Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sephrenia

Pierwszy krem przeciwzmarszczkowy - pomocy!

Polecane posty

Gość sephrenia

Witajcie Dziewczyny. Od jakiegoś czasu podczytuję sobie to forum, a teraz sama potrzebuję pomocy. Otóż jakiś czas temu, spoglądając w lustro stwierdziłam że powoli zaczynają rysować mi się zmarszczki - żadne tam głębokie ale jednak. No i za tym przyszła myśl, że powinnam chyba wreszcie kupić jakiś krem przeciwzmarszczkowy. (Najlepiej taki który podziała a nie zabije mi budżetu.) Może powiecie mi więc, na co powinnam zwrócić uwagę kupując? Do tej pory kupowałam zwykłe kremy nawilżające, cerę mam normalną, z niewielką skłonnością do wyprysków w okolicach okresu. Pytam o to na co powinnam zwróćić uwagę, co powinno być w środku, bo mieszkam za granicą i polskich marek które używałam kiedyś tutaj po prostu nie ma. Albo może wie któraś z was, jakie niemieckie kremy są dobre? Dziękuję z góry za pomoc :)

ja mogę ci poradzić (doradzić) kremy FABERLIC zobacz sobie katalog na necie www.faberlic.pl ten na maj, bardzo dobre kosmetyki a ceny bardzo przystępne a jak będziesz chciała zamówić to daj znać (gg2653390)

Gość sephrenia
Dziękuję za propozycję, ale będzie mi trudno realizować zamówienia stąd... Przelewy międzynarodowe kosztują fortunę. A kosmetyki kojarzę, z własnych niewielkich doświadczeń - całkiem dobre :)

Gość ineczka n
moze jakies polskie dobre i niedrogie kremy z drogerii ktos poleci

Gość avvva
Jesli mieszkasz w UK to polecam: www.polskadrogeria.co.uk :-)

Gość sephrenia
No do UK mam kawałek, jestem w niemczech :)

Polecam marki La Roche-Posay i Avene (w aptece). Na pewno w Niemczech kupisz bez problemu.Te kosmetyki są naprawde świetne i nie aż tak drogie.Z droższych polecam Estee Lauder.

Gość sephrenia
Dziękuję :) Bo ze mnie to taki ignorant kosmetyczny niestety... Dopiero niedawno zaczęłam odkrywać swoją kobiecą stronę... :)

Gość sephrenia
Up :) Może jeszcze jakaś opinia? Bardzo proszę :)

Andzia, jeśli tu zaglądniesz, to skontaktuj się ze mną, bo chciałabym zamówić coś z firmy, ale nie mam katalogu, więc moze mi prześlesz katalog, albo prześlesz online? pozdrawiam