Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nektarynka87

Startujemy w poniedziałek 30.04- cel to jakies od 4 do 10 kg !!!

Polecane posty

Gość Tolki75
Witam, przymieżam się dziewczyny z wami do tej diety od poniedziałku.Będzie trochę cieżko bo to długo weekend czyli grile i te sprawy, ale mam nadzieję, że dam radę. Ideał dla mnie to schudnąć 5 kg. Moją zmorą są słodycze, niestety. Przez weekend che zrobic małe wprowadzenie i się nie objadać. pozdrawiam

Gość monia02
wiesz Kasiula tez jak czasem patrze na te szczuple laski to mnie szlak trafia i im zazdroszcze ale z drugiej strony przeciez nie wszystkie z nich urodzily sie szczuple heh moze my tez niedlugo bedziemy tak wygladac:D Nektarynka piwka ani kropelki??:( ehh... bedzie mi potrzeba duzo silnej woli tym bardziej ze dlugi weekend przed nami eh eh ale mysle ze powinno wypalic:) nie zawiode;)

Gość monia02
Heyka Tolki fajnie ze jestes:) wlasnie mi tez zal troche tego weekendu ale zmotywuj sie sie tym ze niedlugo lato cieplo i bedzie trzeba troszke tluszczyk wyeksponowac nie martw sie na razie bedzie good:]

Gość kasiulaaa_20
Monisia a ja wlasnie zimne piwko z soczkiem pije mmm......mniam , mniam! nooo sykoda trosyke tego weekendu ...:D:D ale po jakims miesiacu piwko bedzie nam sie nalezalo:D fajnie ze coraz wiecej nas jest ! iiiiihhhhaaaaaaa! :D;P;P;P!

ja akurat nie mialam nigdy problemu wyjsc na plaze. Lubie swoje ciało ale moglabym je zawsze bardziej lubic. Moje kochanie kocha mnie z tym sadełkiem ale dlaczego nie moge wygladac lepiej i byc lzejsza przy wspolnych igraszkach hihi :P a moze dziewczynki wymienimy sie fotkami zebysmy widzialy z kim rozmawiamy :) ? mowie do dziewczyn ktore zaczynaja od poniedziałku !! do tych zdecydowanych :D

Gość kasiulaaa_20
naktarynko Moja Droga :) mnie sie wydaje ze to calkiem niezly pomysl ...:) bo co nam szkodzi :) ja chcialabym zrzucic jakies 7 kg:( bedzie ciezko ale jeeeejku! mam nadzieje ze bede miala w was wsparcie :) czy ktras z was jest moze z podkarpacia ??:)

Gość kasiulaaa_20
tak w ogole widze ze nas jest 3 pewne , zdecydowane rozpoczac od poniedzialku ciezka prace :) wiec musimy sie trzymac mocno razem :) do mnie moj facet :) przyjedzoie 19 maja wiec musze sie pilknowac :) a tym bardziej ze spedze z nim 2 miesiace pod jednym dachem na wakacjach :) wiec koniecznie trzeba zadvbac o siebie :):) tra la la la :):)

Gość Tolki75
Mam nadzieję że mnie również liczycie

Gość kasiulaaa_20
Tolki Kochana - oczywiscie ! Ty rozniez jestes - jak najbardziej! super! im wiecej tym lepiej :):) swietnie! mi sie to bardzoooo podoba ! :):)

Gość Tolki75
ja rok temu urodziłam bliźniaki i cały czas tylko je fotografuję, więc fotki akualnej brak.Skąd jesteście?Ja z Poznania.

Gość kasiulaaa_20
ja nie mam takiej swowje stronki ...moge na maila dac :) i nektarynaka dostanie :) a ja jestem z Przemysla :) spod samej granicy ukrainskiej :):):D

Gość Tolki75
ja mam babcie koło Leska, całkiem blisko Przemyśla

co prawda ja wystartowalam juz jakis czas temu ale z checia sie do Was dołączę bo chcialabym zgubic jakies 5 kg :) przyjmiecie mnie?

Gość Tolki75
Ja też chciałam zaznaczyć, że byłam na kopenchadzkiej, później byłam u dietetyczki.Jednak święta Bozego Narodzenia sprawiły, że wróciłam do dawnych nawyków. wzrost 162 cm waga 65 kg Cel 60 kg Marzenie 5 z przodu

Gość do Ratany
jak udalo Ci sie schudnac te 5 kg ktore masz juz za soba? pozdrawiam

Udało mi się schudnąć następująco: Przez 7 dni byłam na diecie kopenhaskiej. Przerwałam ją i teraz odżywiam się zdrowo, jem często niewielkie porcje i staram się jeść mało węglowodanów, ćwiczę 3 razy w tygodniu ale narazie nie chudnę tylko utrzymuję wagę zdobytą dzięki temu tygodniowi na kopenhaskiej :)

Też chyba zacznę, jakiś czas temu miałam zacząć, ale imieniny cioci, no i nie wyszło:( Też chcę zacząć, bo to najwyższa pora by doprowadzić swoje ciało do \"jako- takiego\" wyglądu na wakacje! A więc moje wymiary: wzrost : 166 waga : 76 cel : 65 ( może mniej!) A mam 20 lat. Mam nadzieję, że razem będzie nam łatwiej. Powodzenia!

Gość monia02
siemka laseczki:) fajnie ze nas coraz wiecej z tymi fotkami to niezly pomysl niestety konto na fotce usunelam jakois miesiac temu ale postaram sie o jakies;) ja jestem z Elblaga a tak btw to juz bardzo chce ten poniedzialek chce byc szybciej szczuplejsza!!:P

Gość monia02
juz znalazlam fotki od razu mowie uwaga nie sa powalajace:p podajcie Kasiula i Nektarynka maila to wam podesle moj to monia0121@wp.pl trzymajcie sie buusiole:)

Gość monia02
Sobsyla pewnie ze razem bedzie latwiej zaczynamy w poniedziale:)

No ba, w grupie raźniej! Proponuję, żebyście pisały tu swoje jadłospisy i żebyśmy je sobie nawzajem komentowały, co Wy na to? Ja już jestem na diecie jakiś czas więc dziś narazie zjadłam Śniadanie: płatki z otrąb pszennych z mlekiem 0,5% Przekąska: pół grejpfruta a na obiad jeszcze nie mam pomysłu...

Gość _ruda_
hej kobietki, tak Was podczytalam dzisiaj i postanowilam sie dolaczyc...:) jezeli przyjmiecie do swojego grona kobitke wazaca 70 kgs.... przez tydzien ubylo mi 2 kgs i jestem happy:) a co robie????hm, cwicze na orbitreku 40 minut, zrezygnowalam ze slodyczy (prawie bo magnum jogurtowemu nie moge sie oprzec)... no i mam 168 cm a przytylam jakies 8-10 kg odkad nie pale a nie pale juz 6 miesiecy uhaaaaaaaaaaaa....

Gość kasiulaaa_20
czesc Dziewczynki :)! ale sie ciesze ze juz tyle nas jest :) jeeejku! to ja sie nastawiam juz psychocznie ! ale jak sobie pomylse ze trzeba z tylu rzeczy zrezygnowac ...:( aaj! ale wiem ze zrobie wszystko by schudnac! ja sie tak latwo nie dam!! milego dnia LASKI :)!

Czxesc Kobitki to juz pojutrze :) Witaj Ratana ZAPRASZAMY :) Ja dzis nie moge sie za duzo wypowiaqdac bo ide na nocke do pracy ale jutro po poludniou cos naskrobie a od poniedzialku caly dzien tu z wami przesiedze razem z woda niegazowana :P Pozdrawiam serdecznie buziaczki :*

ruda , kasiulaa --> zaczernijcie sobie ksywki ;) Nektarynka --> 🌼 Wczoraj zjadłam pierwszego słodycza od prawie miesiąca - gałka lodów kiwi. Ale było pyszneeeeee :D A dziś jak narazie na śniadanie jajecznica na szyneczce i kromka pełnoziarnistego chlebka. Pozdrawiam!

Gość kasiulaaa_20
czesc kochane moje :) ! super Ratanko ze masz taka silna wole , ze juz tyle schudlas :) extra ! a od kiedy sie odchudzasz ?? jak dlugo juz jestes na swojej dietce ?? a my sie bierzemy za siebie od jutra ...:) aa i jak mam zmienic swoj kolorek ? bo nie wiem .... buziole :*

Kasiula musisz wejść na stronę główną forum i tam masz taki link \"internautko zarezerwuj swój nick\" i musisz na to kliknąć :) A odchudzam się 10.04 , tylko chwilowo brak mi motywacji bo mam zastój wagi, dalej się ograniczam z jedzeniem i troche ćwicze ale przestałam chudnąć :( ale mam nadzieję, że to się niedługo zmieni! pozdrawiam 🌼