Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbka 2007

W tym roku chciałabym zajść w ciąże!Zapraszam tegoroczne staraczki!

Polecane posty

witam wczoraj zrobilam test dwie kreski w tym jedna blada w poniedzialek ide potwierdzic do lekarza wczoraj znalazlam wieczorem dwie kropeczki krwi na bieliżnie mam nadzieje ze to nic zlego

Witam !!! Asiulek, trzymaj sie , gratuluje napewno bedzie ok ale coby nie zapeszac to takie ogromniaste gratulacje dostaniesz odemnie jak lekarz potwierdzi ze jest oki :). Dajesz mi wielką nadzieje poniewaz ja chyba tez mam PCO :( !!!!!!!!!! Koniecznie daj nam znać !!!!

dzień dobry dziewczynki, nie było mnie kilka dni, bo dużo się działo. Ale mam info dnia... dziś 4.27 na teście dwie grube krechy :):):) wiem, że nie powinnam o tym tak wcześnie mówić, ale nie potrafię się powstrzymać.... dziś muszę się umówić do gina :)

czeeeeeeeeeeesc kochane!!!!!!!!! wspaniale wiadomosci od rana tu czytam :D aga29 i asiula mega G R A T U L A C J E 🌻 🌻 ❤️ 🌻 🌻 🌻 ❤️ 🌻 🌻 🌻 ❤️ 🌻 🌻 🌻 ❤️ 🌻 🌻 🌻 ❤️ 🌻 🌻 🌻 ❤️ 🌻 🌻 🌻 ❤️ 🌻 🌻 🌻 ❤️ 🌻 🌻 🌻 ❤️ 🌻 🌻 🌻 ❤️ 🌻

kruchaa NIE DZIĘKUJĘ...... jezu jak chce mi się spać.....

kochane, jesli macie ochotę 🌻 to prosze o zmiany w naszej tabelce :) moze niedlugo reszta dziewczynek przeskoczy do was, do 2-giej tabelki zaciążonych :D razem-zawsze razniej ❤️

agus, nie martw sie na pewno wszystko jest w najlepszym porządku!!!!!!! ile dni po terminie @ robilas test?? jakies objawy w terminie @ ???

7 dni po terminie spodziwanej @ ....... a objawy?? hmmmm na początku kiedy miała przyjść @ objawy typowe dla miesiączki, ale dziwnie się przedłużały do wczoraj.... no i straszne rozdrażnienie, okrutne..... no i piersi mnie bardzo swędziały a teraz bolą... W środę idę na 20.45 do gina

7 dni...:D hihihi to twardziel jestes :) strasznie sie ciesze :) a dlugo sie staraliscie o fasolkę ??

czesc Aguś gratulacje !!!!!! I swietny pomysł z tym zapelnieniem tabelki ;) Co u Was starczki slychac?????????? U mnie jutro termin @ i pewnie będze :( bo niestety brak u mnie owulacji bylo w tym cyklu :( Trudno moze nastepnym razem ???

farbka witaj w klubie :D ja jutro tez mam termin NIE-@

Oj Kruchutka co ja bym dała zeby tak chociaz na 9 miesiecy znikła ;) Krucha masz jakies objawy na ciąże, bo ja nie mam kompletnie objawow ani na ciaze ani na okres poprostu ostatnio czuje sie znakomicie nic mnie nie boli, nie kluje, nie mdli :D

ja tez nie mam zadnych objawow, przyjanmniej tych ciazowych :P... troche kluje mnie podbrzusze i cycuchy bola przy dotyku i tyle!! czyli standardowo!

A najlepsze to jest to ze niby w \"te\" dni (choc u mnie ich nie ma :( ) powinnismy sie przytulac to mnie sie nie chce :( i przytulamy sie tylko 14 dc a tak od 26 dc to moglabym codziennie a i tak wtedy wszytko idzie na marne :( Czemu tak sie dzieje ??????

kruchaaa, wcale się nie staraliśmy :):):) ot poprzytulaliśmy się za bardzo. Starać mieliśmy się zacząć w lipcu..... a tu masz...... cieszę się bardzo, ale aż się boję tej radości

agus nie ma co sie bac :D :D ciesze sie, skoro ty sie cieszysz, ze tak sie u Was ulozylo:D farbka - moze za bardzo myslisz o fasolce w plodniaki...w tym wypadku, akurat myslenie chyba nie pomaga :P a kiedy juz wiesz ze jest po plodniakach to od razu zmiana...bo nie myslisz juz czy sie uda czy nie... ale to moje zdanie oczywiscie...

Moze masz racje Kruchutka , no ale co poradzic na to 😭 tak bardzo sie chce a tu sie nie jest :(

farbko, kurcze nie potrafie Ci pomoc...ja chyba mam podobna sytuacje... co prawda, w tym cyklu nie liczylam, nie mierzylam i raczej byl spontan, ale nie wiem czy to cos da w moim przypadku...bo ciagle sie nie udaje... Ale staram sie nie dołowac :)

Hej dziewczyny!! jejku ile ciężarówek sie pojawiło! :D gratulacje!!! A ja tydzien temu dostałam wyniki i okazało się że nie mam PCOS!!!!! Wszystkie hormony w książkowej normie!! Więc gin przepiał mi clo... brałam 5 dni i dzisiaj ide na wizyte zobaczyć jak tam moje jajeczka :-) Trzymajcie kciuki aby wszystko było ok

jachcefasolke---pewnie ze bedziey trzymac kciuki:) tylko daj nam znac jak bedziesz juz po wizycie, jak tam te jajeczka :D

jachcefasolke---a na co jest to clo, ktore przepisal ci gin??? no i gratuluje ci dobrych wynikow:D a tak swoja droga, to niezle \"narobilo\" sie ciezarowek, suuuuuper:D

witam z wieczorka jestem zmeczona bo dzis caly dzien na nogach, ale najważniejsze.... Bylam w family planing i .......... jestem w ciązy :> później poszlam na grupe i wrocilam ok 16 a nastepnie na 16.50 mialam wizyte u lekarza powiedzialam jej o poprzedniej zagrozonej ciazy o PCO i wysokiej prolaktynie a ta babka mówi kwas foliowy i tyle rzadnych innych leków. mam wizyte na pobranie krwi i badanie usg na sierpnia kurcze co tu za obsluga .... a termin mam na 6.01.2008 niby 6 tydzień.... jutro cos napisze bo dzis juz padam ale chyba w czerwcu wybierzemy sie do Polski bym mogla zobaczyc sie moja lekarka i dobrze ocenic sytuacje. pozdrawiam Was

czesc asiulek27, widzę, że Ty też nie możesz się pozbierać. Ja mogłabym spać, spać, spać... W ogóle jakoś ciężko mi się na wszystkim skoncentrować. Ja idę na wizytę w środę, tylko się zastanawiam się jak doczekam do 20.45 :) Póki co czuje się dobrze, tylko zastanawiam się czy to normalne, że pali mnie zgaga tak wcześnie?

Gość byla szczesliwa zonka
mnie tez pali troche zgaga a w pierwszej ciazy nie !!!cere mialam jak noworodek a teraz :(

hej dziewczyny! Krucha- clo czyli Clostilbegyt to lek na wywołanie owulacji, po nim poprostu pięknie rosną pęcherzyki... ja wczoraj w 10dc miałam pęcherzyk 12mm i gin powiedział że super zareagowałam... ide jeszcze w czwartek zobaczyć jak urusł i mniej więcej zobaczyć kiedy pęknie i wtedy seksik... bo narazie nie możemy aż owu będzie... jejku oby mi to jajo urosło i pekło wreszcie bo mnie brzusio boli jak szlak...

witam kochane:) mnie sie znowu nie udalo :( no trudno... jachcefasolke ------dzieki za info o clo :) a ja powiem Ci ze w 10 dc mialam pecherzyk dominujacy 17,3 mm , spory jak na 10 dc, ale mimo to nie ma fasolki w tym cyklu...moze w nastepnym sie uda 🌻. asiulek27-----bardzo ciesze sie ze masz dobre wiesci od gina:) oby do sierpnia na usg :D

krucha kurde właśnie mi sie osobiście wydaje że 12mm to troche mało... ale może to dlatego że moje cykle zazwyczaj są długie i owu będzie późno... a skoro Ty miałaś taki duży pęcherzyk to może u Ciebie przyczyną niepowodzeń jest to że pęcherzyk rosnie ale nie pęka... albo masz niedrożne jajowody... zapytaj swojego gina... na pewno coś zaradzi... a jak z nasieniem Twojego meża? robiliście badanka?

nie wiem czy peka, bo sprawdze to w tym cyklu,- w poprzednim bylam tylko raz na usg przed owu, gin powiedzial ze prawdopodobnie peka ten pecherzyk, bo macica jest czysta i nie ma sladu torbieli...tempka tez wychodzi mi 2-fazowa i testy owu. pokazuja owu. ale wiem ze to nic pewnego...tylko taka wstepna analiza:) Gin powiedzial ze w tym cyklu zrobi mi pelny monitoring, ale musza juz byc tez badania mojego meza, maz zapisany juz na badanie ...