Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbka 2007

W tym roku chciałabym zajść w ciąże!Zapraszam tegoroczne staraczki!

Polecane posty

Cześć dziewczyny :-) krucha jeśli torbiel się wchłonie to widac podobno ślad po torbielu w następnym cyklu... większość torbieli się wchłania...i przynajmniej tak jest w moim przypadku. Dziewczyny gdzie sie podziałyscie?? Wiecie chyba ta pogoda tak na mnie wpływa że odzyskałam nadzieję że zajdę wreszcie w ciążę... bo ostatnio to trochę zwątpiłam...

Witajcie Kochane !!!!!!!!!!!! Witam w to przepiekne kwietniowe, niedzielne popołudnie :) Widzę ze pogoda sprzyja raczej spacerom a nie starnkom ale dziewczynki nie zaneidnbujcie sie :) mamy misje do wypełnienia ;) Jak ktoras ma ochotke pogadac to jestem tu jeszce chwilke bo odpoczywam po obiadku :) ale potem ide na spacerek :)

Gość Taka jedna kobietka jestem
Witajcie dziewczyny!! Przesyłam pozytywne fluidy:):):):) Nie mogę w to uwierzyć, od wczoraj wiem, że będę mamą:):):):):), udało nam się w pierwszym cyklu, trzymam kciuki za Was, by udało się równie szybko i bardzo szczęśliwie;) Pozdrawiam

taka jedna kobietka jestem ----- GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ❤️ dbajcie o siebie ❤️ 🌻 🌻 jachcefasolke-----wielkie dzieki 👄 pytalam dlatego, bo gin stwierdzil, ze macica jest \"czysta\"...wiec probuje wydedukowac, czy jesli nie ma jajeczkowania i powstaje male torbielki, bo nie peka pecherzyk - to, czy jest jakis slad po tych torbielkach (nawet, jesli sie same wchlaniają...) Wychodzi na to, ze TEORETYCZNIE jest owu. ale potwierdzenia jeszcze niestety nie mam... buziaki sloneczne dla wszyskick 👄

Taka Jedna = G🌼R🌼A🌼T🌼U🌼L🌼A🌼C🌼J🌼E🌼!!! Dbaj o siebie i dzidziusia❤️❤️❤️

Kobietko = gratuluję, życzę spokojnej ciąży i zdrowego maleństwa :) Pokuś ;) Wszystkim zapracowanym :P staraczkom miłego udanego weekendu :)

Taka jedna kobietko>>>>>>serdecznie gfratuluję , załóz proszę nową tabelkę staraczek :D:D:D to nam przyniesie szczescie i przeslij duuuuuuuuuuuzo bakterii ciązowych :P Jest tu ktos do pogadanka bo ja akurat teraz mam czas :P i ochotę :D

nick....... .....wiek...... miejscowość.......ostatnia @......TC Taka Jedna.....24/25.....Kraków.............23.03.07........chyba 5:)

Witam :) NIe do końca wiedziałam, czy mam skopiować poprzednią tabelkę, czy też założyć coś od siebie. Wybrałam to drugie i życzę z całego serduszka, aby po kolei wpisywały się tutaj wszystkie starające się kobietki, ciesząc się z ujrzenia 2 kresek na teście:) Bardzo bardzo dziękuję za gratulacje:):):):) Będę tu kibicować i postaram się dbać o siebie, choć to nie łatwe, gdyż jestem zapracowaną kobietą:) Ściskam serdecznie:)

witajcie, widze pierwsza mamuska sie wpisala do szczesliwej tableki, i oby ich przybywało .............. ja juz straciłam nadzieje..............ileż mozna czekac 😭

dzień dobry dziewczynki, w związku z tym, że mam tydzień wolnego to baaardzo mocno odpoczywam i oczom też daję odpocząć od monitora :):):) Taka jedna kobietka jestem GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERDUCHA :) zdrówka Tobie i dzidzi życzę

Cześć dziewczynki!!! Jeszcze do tej pory nie mogę w to uwierzyć. Spełniło się moje marzenie. Będę mamusią!!! :D:D:D

Malinka= GRATULACJE🌼🌼🌼 może zaczełyście dobrą passę:D ale sie cieszę to już druga mamusia w tym miesiącu i mam nadzieje ze nie ostatnia:G

Malinka, MEGA GRATULACJE 🌻 bardzo sie ciesze, wspaniala nowina ❤️!!!!!!!!!!!!! buzikai i pisz do nas jak sie czujecie :D

farbka, no....juz nie doczekalam Twojego wpisu...:P Jak tam dziewczynki u Was ??? 🌻

Witajcie dziewczynki 🌻 Co tu się dzieje;) Ale szczęśliwy topik:D Malinko = GRATULACJE!!!!!!!!! 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻 🌻🌻 🌻

Dziewczynki, co to za magiczny topik! Przez pare dni mnie tu nie było a tu takie informacje. Malinka_w gratulacje!!!!!!!!!!!! 🌻. Trzymałam za Ciebie kciuki. Taka tam sobie dla Ciebie, a własciwie juz teraz dla Was też mega gratulacje. Dziewczyny puście tych swoich fluidków trochę na ten topik. I piszcie jak to sie u Was wszystko dalej rozwija. Ja wprawdzie na dwa miesiace dostałam tabsy anty, ale później mój gin powiedział, ze walczymy dalej.:) Zawsze po wizycie u niego wychodzę jakaś taka radośniejsza i naładowana pozytywną energią i wiarą. Chyba bym sie w nim zakochała, gdyby był młodszy i ładniejszy ;)

janeczka, anatelka 👄 co u was?? jak staranka??? u mnie koncowka plodniakow...anatelko, to u Ciebie podobnie jak u mnie, jesli w tym cyklu znowu sie nie uda, to moj gin stwierdzil ze zaczynamy walke :D

Kruchutko witaj! 🌻 Ja niestety muszę uspokoić moje jajniczki i dlatego na 2 miesiace dostałam antykoncepcyjne. A po tym czasie zobaczymy... Albo uda się z tzw. odbcia a jeśli nie to wtedy clo +pregnyl. Juz raz udało mi się tym sposobem, tylko zakończyło sie pozamaciczną. Ale jestem dobrej myśli, bo chociaż udało się doprowadzić do zapłodnienia, wiec mam nadzieje, ze teraz będzie lepiej.:) No i chciałam zaczać pić len, ale to już moze w czerwcu. A Ty dostałaś jakieś leki, czy na razie wszystko naturalnie? A pijesz jakieś ziółka?

antellus, u mnie narazie natura :) (ziolek nie biore), pilam len - ale przestalam, bo mialam brzuch jak balon:P Teraz, jak dostane @ to moj maz robi badania, mial zrobic je wczesniej, ale jakos tak nam zeszlo i nie zrobil...Moj gin czeka wlasnie na jego wyniki i dopiero wtedy cos zdecyduje:) Narazie jestem po jednym usg, na ktorym TEORETYCZNIE wszystko wyglada ok. Ale jak mowie, najpierw wyniki nasionek a potem 2 x usg przed owu i po niej..i zobaczymy co i jak:) Matko, jak czytam to, co pisze, to na spontan mi to nie wygląda...:P A myslalm, ze bedzie łatwiej :) Ciesze sie, ze jestes optymistycznie nastawiona 🌻 bo to połowa (jesli nie cały) sukces :) i jestem przekonana, ze twoj dzidziol to tylko kwestia czasu :D

Nick ....... ....wiek...... ost@.........nast.@.....stara nka.......miejscowosc farbka 2007.....23........18.04.................................... .... .ślą skie Aga29............31........09.04........7.05............ ..............dolnośląskie aguszka25......25........02.04........1.05 .............................lubelskie validos27........27. w piątek.będzie 30.04............................kraków Malinka_w......29.........25.03.......23.04......nie liczę...............W-wa kruchaa.........26........17.04.........15.05..........7 ............centralna PL JaChceFasolke...24.......13.04........15.05.......ponad 2 lata.......Śląsk POKA............35...................................... ...5...............Kraków Moni76..........31..........14.04....................... ....................Gdańsk bega.............35............3.04.........28.04....... .15..............warszawa intima_30.....30(jeszcze )...06.04.....???.........5..............Kraków nala26..........28.............18.04....................................warmińsko - maz witam dziewczyny pozwoliłam dopisać się do tabelki :) mam nadzieję że już niedługo wszystkie będziemy się cieszyć upragnionymi fasolkami :)

Cześc dziewczynki 🌻 Witam Was majowo, serdecznie, cieplutko ;) Dopisuje się do tabelki to co zaklinamy ten rok? STARAJĄCE: Nick ....... ....wiek...... ost@.........nast.@.....stara nka.......miejscowosc farbka 2007.....23........18.04.................................... .... .ślą skie Aga29............31........09.04........7.05............ ..............dolnośląskie aguszka25......25........02.04........1.05 .............................lubelskie validos27........27. w piątek.będzie 30.04............................kraków Malinka_w......29.........25.03.......23.04......nie liczę...............W-wa kruchaa.........26........17.04.........15.05..........7 ............centralna PL JaChceFasolke...24.......13.04........15.05.......ponad 2 lata.......Śląsk POKA............35...................................... ...5...............Kraków Moni76..........31..........14.04....................... ....................Gdańsk bega.............35............3.04.........28.04....... .15..............warszawa intima_30.....30(jeszcze )...06.04.....???.........5..............Kraków nala26..........28.............18.04.................... ................warmińsko - maz ja-neczka.......35............10.04........12.05......................śląskie ZACIĄŻONE ( tu prosze o wpis przyszłe mamusie :)

Hej dziewczynki, ja tylko na chwilke :P !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widze e mamusiek coraz wiecej i oby tak dalej!!!!!!!!!! Pozdrowionka :)

Witam :-) Nie odzywałam się bo wyjechaliśmy z mężulkiem do naszego domku letniskowego na wsi... było wspaniale! Malinka i Taka Jedna kobieta- GRATULACJE!!!! A ja sie wystraszyłam własnie troche... @ mam dostać 14-15.05... wczoraj w trakcie powrotu do domu pobolewało mnie podbrzusze, dzisiaj rano przytulanki były z mężusiem i teraz znowu coś mnie ćmi w brzusiu... poszłam się wysikać i jak wstałam to zobaczyłam na brzegu kibelka kawałek śluzu a w środku była krew... ale @ jeszcze na 100% nie przyszła... nie wiem co to może oznaczać ale się boje że @ przyjdzie znowu za wcześnie :-(

🖐️ a ja nadal was podczytuje :-P moze niedlugo do was dolacze :-) papaatki i gratuluje przyszlym mamusiom :-D