakowa,proszę o dopisanie mnie do tabelki ,bo chętnie będę tu zaglądać:D

Dziewczyny ja mam 31 lat i 8 lat po slubie ,w moim dorobku jest juz dwoje dzieci, ale pragniemy z mezem jeszcze jedno dziecko:) juz jak bralismy slub ustalone było ze chcemt troje dzieci:) dziewczyny nie umiem kopiowac tych tabelek wiec poprosze moze któras mnie wpisze ostatnia 14.04.@ dzieki bardzo:) aha i mieszkam w Gdansku....

poka my sie chyba wyczuwamy , i ja musze ciebie troche przypilnowac:)

Nick ....... ....wiek...... ost@.........nast.@.....stara nka.......miejscowosc farbka 2007.....23........18.04.................................... .... .ślą skie Aga29............31........09.04........7.05............ ..............dolnośląskie aguszka25......25........02.04........1.05 .............................lubelskie validos27........27. w piątek.będzie 30.04............................kraków Malinka_w......29.........25.03.......23.04......nie liczę...............W-wa kruchaa.........26........17.04.........15.05..........7 ............centralna PL JaChceFasolke...24.......13.04........15.05.......ponad 2 lata.......Śląsk POK................35........?..............??..............5 m-cy..........Kraków Moni76............31........14.04.........??.............??.................Gdańsk

moniś= :D no ja ci już pisałam że my powinnyśmy chyba sie przeprowadzć bliżej siebie:D:D:D Aga :)