Gość wetti2 Napisano Kwiecień 26, 2012 Jeżeli potrzebujesz czegoś konkretnego to wypróbuj restoraderm, poczytaj opinie, dobrze nawilża skórę i moim zdaniem jest wydajny. Ja miałam przesuszoną skórę od klimatyzacji w pracy a w domu bardzo jest jeszcze gorzej (rośliny w doniczkach nam usychają czasami :) Także balsam w sam raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kami20015 0 Napisano Kwiecień 27, 2012 ja polecam balsam z aloesem- o aloesie można poczytać wszędzie- pomaga nawilżyć skórę! www.sonnylr.pl zakładka pielęgnacja aloe vera- wydajny balsam, cena niby wysoka, ale na stronie pisze jak uzyskać rabat 30 %. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zaczarowana2345 Napisano Kwiecień 28, 2012 Według mnie najlepszym balsamem do suchej skóry jest restoraderm. Świetnie ją nawilża. Gorąco ją polecam. Dodam jeszcze że smaruje się nim po każdej kąpieli i moja skóra nie jest ani trochę wysuszona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irid146 0 Napisano Kwiecień 28, 2012 Polecam lirene albo neutrogene - mi cuda sprawiają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mirabet Napisano Maj 1, 2012 ja uwielbiam beEco Flosleku, maselko nie balsam , super jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam z biedronki Napisano Maj 2, 2012 w pudelku z nakretka Afryka rewelacyjnie pachnie i skora jest po nim gladka i nawilzona a kosztuje 5zł:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolciaaaaaaaaaaa Napisano Maj 27, 2012 może to nie balsam a krem, ale polecam rescue krem doktora Bacha, nawilża, nie powoduje alergii, bo nie ma w nim chemii, zwalcza swędzenie po ukąszeniu komarów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Maj 28, 2012 Aloes naturalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grzywaaa1 Napisano Maj 30, 2012 Ja przez przypadek zaczęłam używać balsam mojego dziecka i okazał się niezłym odkryciem. Mam skórę bardzo wrażliwą na kosmetyki i też miałam bardzo przesuszoną. (tu jest wiecej informacji co to w ogóle jest (cetaphil.pl) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natka8080 0 Napisano Maj 30, 2012 Ja bym polecała taki leczniczy krem o nazwie Mediderm z firmy Farmina NIe jest drogi a wydajny i skuteczny. - - - - - - - - - - - Porady farmaceutki - http://zapytaj-farmaceute.blogspot.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marianna pe * Napisano Maj 30, 2012 no, no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maximmka Napisano Maj 30, 2012 Mi pomagała Neutrogena, ale trzeba pamiętać o wypijaniu odpowiedniej ilości wody, ona też ma duży wpływ na wygląd naszej skóry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fineszka Napisano Maj 31, 2012 To racja, ja też zauważyłam, że odkąd zaczęłam pić więcej wody źródlanej poprawił mi się wygląd skóry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mirindaaa Napisano Maj 31, 2012 Ja mam bardzo wrażliwą skórę i nie wszystkie kosmetyki nawet te polecane są dla mnie dobre. Czasami efekt jest wręcz odwrotny. Ostatni znalazłam bardzo fajna emulsję z firmy botani PhytoBody Lotion. Kupiłam już drugi i jestem bardzo zadowolona. Cena całkiem pokaźna , ale jak dodam te wszystkie balsamy które wcześniej kupowałam to wychodzi znacznie więcej a do tego czasami jeszcze wizyta u dermatologa. Mam przynajmniej poczucie ze wszystko jest ze mną ok, zwłaszcza teraz jak sie robi ciepło i mogę odkryć nogi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dchjfdhusdhusihushswu Napisano Maj 31, 2012 emolium balsam do kąpieli emolium do ciała emolium szampon emolium emulsja do skóry głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qerra Napisano Czerwiec 22, 2012 Może spróbować oliwką johnson albo jeśli to nie wystarczy możesz spróbować restoraderm. Ja miałam problem z oliwką bo mi zatykała pory w skórze ale z tym drugim balsamem nie miałam już tego problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *minerva* Napisano Lipiec 28, 2012 fa z zieloną herbatą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniana 11 Napisano Sierpień 27, 2012 Kupiłam z zielona herbatą ładnie pachnie może za tłusty jak dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniana 11 Napisano Sierpień 27, 2012 zieloną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vengee Napisano Sierpień 27, 2012 w rosmanie jest tyle balsamów, że nie wiadomo , co wybrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Sierpień 27, 2012 dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniana 11 Napisano Sierpień 29, 2012 oliwka dla dzieci jest dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ssmokk 0 Napisano Sierpień 29, 2012 Lipikar La Roche, super się rozprowadza i świetnie nawilża. Wydajny, no ale kosztuje też. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Groshki_pl Napisano Sierpień 29, 2012 ja stosuje własnie balsam Garniera ten do bardzo suchej skóry lub oliwkę do ciała dla niemowląt. Te dwa produkty jak dla mnie super nawilżają skórę. Sprawiają, że jest miękka i fajnie pachnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jamdzal Napisano Sierpień 29, 2012 Jeśli macie problemy z wysuszona skórą to spróbujcie restoraderm, warto. Więcej info na stronie cetaphil.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basiawo Napisano Sierpień 31, 2012 Restoraderm to całkiem fajny balsam, polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nienia87 Napisano Sierpień 31, 2012 Zostań konsultantką firmy Mariza :) Kupuj dla siebie i Twoich klientów taniej, zarabiaj ( 30% rabatu na zakup kosmetyków) lub twórz własny dochodowy biznes. Dołącz do grona konsultantów w polskiej firmie kosmetycznej. TWÓRZ WŁASNY BIZNES Przedstaw możliwości zarabiania innym, zaproś ich do klubu Mariza, będziesz otrzymywać dodatkowe bonifikaty od obrotu twojej grupy konsultantów 5-17%, nagrody pieniężne. Niczym nie ryzykujesz więc dołącz do nas już dziś ! Rejestracja bez opłaty wstępnej i obowiązku wykupienia pakietu startowego Kontakt: Teresa http://marizakosmetyki.blogspot.com/ gg: 4819962 email : tenia11@wp.pl Gorąco polecam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość parasofka Napisano Sierpień 31, 2012 A musi być balsam? Jeżeli koniecznie balsam to tylko apteczne. A w ogóle to masełko do ciała z beECO. Wysuszona skóra po nałożeniu balsamu przeważnie szczypie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akwardd Napisano Wrzesień 1, 2012 masło z body shopu drogie ale skuteczne naturalne i nie uczula www.aleksandrawajnert.blogspot.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beroniq9191 Napisano Wrzesień 2, 2012 http://decubal.pl/produkty,body_cream.html polecam ten balsam. od niedawna go stosuję i bardzo go sobie chwalę. jest niedrogi, delikatny, szybko nawilża ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach