Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbka 2007

W tym roku chciałabym zajść w ciąże!Zapraszam tegoroczne staraczki!

Polecane posty

cześć dziewczyny byłam dziś zrobić drugą bete tak jak kazała pani doktor mam nadzieje ze wzrosnie co bedzie znaczyło ze dzidzia ma się dobrze :) ale chyba wszystko jest ok okresu w dalszym ciągu nie mam więc wydaje mi się że nie mam powodów do niepokoju :)

STARAJĄCE: Nick ........wi ek......ost@.........nast.@.....stara nka.......miejscowosc farbka 2007.....23........18.04.................................... ..ślą skie Aga29............31........09.04........7.05............ ..........dolnośląskie aguszka25......25........02.04........1.05 ..........................lubelskie validos27........27. w piątek.będzie 30.04............................kraków Malinka_w......29.........25.03.......23.04.....nie liczę.............W-wa kruchaa.........26........15.05.........12.06..........8 ........centralnaPL JaChceFasolke...24.......13.04........15.05.......ponad 2 lata.......Śląsk POKA............35...................................... ...5...............Kraków Moni76..........31..........14.04....................... ................Gdańsk bega.............35............3.04.........28.04......1 5..............warszawa intima_30.....30(jeszcze )...06.04.....???.........5..............Kraków ja-neczka.......35............10.04........12.05........ ..............śląskie ZACIĄŻONE Nick...............ilosc staranek.......płeć............termin Asiulek27 ........................................... .........06.01.2008 nala 26............1.............................. ..............26.01.08 wykreśliłam się z tabelki dla starających

cześć dziewczyny... po pierwsze gratuluje wszystkim zaciążonym :-) po drugie u mnie starania pełną parą... w 13 dc pęcherzyk dominujący 19mm i gin kazał się starać... i ta od czwartku po długiej przerwie przytulamy się codziennie :-) w sobote chyba pęcherzyk pękł bo bolało mnie całe podbrzusze... no i właściwie do teraz kłuje mnie prawy jajnik więc zgłupiałam trochę... chyba zadzwonie do gina bo jak nie wytrzymam to pójde do niego jeszcze raz na wizyte sprawdzic czy już była owu... dzis 17dc... ehhh... to chyba najdłuższy cykl w moim życiu ciągnie się i ciągnie...

mam nadzieje że twoje staranka będą równie owocne co moje :) trzymam kciuki :)

moja beta z 59,1 wzrosła do 326,8 tak więc dzidziuś ma się dobrze :)

Gość agula31
Witajcie dziewczynki... Gratulacje dla zaciążonych.U mnie staranka baaaaardzo wielkie.Mam nadzieje,że się udaOWULACJA ZA KILKA DNI,A MY JUZ INTENSYWNIE PRACUJEMY...HE HE.Moj synek codziennie sie pyta czy aby nie jestem juz w ciaży(ma 10 lat).Nala,ciesze się,że u dzidziusia ok.Oby tak dalej...Dziewczynki mam prosbę,czy mógłby mnie ktoś wpisac do tabelki ,bo wstyd sie przyznać ,ale ja nie mam pojecia jak to się robi.Z gory dziekuję.a to moje dane:Agula31,lat 31 okolice Lublina,ostatnia @ 15 maja.POZDRAWIAM.

STARAJĄCE: Nick ........wi ek......ost@....... .nast.@.....staranka.......miejscowosc farbka 2007.....23........18.04.................................... ..ślą skie Aga29............31........09.04........7.05............ ..........dolnośląskie aguszka25......25........02.04........1.05 ..........................lubelskie validos27........27. w piątek.będzie 30.04............................kraków Malinka_w......29.........25.03.......23.04.....nie liczę.............W-wa kruchaa.........26........15.05.........12.06..........8 ........centralnaPL JaChceFasolke...24.......13.04........15.05.......ponad 2 lata.......Śląsk POKA............35...................................... ...5...............Kraków Moni76..........31..........14.04....................... ................Gdańsk bega.............35............3.04.........28.04......15..............warszawa intima_30.....30(jeszcze )...06.04.....???.........5..............Kraków ja-neczka.......35............10.04........12.05........ ..............śląskie agula31..........31...........15.05................................okol.Lublina ZACIĄŻONE Nick...............ilosc staranek.......płeć............termin Asiulek27 ........................................... .........06.01.2008 nala 26............1.............................. ..............26.01.08

Witam dziewczyny! agula31 pozwolilam sobie dopisac Cie do tabelki:) ale najpierw wpisalam Cie do tabelki zaciazonych (przypadkowo) 🌻, także przyjmij to za dobrą wróżbę :D kochane GRATULUJE fasolek raz jeszcze 🌻 ❤️

Cześc dziewczynki :) Witam po przerwie z kolejna nadzieją. Uaktualniam tabelkę STARAJĄCE: Nick ........wi ek......ost@....... .nast.@ .....staranka.......miejscowosc farbka 2007.....23........18.04.................................... ..ślą skie Aga29............31........09.04........7.05............ ..........dolnośląskie aguszka25......25........02.04........1.05 ..........................lubelskie validos27........27. w piątek.będzie 30.04............................kraków Malinka_w......29.........25.03.......23.04.....nie liczę.............W-wa kruchaa.........26........15.05.........12.06..........8 ........centralnaPL JaChceFasolke...24.......13.04........15.05.......ponad 2 lata.......Śląsk POKA............35...................................... ...5...............Kraków Moni76..........31..........14.04....................... ................Gdańsk bega.............35............3.04.........28.04......1 5..............warszawa intima_30.....30(jeszcze )...06.04.....???.........5..............Kraków ja-neczka.......35............09.05........06.06........ ..............śląskie agula31..........31...........15.05..................... ...........okol.Lublina ZACIĄŻONE Nick...............ilosc staranek.......płeć............termin Asiulek27 ........................................... .........06.01.2008 nala 26............1.............................. ..............26.01.08 Dziewczyny,poprawcie swoje dane i terminy @ ktore oczywiscie nie przyjdą:) Pozdrawiam ciplutko 🌻

cześć dziewczyny :) we wtorek za tydzień ide do lekarza i na usg i w końcu zobaczę swoją malutką fasolkę :0 już się nie moge doczekać :) za wszystkie dziewczyny które są w tabelce pierwszej trzymam kciuki, jak najszybciej zapełnijcie drugą tabelkę :)

Uaktualniam tabelkę STARAJĄCE: Nick ........wi ek......ost@....... .nast.@ .....staranka.......miejscowosc farbka 2007.....23........18.04.................................... ..ślą skie Aga29............31........09.04........7.05............ ..........dolnośląskie aguszka25......25........02.04........1.05 ..........................lubelskie validos27........27. w piątek.będzie 30.04............................kraków Malinka_w......29.........25.03.......23.04.....nie liczę.............W-wa kruchaa.........26........15.05.........12.06..........8 ........centralnaPL JaChceFasolke...24.......13.04........15.05.......ponad 2 lata.......Śląsk POKA............35...................................... ...5...............Kraków Moni76..........31..........14.04....................... ................Gdańsk bega.............35............3.04.........28.04......1 5..............warszawa intima_30.....30(jeszcze )...06.04.....???.........5..............Kraków ja-neczka.......35............09.05........06.06........ ..............śląskie agula31..........31...........15.05..................... ...........okol.Lublina ZACIĄŻONE Nick...............ilosc staranek.......płeć............termin Asiulek27 .........3..........................?.............06.01.2008 nala 26............1........................................26.01.2008 Pozdrawiam :) wszytskie starajace i nala26🌻

asiulek powiedz jak ty się czujesz w ciąży? a byłaś już na usg? widziałaś maluszka? pozdrawiam :)

Gość Tosia_81
Witajcie Kobietki, podczytywałam Was muszę się przyznać i w końcu postanowiłam się odezwać, zresztą za namową mojego meczyzny :) staramy się od niedawna, bo dopiero pierwszy cykl, ale już nie możemy się doczekać, jak wariaci się cieszymy :) Nie wiem jak się dopisywać, żeby nie zepsuć tabelki, ale jeśli ktoś by mógł i jeśli zostanę przyjęta to będę bardzo szczęśliwa: Tosia_81, ostatnia miesiączka 7.05, jestem ze Szczecina, liczba staranek 1 :) Pozdrawiam Wszystkie starające się a zaciążonym szczerze gratuluje.

STARAJĄCE: Nick ........wi ek......ost@....... .nast.@ .....staranka.......miejscowosc farbka 2007.....23........18.04.................................... ..ślą skie Aga29............31........09.04........7.05............ ..........dolnośląskie aguszka25......25........02.04........1.05 ..........................lubelskie validos27........27. w piątek.będzie 30.04............................kraków Malinka_w......29.........25.03.......23.04.....nie liczę.............W-wa kruchaa.........26........15.05.........12.06..........8 ........centralnaPL JaChceFasolke...24.......13.04........15.05.......ponad 2 lata.......Śląsk POKA............35...................................... ...5...............Kraków Moni76..........31..........14.04....................... ................Gdańsk bega.............35............3.04.........28.04......1 5..............warszawa intima_30.....30(jeszcze )...06.04.....???.........5..............Kraków ja-neczka.......35............09.05........06.06........ ..............śląskie agula31..........31...........15.05..................... ...........okol.Lublina Tosia_81.........26...........7.05.........................1.........Szczecin ZACIĄŻONE Nick...............ilosc staranek.......płeć............termin Asiulek27 .........3..........................?.............06.01.2008 nala 26............1........................................26.01 .2008 cześć Tosiu wpisałam cię do tabelki nie wiem czy dobrze wpisałam twój wiek jeśli nie to powiedz to poprawie :) życze owocnych staranek :)

Witam dziewczynki 🖐️ i nowa koleżankę serdecznie zapraszam. Wpisuje Cie Tosiu, mam nadzieje,że Twój nick to również wiek i ze dobrze obliczylam ile masz lat :) Życze powodzenia i jak najszybszego zaciążenia 🌻 STARAJĄCE: Nick ........wi ek......ost@....... .nast.@ .....staranka.......miejscowosc farbka 2007.....23........18.04.................................... ..ślą skie Aga29............31........09.04........7.05............ ..........dolnośląskie aguszka25......25........02.04........1.05 ..........................lubelskie validos27........27. w piątek.będzie 30.04............................kraków Malinka_w......29.........25.03.......23.04.....nie liczę.............W-wa kruchaa.........26........15.05.........12.06..........8 ........centralnaPL JaChceFasolke...24.......13.04........15.05.......ponad 2 lata.......Śląsk POKA............35...................................... ...5...............Kraków Moni76..........31..........14.04....................... ................Gdańsk bega.............35............3.04.........28.04......1 5..............warszawa intima_30.....30(jeszcze )...06.04.....???.........5..............Kraków ja-neczka.......35............09.05........06.06........ ..............śląskie agula31..........31...........15.05..................... ...........okol.Lublina Tosia_81.........26............07.05..................... 1 ..........Szczecin ZACIĄŻONE Nick...............ilosc staranek.......płeć............termin Asiulek27 .........3..........................?.............06.01.2008 nala 26............1........................................26.01 .2008 Miłego dnia :D

Naleczko, uprzedzilas mnie, ale nie widziałam Twojego postu jak poprawiałam tabelkę. Pozdrawiam, a jak sampoczucie?

Gość Tosia_81
No tak , glupol ze mnie :) ale nie oszukałam i mam 26 lat :) Dziękuję za ciepłe przyjęcie :)

:) praktycznie w tym samym czasie wpiywałyśmy tosie :) czuje się świetnie choć miewam już humor ciążowe , muszę przyznać że mój meżczyzna dzielnie to znosi :) nie mam nawet specjalnie żadnych objawów ciążowych może jestem też bardziej śpiąca niż zwykle, w piersiach delikatne mrowienie, boli mnie tylko trochę brzuszek ale to chyba normalne z pierwszym dzieckiem też tak miałam

nala26 hmm wiesz ja w tej chwili jestem w UK a tu usg dopiero po 12 tygodniu wiec troche musze poczekac wlasnie umówilam sie na wizyte 3 lipca to bedzie mój 13 tydzien tak jak mówilam wtedy bede miala usg tutaj ale w Polsce bede ok 11 czerwca i tam pójde do lekarza na kontrole. Jak sie czuje dzis i wczoraj ok ale poprzednie dwa dni katastrofa bolał mnie zoładek i mialam nudnosci. I jestem troche podrazniona :)mój maz tez to dzielnie znosi i córka tez musi ;)

asiulek, gdzie mieszkasz w uk?? jesli masz ochote to napisz, a jesli nie-to oczywiscie nie musisz odpowiadac:D

witam krucha 🌻 wlasnie umowilam sie na wizyte kontrolna na 3 lipca do szpitala to bedzie 13 tydzien bo oni robia tu badania dopiero po 12 tygodniu ..ale na szczescie wczesniej bede w Polsce i u mojego ginka

mieszkam w Preston ale chyba od wrzesnia bede juz w Glasgow w Szkocji- przeprowadzamy sie do znajomych

oj, to niezly podroznik z ciebie ;) pytalam, bo kiedys tez mieszkalam w UK ( i tak z sentymentu...:D ) jakos dlugo czekac trzeba na usg w uk...pewnie juz nie mozesz sie doczekac zobaczyc nowego, malenkiego lokatorka...🌻

Hej:) Kruszka ❤️ a co u Ciebie? Ja na etapie starań, juz sie nie mogę doczekać kiedy ujrze te dwie krechy :D Tak sobie dzisiaj pomyslałam,ze jak nadejdzie ta chwila to chyba oszaleje ze szczęścia ;) Naleczko= najważniejsze że humor dopisuje, a ze to humorki ciązowe to wiadomo ze są rózne :P Ja w każdym razie juz się nie moge ich doczekać, moge nawet rzygac pół dnia, ba nawet cały... A brzuszek może boleć, w koncu macica się powiększa i rozciąga dla nowego lokatora :) Asiulku= pewno niech znoszą:) A córeczka ile ma latek i czy wie juz że będzie mieć rodeństwo? Milego dnia :)

Krucha i jak podobalo Ci sie w Uk co tu robilas ?? masz sentyment no ja tez tylko szkoda ze nie mój maz bo moglibysmy tu zostac :) tutaj cokowiek robia po 12 tygodniu to tego czau nic w tym czasie jest duzo poronien :( ale uwazaja ze tak mialo byc natura ...ciaze podtrzymuja podobno po 3 poronieniu Ja- neczka córeczka ma 16 m-cy wiec troche nieswiadoma ze bedzie miala rodzenstwo, mówimy jej jedynie ze dzidzi jest w brzuszku i ona czasami glaszcze mój brzuszek :)

Czesc dziewczynki :) Widze ze Intimka mnie potrzebuje ??????? jestem , jestem ale bardzo zajęta (podczytuje Was )........... starankami tez :) ale głównie pracą ........ moze to i dobrze mniej mysle o tym wszytkim :) Gratulować juz gratulowałam nowym cięzarówkom, ale co mi tam jeszcze raz Wam Gratuluje :) 🌻