Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymiarek

WASZE WYMIARY!!!!!

Polecane posty

Gość eliminator
hehehe... ja tu codziennie bede goscil by sprawdzac co z wami :P

Czesc dziewczyny ja tez chce do tabelki 24 lata waga 53 kg wzrost 166 cm wymiary lydka 33 udo 54 biodra 93 pod pepkiem 84 talia 69 pod biustem 73 biust 82

Gość eliminator
ciesze sie, jednakzie pamietajcie ze kazda z was jest inna, tak samo jak ja trenowalem juz z roznymi kulturystami i kazdy z nas cel ma ten sam lecz cialo... tak samo jest z wami, nie dolujcie sie gdy jedna zrzuci 5 kilo a druga 1 kilo, nie wmawiajcie sobie "ona jest lepsza, dlaczego ja tak nie moge" bo przez to tylko bardziej katujecie organizm... waszym najlepszym sprzymierzencem jest zapal i czas :) nic na sile i nic w kosmicznym tempie nie bedzie, ja na swoja sylwetke pracuje drugi rok, a plywam juz 10 lat... i fakt faktem efekty sa, lecz cwicze nadal... tak samo musicie podejsc do "odchudzania", cwiczenia dadza to, czego nie daly diety i itp... dla lepszego efektu polecam zielona herbate "ginko", bardzo pozytywny efekt :) i zeby zadna sie nie wazyla jesc jakichs batonikow i itp po cwiczeniach :[

GORACE LATO -->> witaj w gronie chcacych zrobic cosik ze swoim niepotrzebnym tluszczykiem :D Napisz czy juz zaczelas jakas dietke.. i jesli tak to od kiedy ..alb kiedy chcesz zaczac.. :) Zaraz Cie wkleje do tabelki :classic_cool: wyglada na to , ze jestem tabelkowka :classic_cool: hehe Wymiarek-->> gratuluje zrzuconego kilograma :D 🌻 Ja niestety , a moze stety nie mam wagi u siebie, bede wazyla sie u mojego serducha w weekend , to zobaczymy jakie skutki przyniosla moja dietka i cwiczenia :classic_cool: Mam nadzieje, ze sie nie rozczaruje.. Powiem szczerze , ze dzisiaj odczulam uboczny i nie zaciekawy efekt mojej dietki :( tak jakos mdlo mi sie zrobilo.. Prowadze kalendarzyk z tym co jadam i w sumiei to nie jest za wiele.. ok 600-800kcal /dziennie, wiec patrzac realnie na to wszystko nie ma sily aby moj organizm nie odczul roznicy.. Dziwne jedynie to , ze w sumie nie czuje sie glodna po tych warzywkach..no ale zobaczymy... ciagne dietke dalej :) Mialam kosmiczna chec dzisiaj kupic sobie batonika.. przezwyciezylam to.. :D :D :D kupilam banana.. :D eliminator-->> milo , ze jestes :) dzieki za wszystkie rady.. :)

****************** TABELKA ****************** (24.04.2007) NICK..................wiek............wzrost........waga wymiarek ............ 24...............169............62 (-1) timesida...............26...............169............6 2 _asia_..................19...............170...........6 0,5 zurawinka..............24...............170..........57, 5 a oto moje..............XX..............172...........68 GORACE LATO.........24...............166..........53 ******************TABELKA 2*******************(24.04.2007) NICK.........łydka......udo.....biodra.....talia.....pod biustem.....biust wymiarek....40.........56........94..........75......... .77..............89 timesida ....36..........56........95.........71............77....... .....90 _asia_ ........36........56.........94.........67...........74..... ........84 a oto moje...36........62........103........72............80...... .......94 GORACE LATO.33......54........93..........69...........73..............82 🌻 🌻 🌻

co ja zrobiłam, zjadłam całą czekoladę:-), ale w sumie co tam, diete jak juz pisałam zaczynam w poniedziałek. Swoją drogą ładnie nas ktoś podsumował ==>kobieta NIE taka jak wy i wszystkie karnie podają swoje wymiary....bezmyślna masa zakompleksionych idiotek z kg tłuszczu zamiast mózgu.

Ech ja mam dziś mega dołek. Zjadlam dziś loda i dwie princessy. Katastrofa ale potrzebowalam wspomagaczy do nauki. Obiecuję że od poniedzialku biorę się za siebie :-) Moze wreszcie zafunduję sobie trochę ruchu:)

ja też mam trudne, kobiece dni, stąd to zapotrzebowanie na słodycze. Zurawinka- co i gdzie studiujesz?

eliminator - a przed ćwiczeniami można jeść słodycze hehehehe...żart oczywiście:-);-) Mam pytanko, czy picie białka po ćwiczeniach coś daje?

Gość eliminator
do ASIA jak pewnie Ci wiadomo bialko jest podstawowym budulcem ciala, wiec jest sprawa oczywista ze daje efekty... najlepiej bialko spozyc z rana wraz z weglowodanami, przed treningiem rzuc na zab cos wysokobialkowego i oczywiscie jakies 30 min po treningu... oj dziewczyny ale nie wolno wam jesc slodyczy, fakt ze to zrodlo wysokoweglowodanowych kalorii, lecz wy chcecie zbic wage, wiec nie wolno wam jesc takich rzeczy, dobra alternatywa na slodycze sa np jogurty i slodkie przetwory mleczne :)

Ojej, nasz topik oddala się:-( eliminator- kiedyś gdzieś czytałam, że najlepiej ćwiczyć z pustum żołądkiem, rano, czy to ma jakiś wpływ? Skoro tu zaglądasz, to powykorzystuję Cię troche;-) Dzisiaj mi humorek dopisuje, wracam do domu!!!

dzien dobry wszystkim:)wlasnie pije kawke. w koncu tego piachu nie przytargalam wczoraj , padłam jak mucha więc hula hop musi poczekać :-o ale co tam. porobie przysiady eliminatora i walne brzuszki do tego. sciagnelam swietny film. zgralam go na komorke zeby spamietac wiec jakosc kiepska ale wrzuce go na serwer i podam wam linka. moze sie komus przyda. wydaje mi sie to jeszcze lepsze od 8ABS. milego dnia;)

Gość aguuusia
Witam was drogie panie ! mam na imie aga . Gratuluje udanego topiku. A przedewszystkim ze macie doradce ELIMINATOR (kocham cie) za te wszystkie rady .przez ostatnie 2 miesiace schudlam11 kg wiem ze za duzo ale sie zawzielam dieta 1000kalori i cwiczenia , jazda na rowerze , czerwona herbata - udalo sie dzis waze 65 kg 170cm mam 32lata . Ale mam problem niewiem co zrobic ze skora na brzuchu jest jej teraz za duzo (dodam ze jestem po 3 ciazach) choc smaruje zelem na celilit to jest poprostu okropna ELIMINATOR pomocy ! co z tym zrobic? jak cwiczyc ewentualnie zeby brzuch byl bardziej napiety? niestety niemam tyle kasy co Britney Spears na liposukcje .

Gość sloneczne wzgorze
ja tez chce! wzrost 170 waga 64 udo 60.5 lydka 36 pas 76 pod biustem 77 biust 94 biodra 100

Gość sloneczne wzgorze
wiek 21

czesc dziewczynki :) ja juz w pracy , za 8h dla mnie zacznie sie weekend.. nareszcie :D :D :D rysuje jakies dziwaczne swietliki i mnie powoli ***** trafia.. :O ale to nie zepsuje mi humorki , bo tak jak -asia- mam dzisiaj dosc niezly :) wstalam wczesniej niz zwykle... , a to duzo :classic_cool: na sniadanko jogurcik naturalny i jabluszko ... na lunch mam salatke... :D Poza tym mam sloneczko na zewnatrz , a to ogromny plus dla mnie... :D zyc sie chce!!! :D :D :D aguuusia-->> witaj :) gratujacje zrzuconych kilogramkow.. mam nadzieje, ze tez juz niedlugo bede mogla sie pochwalic... :D sloneczne wzgorze-->> :) witaj ... ;) zaraz trafisz na tabelke meczennikow.. :D Pozdrawiam Was kobietki i Nasz dobry Duszku -->>eliminatorze 🌻

Gość sloneczne wzgorze
timesida witaj :) piszac pas mialam na mysli talie :D

****************** TABELKA ****************** (24.04.2007) NICK..................wiek............wzrost........waga wymiarek ............ 24...............169............62 (-1) timesida...............26...............169............6 2 _asia_..................19...............170...........6 0,5 zurawinka..............24...............170..........57, 5 a oto moje..............XX..............172...........68 GORACE LATO.........24...............166..........53 sloneczne wzgorze....21...............170..........64 ******************TABELKA 2*******************(24.04.2007) NICK................łydka......udo.....biodra.....talia.....pod biustem.....biust wymiarek............40.........56........94..........75......... .77..............89 timesida .............36.........56........95..........71...........77........ .....90 _asia_ ................36.........56........94..........67...........74..... ........84 a oto moje...........36.........62.......103..........72...........80..... .......94 GORACE LATO........33........54.........93..........69...........73........ ....82 sloneczne wzgorze...36.......60.5......100.........76...........77.............94 🌻 🌻 🌻

sloneczne wzgorze :D tak myslalam.. od kiedy zaczynasz? masz silna motywacje/ jesli nie, to spojrz na sloneczko na zewnatrz i pomysl o nadchodzacym lecie.. :classic_cool: :D milo , ze jestes z nami ;)

Gość aguuusia
****************** TABELKA ****************** (24.04.2007) NICK..................wiek............wzrost........waga wymiarek ............ 24...............169............62 (-1) timesida...............26...............169............6 2 _asia_..................19...............170...........6 0,5 zurawinka..............24...............170..........57, 5 a oto moje..............XX..............172...........68 GORACE LATO.........24...............166..........53 sloneczne wzgorze....21...............170..........64 aguuusia.................32...............170.........65 ******************TABELKA 2*******************(24.04.2007) NICK................łydka......udo.....biodra.....talia. ....pod biustem.....biust wymiarek............40.........56........94..........75. ........ .77..............89 timesida .............36.........56........95..........71...........7 7........ .....90 _asia_ ................36.........56........94..........67......... ..74..... ........84 a oto moje...........36.........62.......103..........72.......... .80..... .......94 GORACE LATO........33........54.........93..........69...........73 ........ ....82 sloneczne wzgorze...36.......60.5......100.........76...........77.... .........94 .aguuusia...37.........56.5......95............78........82.............94

Gość aguuusia
dziewczyny mam propozycje . Moze wlaczymy tu tez nasze foto?

szczerze mowiac nie wiem czy to dobry pomysl.. po jakims czasie bedziemy mogly sie powymieniac fotkami , ale po co wklejac tutaj je? nie wiem.. to oczywiscie tylko moja opinia...

Gość Sloneczne Wzgorze
timesida a ja sie wcale nie odchudzam :D tak tylko podalam wymiarki :D a kiedys sie odchudzalam i zastosowalam " glodowke" :D to bylo ponad rok temu .Schudlam 6 kg i z tego juz 4 przytylam :D

Gość Sloneczne Wzgorze
a moze wy wiecie gdzie moge zdobyc film " My dzieci z dworca ZOO"