Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymiarek

WASZE WYMIARY!!!!!

Polecane posty

Gość aguuusia
dziewczyny a co to sa te cwiczenia ABS?

Gość aguuusia
serdeczne dzieki timesida wlasnie kukam , ale mam dzis zachcianki , 1 raz od 2 miesiecy kurde nie moge musze sobie wymyslic jakies zajecie

łydka=35 cm udo u samej gory=55 biodra=88cm pod pepkiem=77cm talia= 69cm pod biustem=78cm biust=93cm eh jest strasznie źle?? dodam że biegam dlatego mam bardziej nogi rozbudowane...

Gość eliminator
do AGUUUSIA napiety brzuch... tego sie nie da zrobic... gdyz jak wiesz zadnego miesnia nie da sie doprowadzic do perfekcji, ale jesli juz chcesz to podam Ci dobra rade :) porob troszke normalnych brzuszkow, a potem nozyce zrob... tak ze 3-4 serie (ile dasz rade) to da ci niemala gwarancje na te miesnie do pewnej pani... nie wolno na pusty zaladaek cwiczyc :[ ani sie waz, nie wolno sie przejesc, ale nie wolno odczowac tzw pustosci... zjedz tyle ile uwazasz za sluszne, i dopiero pocwicz

Gość aguuusia
Eliminator dzieki. Napewno sie nie poddam i bede cwiczyc poza tym 2 razy dziennie masuje skore zelem na cellulit to napewno nie zaszkodzi

Czesc dziewczyny!!! no wiec od ok 2 tyg jestem na diecie nielaczenie z tym ze czasami nie stosuje jej tak jak powinnam !!! Ach te batoniki i slodkosci:) ELIMINATOR twoje bezinteresowne zaangażowanie i rady są nieocenione, powiedz mi prosze jakie cwiczenia mam wykonywac aby pozbuc sie tluszczyku z bioder, ujedrnic posladki i pozbyc sie tluszczyku pod posladkami:) mam nadzieje ze wiesz o co mi chodz? Moze rower?? albo bieganie?? Pozdrawiam

Gość eliminator
droga kolezanko, caly zestaw ciwczen jest podany duzo wczesniej na tym forum :) zapewne znajdziesz, jest tam wszystko caly trening i itp :) hehe... czy nieocenione, ale mam nadzieje ze sie przyda :)

Dzieki ELIMINATOR za info!!! Ale wiesz ja mam ogromny poroblem od dziecinstawa!!! nie potrafie robic przysiadow!! powaznie!!! nie moge go wykonac jesli stoje calymi stopami na ziemi zawsze sie przewracam do tylu!! przysiady robie na palcach tylko wtedy mi wychodz!!! No wiec co z tym tluszczykiem pod pupa??? tylko przysiady a moze jest jakies inne cwiczenie co?

Gość eliminator
no to jest jedno z najlepszych cwiczen, ale jesli mozesz robic na palcach, to poprostu zlap sie dlonmi za jakis mebel i rob przysiady, to najlepsze cwiczenie :)

ja też jestem, chudsza o 1kg- zawsze to coś hehehehe

a no tak.. :D zapomnialam sie pochwalic.. :D ja tez sie wazylam w niedziele... bylo 61 :classic_cool:

widze, że robimy postępy. Do lata napewno zgubimy wszystkie niepotrzebne kilogramy ;-)

Gość eliminator
moje gratulacje drogie panny :) ale pow mi tak szczerze, czy choc jedna stosuje sie do moim porad ?? ale i tak jestem dumny z waszego zapalu :) oby tak dalej...

eliminator-->> pewnie , ze tak... :) ja na przyklad zapamietalam , ze wrecz diabelskim jedzonkiem w trakcie cwiczen sa wszelkiego rodzaju slodycze :) stosuje sie do tego... :) choc czasami ciezko.. tak w ogole to teraz mam ochote na wszystko zakazane... :( moja dietka warzywno- owocowa trwa juz 9 dni i zaczyna mi sie chcec slodkiego troszke.. :( albo jakiegos fast foodzika... :( na razie sie trzymam.. :) aaa.. no i cenna wskazowka byly te brzuszki Twoje.. (pozycja lezaca , nogi ugiete w pupie i w kolanach oparte np na kanapie) czasami jak mam czas dodatkowo je robie :) jest lepiej bo przy max napieciu miesni nogi sie nie podnosza do gory (tj w pozycji lezacej z ugietymi kolanami ale na plaskim) pozdrawiam Cie serdecznie :)

Gość aguuusia
witam wszystkich . dzis sie wazylam ( choc sie bardzo balam) od 2 tyg zaczelam jesc wszystko oczywiscie z umiarem ok 1800 k i waga nie skoczyla nawet 1 deko , ale oczywiscie wiecej cwicze i wydaje mi sie ze widac efekty skora jest bardziej napieta. ELIMINATOR? mam kolejne pytanko ? mam ciezarki 5kg , czy jak bede z nimi cwiczyc czy to dobrze wplynie na moj biust? i czy te 5 kg to nie za duzo?

Ja oczywiście zrezygnowałam ze słodyczy po siłowni, przed zresztą też:-) i wogóle mniej jem. Do 12 maja, mam nadzieje ,że schudnę więcej, idę na wesele i muszę jakoś wyglądać...

Gość eliminator
do AGUUUSIA no pewnie, ale zaraz powiem Ci jak cwiczyc :) masz laweczke albo cos ?? jesli nie to zrob tak, zlacz dwa krzesla, poloz sie na nich, podnos ciezarki od pelengo wyprostu rak, do maksymalnego naprezenia klatki przy dole, a i jest drugi sposob na ladne piersi, ale trudniejszy, ustaw trzy krzesla, dwa obok siebie w odstepie okolo 60 cm a jedno tak bys siegala do niego nogami, i poprostu rob pompki np po 6, ale pamietaj cialo musi byc caly czas w lini prostej, fakt faktem ze cwiczenia sa ciezkie, ale pozwola ci rozciagnac miesnie klatki oraz rozbuduja piersi... jak masz jeszcze jakies pytania to pisz... jestem tu dzis po okolo 22-ej caly czas online... wiec jak cos to czekam...

Gość Madziulkaaaaaaaaaaaaaa
moje łydka=35 cm udo u samej gory=53 biodra=90cm talia= 67cm biust=90cm 169cm i 52 kg wagi :)

Gość aguuusia
SERDECZNE DZIEKI ELIMINATOR. Od jutra cwicze ale nie pompki poniewaz mam problemy z kregosupem , raaczej sprobuje z tymi ciezarkami , dzis daje sobie spokuj bo mialam ciezki dzien , maze tylko o kapieli i lozku jeszcze raz dzieki do jutra wszystkim

Cześć dziewczynki ja się odchudzam już od tygodnia z paroma dziewczynami na moim topicu ale chętnie czasem tu zajrze i trzymam za Was kciuki Jeśli chodzi o odchudzanie to też dużo wiem na ten temat udało mi się w miesiąc schudnąć 6 kg potem w 3 dni 3kg a teraz w tydzień 3kg mam nadzieje że oby tak dalej Trzymajcie się

Miśka88 - jak Ty to zrobiłaś, że te kilogramy tak Ci uciekały? Gratuluje!!!!

czesc dziewuszki :) dlugo sie nie odzywalam... :classic_cool: sorki chcialam sie pochwalic :D waze 58.8... a w talii mam 68cm!!!!!! :D :D :D reszty wymiarow nie sprawdzalam.. :classic_cool: ale i tak jestem dumna strasznie z talii... moze z czasem jeszcze pare centymetrow uda sie zrzucic, kto wie? :D pozdrawiam 🌻 🌻 🌻

Wow!!! Timesida- jestem pod wrażeniem, u mnie wymiary narazie chyba bez zmian, nie mierzyłam się ostatnio;-(

a ja polecialam po bandzie, masakra, nawet sie nie waze i nie mierze zaczynam od jutra ponownie:/bo teraz zamiast zrzucic przybralam duzo:/ ciezkie dni za mna , pocieszalam sie przez ten okres na maxa:/ szkoda ze nie wszystko w zyciu nie uklada sie po naszej mysli:( teraz mowie sobie dosyc, problemy mam w zyciu osobistym, owszem, ale nie bede juz tak siegac do lodowki. zaczynam od jutra

Gość monica_
hej podaje moje wzrost : 168-169 waga : 51-52?jakos tak biust:91 talia:64 biodra:92 i juz sie nie odchudzam:)

wymiarek- życze wytrwałości;-) Muszę się pochwalić!! Ważyłam się dzisiaj na siłowni, waga wskazała 58,3- byłam w szoku!!! Cieszę się bardzo

wymiarek ->> teraz dasz rade ;) uda sie 🌻 🌻 🌻 _asia_ czas na zmiane stopki :D gratulacje \\_/ \\_/\\_/ - zdrowko :classic_cool: ja wczoraj mjialam nieciekawy dzien... :O dietki sie trzymalam ale wieczorkiem wypilam sobie iwko.. , wiadomo kaloryczne w cholere..., ale pomoglo troszke.. :)