Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbka 2007

W tym roku chciałabym zajść w ciąże!Zapraszam tegoroczne staraczki!

Polecane posty

czesc Antella szkoda gadac wpadly dzis jakies pomaranczki z oskarzeniami, z wyzywiskami i Modessa zrobiła porządek........ nie ma co sie wdawac w pogaduchy z takimi :D Kruchutka intima sama pisala ze ja zablokowali, nie wiem czemu pewnie cos przeskrobała :D , ja nic o tym nie wiem !!!!!!!!

masz rację, nie ma co sie wdawać w pogaduchy z pomarańczkami, na inny topik też wpadła taka wredota i namieszała ;-)

no własnie czekam na maila od modessy, jak napisze dam Ci znać :-)

poza tym tak jak już pisałam jutro i tak miałam zmienić mojego nicka więc aż tak bardzo mi nie żal :-)

antelko-odwiedzila nas dzisiaj pewna pupcia...i pozniej cos wspomniala ze nasza malinka i farbka to anett i owulka z innego topiku... nie wiem o co chodzi z nickami (zreszta to malo wazne), ale modessa jest czujna :) i to mniej wiecej tyle...🌻 a jak u ciebie?? staranka?? intimka - to dobrze sie zlozylo z Twoim nickiem!!!

witam popoludniem dziekuje za komplementy podobno mala jest podobna do Tatusia :)

Intima i powiesz mi o co chodzi z tym zablokowaniem !!!!!!!!!!????????????????????? Chyba nic starsznego nie przeskrobałaś???????????????????????????????

Czesc Kochane !!!!!!!!!! :) Jestescie gdzies na horyzoncie ?????????? U mnie dzis okropna pogoda az sie z domu wyjsc nie chce i wstac z łóżeczka :D !!!!!!!!!! Ale jak juz wstałam to sie przywitałam :D

Witam 👄 u mnie za to sloneczko za oknem:) ale pewnie nie na dlugo... Intima - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK !!!! 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻🌻 🌻 👄 przede wszystkim spełnienia Twoich wszystkich marzeń 👄

Kruchaa, bardzo, przebardzo Ci dzięqję :-) Ja Tobie życzę również wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!! I oczywiście spełnienia tego jednego jedynego marzenia :-)

Jeju jeju tak dopiero teraz sobie to doczytałam........ Kruchutka kto powiedział ze ja i malinka to jakies Anet i owulka, matko kochana co sie tu dzieje ja jestem w szoku..oznajmiam ze nie jestem anet lub owulka jestem farbka....i tyle jak dobrze ze ja to doczytalam bo kurde cos mi nie pasowało, i nie wiem czy to o to chodzi ???????????/ a tak pozatym to co slychac ciekawego u was dziewczynki jak staranka ????????????????? u mnie dzis wieje strasznieeee, :( ale pieknie swieci sloneczko :)

witajcie:) farbka -chetnie bym ci pokazala, ale wpisy niejakiej Pupci sa zlikwidowane...:( rozumiem, ze pamietasz ze pupcia i jeszcze jedna pomaranczka nas odwiedzily na topiku...moge Ci tylko przytoczyc wpis, w ktorym pytalam pupcie kto to jest anett : 12:12 kruchaa pupcia - kto to jest anett?? wiec pupcia lub drugi pomaranczekraczej musialy(-li) cos o tym wspominac... nie wiem o co chodzi z tymi nickami i w sumie malo mnie to obchodzi :)

czesc ja tez nie wiem o co chodzi z tymi nickami ale jakies totalne zamieszanie :( mam nadzieje ze to sie wyjasni!!! Kruchutka co tam u Ciebie ciekawe gdzie reszta dziewczynek???????????????

Czesc dziewczyny, jak juz wam pisalam, nie udalo sie tym razem, dostalam@, wiec ciag dalszy staranek w maju:) Jedynie co mnie ucieszylo to @ trwala tyle samo co przed lyzeczkowaiem. Moze sie w koncu uda:) buziaczki👄

Jokas tak mi przykro znam ten ból :( nastepnym razem sie uda kazdej z nas :):):) czego sobie i wam zyczę !!!!!!!!!!!!!!

hej dziewczeta gdzie sie podziewacie ????? Taka piekna dzis pogoda ze hej :D:D:D a ja mam tyle sprzątania :(:(:( Dzis wraca moje Kochanie :D Ide robic schabowe dla niego :):):)