Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymiarek

WASZE WYMIARY!!!!!

Polecane posty

Gość _asia_
to masz tyle samo wo biodrach co ja, w pasie mam troche mniej-67cm

jak sie nie odzywam to znaczy , ze szefo sie kreci :classic_cool: wymiarek, ile masz lat , jesli mozna spytac/

wymiarek i juz i dopiero te 24 lata ;) ja mam 26 :classic_cool: stara dupa ze mnie... zartuje.. :D czasami sie tak czuje.. ;)

moja wymarzona awaga to 58, niedawno- 2 miesiące temu ważyłam 63;-P

ja zawsze wazylam 55-57 .. w tym przedziale.. przez ostatnie miesiace sobie zaszalalam.. :O najgorzej wlasnie z ta talia... znaczy brzusio moglby troszke sie zmniejszyc.. :O robilam juz 6WIEDERA, ale na 6 dzien zrezygnowalam.. musialabym znowu zaczac..

ja od poniedziałku zaczynam diete, chce mieć chudsze nogi, to ty chudziutka byłaś- 57kg to nie dużo...dlatego chce tyle ważyć hehehehe

ja robilam A6W, ABS i ciagnelam je po ponad 2 tygodnie, efekty byly minimalne , ale ABS jest lepszy o wiele, a jest jeszcze cos takiego jak work90 i to te sa najlepsze, tyle ze ja nie mam motywacji:/ i odchudzalam sie wiele razy a potem swiadomie grzeszylam i tak w kolo63, 62 -58:-o chcialabym raz a porzadnie ciut zrzucic no i ten brzuch okropny:-o najlepiej obudzic sie pewnego pieknego dnia bez niego:D wiek 24, zwrost 169, waga 62

ja zaczynam od jutra badz od czwartku, tak do 58, mniejszych lydek i mniejszego bandzioszka:)

nie lamac sie dziewczynki, damy rade, jest nas juz trojeczka bedzie razniej:) badzmy dobrej mysli

ja też nie miałam motywacji nigdy, dopuki na siłownie się nie zapisałam, tam panuje super atosfera, jest trener który mnie wspiera i wogóle... polecam

****************** TABELKA ****************** NICK..................wiek............wzrost........waga wymiarek ............ 24...............169............62 timesida...............26...............169............62 _asia_..................26...............170...........60,5

:) Timesida, Asia ma 20latek a w sumie to 19 jeszcze, mloda dupka;) moze jak sie juz pomierzycie dorzucimy druga tabelke? zobaczymy jak nam bedzie ubywac , co Wy na to dziewczynki?

****************** TABELKA ****************** (24.04.2007) NICK..................wiek............wzrost........waga wymiarek ............ 24...............169............62 timesida...............26...............169............6 2 _asia_..................26...............170...........6 0,5 tak bedzie lepiejz data.. raz na tydzien bedziemy sie wazyc.. obecna zajmie miejsce tej zapisanej , zapisana( czyli ta startowa pojdzie w nawias.. ;) :classic_cool: moze byc?

****************** TABELKA ****************** (24.04.2007) NICK..................wiek............wzrost........waga wymiarek ............ 24...............169............62 timesida...............26...............169............6 2 _asia_..................19...............170...........6 0,5 no :D