Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymiarek

WASZE WYMIARY!!!!!

Polecane posty

aj em de czołzen łan-->> cos specjalnego na dietke? podziel sie :D

mialo byc cos specjalnego na talie :D rany , nie wiem skad mi sie to wzielo.. :D ogladam film katem oka ... :D

Jestem na SB(tzn połączenie 3 fazy z ograniczaniem się),a na talie hula-hop :D Od stycznia poszło w diabły 7 kg,bez rozstępów czy zwiotczałej skóry.Na prawde polecam :)

Gość Pantene
a to moje: biust-81 pas-77 biodra-92 udo-45 waga-54 wzrost-167 niewiem czy to dobre wymiary czy złe?

aj em de czołzen łan-->> kurcze molek , ja z tym hula hopem mam przeboje... :O od miesiaca go szukam po sklepach i nigdzie nie ma... :O

Pantene -->> dobre.. :), na talie moze cos by sie przydalo ;)

Gość jestem plaska
eliminator mozesz napisac cos wiecej o tych cwiczeniach na biust?mam ciezarki 2 kg i zero biustu:-(zrobie wszystko chociaz dla 1 cm wiecej w obwodzie.dlaczego nie mozna cwiczyc na podlodze z tym pierwszym cwiczeniem?czy rece mam opuszczac ponizej ciała?napisz prosze ile powinnam tego wykonywac.

a ja się muszę pochwalić, że szukałam dzisiaj kiecki na wesele i wreszcie rozmiar 36jest dobry;-) jupi!!!!

Gość 9764
Mam pytanie, głupie, ale co tam, jaki rozmiar jeansów nosicie?

9764 -->> 10 czasami w 8 sie mieszcze ... czyli 38 (36) zalezy od kroju jeansow, firmy itd... ;) _asia_ -->> :D trzymaj tak dalej.. :D 🌻 wymiarek-->> odezwij sie :classic_cool: jak Ci idzie? wszystko ok? 🌻

u mnie jest tak: wzrost=176 waga=57,5 kg łydka=35cm udo u samej góry= 53cm biodra=90cm pod pępkiem= 80cm talia=66cm biust-90cm I każdy przeżywa to jaka ja jestem chuda jak tylko mnie zobaczy więc myślę wymiarek, że twoje wymiary są całkiem dobre, nienajgorsze myślę, że nie masz isę czym przejmować! Pozdrawiam!

Gość ja chodzę do
a moje to: waga 46 kg wzrost 155 cm biust 82cm talia 62 cm biodra 87 cm udo 49 cm

jestem, ale nie ma czym się chwalić, nic mi nie ubyło chyba. Zreszto 58 kg. - nie jest źle

timesida, co tam u Ciebie? Zmieniło się coś? Wymiarek nas chyba opuściła. Przed chwilą się mierzyłam, w talii ubyło mi w sumie 3cm- mam 64, w biodrach tylko 1cm, reszt bez zmian. A ja wcale nie chcę być chudsza w pasie, chce mieć węższe biodra:-( ale nic chyb na to nie poradzę! Jetem jakaś nieproporcjonalna

Gość Martusiaczek21
wzrost 176 waga 54 biodra 86 talia tragedia64;{ biust 88 łydka 32 udo 48

haj girls:) przepraszam, ze was opuscilam...mialam ciezki okres ...juz jestem...wazylam sie wczoraj wazylam 59,6, nie mierzylam sie, zrobie to w poniedzialek po pracy to napisze co i jak. gratuluje tych wszystkich cm\'ów ktorych sie juz pozbylyscie:) ja niestety bardzo grzeszylam i odkladalam odchudzanie na kolejne dni. ale ladnie sie juz trzymam 4 dzien wiec trzymajcie i zamnie kciuki kochane:)

cześć! Chętnie bym do Was dołączyła:) wzrost-170cm waga- 57 moje wymiary: łydka-33 udo-49 biodra-84 talia-70 (dramat:/) biust-82 (bez komentarza:D) CEL-52kg :)

sies=>Witej, chciałabym mieć tak zgrabne nóżki jak Ty;-)

Gość biust 100
talia 100 biodra 140 OSA ZE MNIE

Gość DO sies
biodra mierzy się w najszerszym miejscu pupy i ud, a nie na kościach biodrowych

Gość chuuuuuda
jestem za chuda i jeszcze nie urusł mi biust.....wiek- 14lat/ wrost- 167cm/ waga- 45kg/ biust- 73cm / talia- 63cm / biodra- 83cm..........co o tym sądzicie?

Gość a co można sądzić
?:O dzieciak jestes jeszcze i Twoje wymiary zmienią się jeszcze nie raz

Gość QQrydza
biust- 78 talia-52 biodra-80 biuścik mam lekko przymały, wiem...