Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbka 2007

W tym roku chciałabym zajść w ciąże!Zapraszam tegoroczne staraczki!

Polecane posty

asiulek----------przesliczna ta Twoja corunia ❤️ naprawde, slicznota :D :D :D

Krucha co nie ze Martynka śliczna :) nie czesto spotyka sie dzieciaczki o tak pieknej karnacji i oprawie oczek :)

pupcia- czekałam na twoj błyskotliwy i bystry komentarz ,heheheh :D

nie zrozumiałaś (eś)...chodzilo mi o to, ze do nieprzewidywalnych raczej nie nalezysz...:P

Hello kobitki!!! Jak samopoczucie?? U mnie OK, czuję się dobrze. Tylko dziś rano mnie mdliło trochę. Teraz jem sałatkę z krabów...pychaaa Widzę, że przypętało się tu jakieś pomarańczowe paskudztwo :P

Hej Malinka !!!!!!!!!!!!!! Ja tez chce taka sałatkę :( ja mam tylko Danio ......

\"paskudztwo\" calkiem miłe...przynajmniej narazie :P witaj malinka!!!!!!!!! smacznego:)

oj, pupcia - no, spodziewalam sie takiego rodzaju komentarza od Ciebie, naprawde!!

Farbka, dałabym Ci sałatki ale zjadłam całą :( następnym razem Cię poczęstuje, ok?? :D Czy u Was też taka brzydka pogoda??

u mnie na przemian - slonce/deszcz...Na szczescie zdecydowanie wiecej sloneczka:)

no oki. Malinko - wiesz, o czym pupcia mowi ?? A tak w ogole to fajnie macie...ja juz pozjadalam to co mialam w planie:P ale smaka mi narobilyście...:)

Krucha olewaj pomaranczki szkoda nerwow , chyba ze sie pobawimy, posmiejemy dobrze :D ????????????? Malinko nastepnym razem nie zapomnij o farbce :(

Hej, chciałabym do Was dołączyć. Ślub w lipcu - starania prawdopodobnie od sierpnia. Wieczorem poczytam, co tam ciekawego napisałyście na poprzednich stronach :) Napisze coś o sobie wieczorkiem :) Pozdrawiam!

tutaj sa bardzo mile i malinka i farbka - dlaczego macie takie podejrzenia...? hmmm, no dobra - co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr :P

Gość ......PUPCIA
no to szkoda ze mnie blokujecie...przykre dziewczyny, naprawde

tak sobie mysle...ze to wlasciwie jest malo wazne...te nicki..wlasciwie tutaj raczej jestesmy anonimowi... Fajnie ze sa tu ludzie, z ktorymi mozna po prostu pogadac o wszystkim i o niczym 🌻 i po prostu podzielic sie swoimi spostrzezeniami...ale to jest tylko moje zdanie...szanuje inne tez :P

a tak abstrahując od ostatniego tematu...to powiedzcie mi dlaczego przed @ bola jajniki???? (nie chodzi mi o to, czego jest to objawem..)tylko po prostu o to, jakie zachodza w nich zmiany przed @ , ze powoduja takie kłucia przed @....

Krcha mnie nigdy nie bolały jajniki przezd @ tylko strasznie plecy nisko nawet brzuch mnie nie boli , ale plecy okropnieeeeeeeee , bol nie do wytrzymania kilka razy bylam na pogotowiu :(:(:( ale teraz jak biore DF to juz mnie nie boli :):):)............

dzieki farbka...ja nie bardzo wiem co z tymi jamnikami...ale sie dowiem:D

nie pytalam, bo dopiero w tym cyklu jakos je wyrazniej czuje... 2 tyg temu mialam robione usg i bylo wszytsko git...:)

Nie wszystko o rozumiem o czym piszecie. Kruchutka rozmawiasz z jakąś pupcią? Nic nie rozumiem. Asiulek ja też mam PCO. Dostawałaś jakies lekarstwa zanim zaszłaś w ciazę i urodziłaś Martynkę? Jak to jest w Anglii? Czym leczą dziewczyny z PCO. Jakie leki dają, aby udało sie im zafasolkować?