Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymiarek

WASZE WYMIARY!!!!!

Polecane posty

Gość tak se myślę że
Witam i o humor się pytam :-) Ps.asia_- pozdrowionka

Oj humorek dzisiaj dopisuje hehehehe... Również pozdrawiam 😘

hej hej :D sorki , ze mnienie bylo tyle czasu , ale sporo spraw mialam do zalatwienia i w pracy i poza... takze net niestety odstawilam na ten czas.. naszczescie obowiazki zalatwione... teraz wielki powrot :D moja waga nadal utrzymuje sie na 58... takze nie jest tak zle... od weekendu nawet pozwalam sobie na male szalnstwa... typu jakis fast food czy slodkosc.. na poczatku nawet mialam wielkie wyrzuty sumienia... z czasem stwierdzilam , ze nie moge sie az tak katowac i skoro moj organizm domaga sie az tak jakiegos cukru nie warto tego powstrzymywac za wszelka cene... :classic_cool: _asia_ widze, ze trzymasz silna reke na topiku... :classic_cool: i dobrze :) 🌻 pozdrawiam wszystkich i do nastepnego ;)

Pilnuje żeby nasz topik nie umarł hehehehe... Ja tam wszystko jadam, tylko w mniejszych ilościach;-) Nie potrafię odmówić sobie niektórych rzeczy, wczoraj całą czekolade wcięłam, no ale najważniejsze, że nie tyje!

Pilnuje żeby nasz topik nie umarł hehehehe... Ja tam wszystko jadam, tylko w mniejszych ilościach;-) Nie potrafię odmówić sobie niektórych rzeczy, wczoraj całą czekolade wcięłam, no ale najważniejsze, że nie tyje!

Gość MoDeLkA-19
80/60/90:):):):):):):):):):)ale.chce59/89!!!!

haj girls...mialam sie zmierzyc ale ciagle mi to wypada z glowy...tyle zajec ostatnio...jem malo, schodlam bo mowia mi znajomi nawet no i widze po ciuchach ale ile nie wiem bo sie nie wazylam jeszcze....a tu gdzie jestem wagi pod nosem nie mam. ostatnia wagabyla chyba 59,4 a jak jest teraz nie mam pojecia...

wymiarek gratulacje ;-) ja niby waże 57kg, ale jeszcze na brzuszku mam za dużo tłuszczyku... postaram się jeszcze troche zrzucić

ulalalalala :D gratulacje wymiarek.. ja tez musialabym pomierzyc sie cala... wiem , ze w talii mi ubylo..widze po pasku... :D zapunam na wczesniejsza dziurke...reszta wymiarow nieznana :classic_cool: mam nadzieje , ze nie sa wikesze :D pozdrawiam Was 🌻

ok no to jedziemy... łydka -39 cm udo -54 cm biodra -95 cm talia -75 cm pod biustem -75 cm biust -88 cm waga 61 :-o cos mi ostatnio nie wychodzi odchudzanie :( zle nie wygladam ale chcialabym inaczej:/ cos motywacji brak. nawet tego zakohanego hula hopu piachem nie napełniłam :-o porażka

Gość O6lala
A znacie może skuteczne ćwiczenia na pozbycie się tych "skrzydełek" po zewnętrznej stronie ud? Przyznaję, że trochę się zapuściłam w tym miejscu a nie mam pomysłu na pozbycie się tego :(

Gość jaaaaaaaaa123

Gość jaaaaaaaaa123
😘

Gość a ja ja ja ja ja a jaaaa1
a ja aj aa ja to mam w biuscie 106:P w tali 70 i w biodrach 100;p

Gość do tej wyżej
współczucia w takim razie:O

Gość do marca musze się
ja biust 78 cm talia 61 biodra 86 cm wzrost 157 cm

Tak było niegdyś... ******************TABELKA *******************(24.04.2007) NICK.........łydka......udo.....biodra.....talia.....pod biustem.....biust wymiarek....40.........56........94..........75......... .77..............89 timesida ....36..........56........95.........71............77....... .......90 _asia_ ........36........56.........94.........67...........74..... .........84 wymiarek- 62kg/169cm timesida- 62kg/169cm _asia_- 60,5kg/170cm obecnie sytucja przedstawia się tak:-): ******************TABELKA *******************(11.06.2007) NICK.........łydka......udo.....biodra.....talia.....pod biustem.....biust wymiarek....39.........54........95..........75......... .75..............88 timesida ......??..........??........??...........??.............??.............?? _asia_ ........36........53.........92.........62...........74..... .........84 wymiarek- 61kg/169cm timesida- 58,8kg/169cm _asia_- 57kg/170cm

właśnie siedzę i zjadam lody i chipsy, o zgrozo mam niesamowity apetyt!!!! Jak będe wcinać w takim tempie to niedługo wróce do dawnej wagi:-/ Od tygodnia na siłownie nie chodzę, niedługo wracam do domku i nie opłaca mi się karnetu wykupować...