Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbka 2007

W tym roku chciałabym zajść w ciąże!Zapraszam tegoroczne staraczki!

Polecane posty

Czesc !!!!!!!! Kruchutka Ciebie tez odwiedziła @ ?????? Do mnie przylazła z rana !!!!!!! 😠 a teraz juz jej nie ma w ogole to krwawinie mam czarne i brzuch tak dziwnie boli. Krwawienie ustało nie wiem co to za dziwy :( oby nic groznego :(

dzień dobry dziewczynki :) ja tradycyjnie jestem nieprzytomna :)

cześć dziewczyny :) oczekuję nie przyjścia @ jesli jutro nie dostanę to w piątek robie test :) ale już wariuję strasznie, szukam objawów najgorsze że dziś mnie brzusio bolał jak na @ mam nadzieję że nie przyjdzie. Trzymajcie za mnie kciuki :)

krucha moje cykle są bardzo nieregularne.... najczęściej 33-34 dniowe ale w między czasie zdażyły się 14dc, 21dc więc róznie to bywa.. ale najczęście trwają ponad 30 dni

coś tu pusto :( póki co jeszcze @ nie przyszła :) dziś rano nie wytrzymałam i zrobiłąm sobie test nie wiem co myśleć wyszła taka jaśniutka, bladziutka kreseczka chyba jeśli dziś nie przyjdzie @ to jutro rano powtórze test

witam mi tez wyszla cieniutka blada kreska i jestem w ciazy bo potwierdzilam to w angielskiej przychodni, zrób jutro tak jak mówisz drugi test. Moja pani dr okreslila ciaze na 6 tydzien niedlugo jade do Polski i mam nadzieje że moja gina z Polski powie mi cos wiecej.

asiulek ja też mówie o tej drugiej kresce :) a ty kiedy robiłaś test? tego dnia co miałaś dostać okres? czy po tym terminie?

asiulek ja też mówie o tej drugiej kresce :) a ty kiedy robiłaś test? tego dnia co miałaś dostać okres? czy po tym terminie?

czesc kochane!!! widze, ze szykuje sie kolejna mamusia :D

zobaczymy :) dzwoniłam do swojego lekarza i pani mi powiedziała że mam poczekać do poniedziałku i w poniedziałek zrobić bete kurcze nie wiem jak wytrzymam do poniedziałku

@ dalej nie przyszła :) byłam dziś zrobic bete ale na wynik muszę poczekać do 15 :/ gin kazała poczekać z betą do poniedziałku ale tyle czasu nie wytrzymam

nala26 - ja mysle ze to fasolka i bez bety :D koniecznie daj znac po 15-tej beda gratulacje :D juz oficjalne 🌻

STARAJĄCE: Nick..........wiek......ost@.........nast.@.....staranka.......miejscowosc farbka 2007.....23........18.04.................................... ..ślą skie Aga29............31........09.04........7.05............ ..........dolnośląskie aguszka25......25........02.04........1.05 ..........................lubelskie validos27........27. w piątek.będzie 30.04............................kraków Malinka_w......29.........25.03.......23.04.....nie liczę.............W-wa kruchaa.........26........15.05.........12.06..........8 ........centralnaPL JaChceFasolke...24.......13.04........15.05.......ponad 2 lata.......Śląsk POKA............35...................................... ...5...............Kraków Moni76..........31..........14.04....................... ................Gdańsk bega.............35............3.04.........28.04.......15..............warszawa intima_30.....30(jeszcze )...06.04.....???.........5..............Kraków nala26..........28.............18.04............................warmińsko-maz ja-neczka.......35............10.04........12.05........ ..............śląskie ZACIĄŻONE ( tu prosze o wpis przyszłe mamusie) 🌻

zaciazone ... wiec wpisuje Asiulek27 ........ (termin)06.01.2008 .... Niewiem co mam jeszcze wpisac ktory termin czy imiona hmm jak myslicie

ja jeszcze poczekam z wpisem do tabelki nie chcę zapeszać :) proponuje żeby w tabelce dla zaciążonych był przewidywany termin porodu, tydzień ciąży i może płeć? :)

Gość Agaula
Witajcie dziewczynki,czy moge się przylączyc? Ja zaczynam staranka w tym miesiacu.Mam nadzieje ,ze sie uda.tak bardzo bym chciala.... mam juz 10 letniego synka,i z nim nam sie udało za pierwszym razem.NO TO CO,PRZYJMIECIE MNIE?

agula - witamy!!!!!!!!!!!!!!! 🌻 ja tak sobie mysle, ze moze do tabelki zaciazonych dodac ilosc staranek... nie wiem jak wam, ale mnie chyba dodaloby to otuchy, ze czasami czekanie na fasolke (zwlaszcza jak jest duza ilosc cykli) jest zarowno niespodzianką-spełnieniem marzeń, ze w koncu sie udalo oraz nadzieją, że czasami trzeba troche \"poczekac\" na swoja kruszynke 🌻

Gość Agulka31
hej dziewczynki,ja tez planuję rozpocząć staranka w maju.Mamy juz 10 latka w domu,więc teraz czas na rodzenstwo dla niego.Przyjmiecie mnie do swojego grona?Pozdrawiam cieplutko.

Gość Agulka31
WITAJ Krucha,milutko ,ze ktos mnie zauwazył.Amoze do tabelki dodamy jeszcze płeć dzidziusia? Wierzę,że niedługo wszystkim nam sie uda,i bedziemy rozprawiac o mdlościach ,zgagach itp.....Ojjjj,chcialoby sie....

a ja dziewczyny siedzę już jak na szpilkach :( niedługo 15 kurcze już tak strasznie mnie ściska w żołądku bardzo się denerwuję

nala26 -luzik kochana 🌻 ja wierze, ze to fasolka :D :D zycze ci ogromniastej radosci, jak odbierzesz bete...no i nie tylko !!!!

co do plci w tabelce mamus-ja nie mam nic przeciwko :D :D przy okazji moze sprawdzimy rozne teorie planowania plci fasolek ;)

odebrałam bete 59,1 ale nie wiem w jakich jednostkach pani powiedziała że jest podwyższona bo jak nie ma ciąży to jest do 5 :) czyli ciąża :) :) :) ale się cieszę

Asiulek27 ........ (termin)06.01.2008 .... nala 26.........................26.01.08....... chyba już moge :) dziewczyny to ja uciekam odezwe się w poniedziałek bo tylko w pracy korzystam z neta w domku nie posiadam :(

STARAJĄCE: Nick ........wiek......ost@.........nast.@.....staranka.......miejscowosc farbka 2007.....23........18.04.................................... ..ślą skie Aga29............31........09.04........7.05............ ..........dolnośląskie aguszka25......25........02.04........1.05 ..........................lubelskie validos27........27. w piątek.będzie 30.04............................kraków Malinka_w......29.........25.03.......23.04.....nie liczę.............W-wa kruchaa.........26........15.05.........12.06..........8 ........centralnaPL JaChceFasolke...24.......13.04........15.05.......ponad 2 lata.......Śląsk POKA............35...................................... ...5...............Kraków Moni76..........31..........14.04....................... ................Gdańsk bega.............35............3.04.........28.04......15..............warszawa intima_30.....30(jeszcze )...06.04.....???.........5..............Kraków nala26..........28.............18.04.................... ........warmińsko-maz ja-neczka.......35............10.04........12.05........ ..............śląskie ZACIĄŻONE Nick...............ilosc staranek.......płeć............termin Asiulek27 ........................................... .........06.01.2008 nala 26..........................................................26.01.08 pozwolilam sobie zebrac wszystkie dziewczynki w 2 tabelkach:) mam nadzieje ze nie macie mi za zle 🌻 jesli cos pomylilam to prosze poprawcie mnie, no i ........przeskakujmy wreszcie do nowej tabelki ;) nala26 - GRATULUJE 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ i wykresl siebie z tabelki staraczek w wolnej chwili :)

Czesc dziewczyny!Mam34lata.Staram sie o drugie od sierpnia2006.Poronienie w grudniu.Ale wiem ze teraz sie uda!!!!!!!!

edi zycze Ci tego :) ja padam dzis z wyczerpania z wzdec, nudnosci i braku sily zajmowania sie mala :(