Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatricek

Afirmacje

Polecane posty

Gość beatricek

czy za pomoca afirmacji czy sugestii podswiadomosci moge doprowadzic by facet ktory jest niepewny czy mnie kocha,zdecydowal sie byc ze mna?

Gość prsze posluchac
ja wierze ze afirmacje dzialaja :) ale wiem tez ze na poczatku jak zaczyna sie cos afirmowac to moze sie zrobic odwrotnie.. :O np jesli chcesz miec duzo pieniedzy to moze sie tak stac ze zgubisz portfel :( ale generalnie dzialaja :)

Gość beatricek
Ale czy to nie jest nacisk na czyjas wolna wole gdy ja afirmuje zeby sie zdecydowal i wrocil? W jaki sposob to moze zadzialac na czyjas decyzje?:)

Gość Samantaaaa
Tak, afirmacje działają i wierm to po sobie.Wszystko co sobie wmawiałam zawsze sie sprawdzało.Ale pod warunkiem ze jest to dobre i nie szkodziinnym,Jezeli bedzie szkodzic to odwróci sie przeciw Tobie.

Gość beatricek
no to fajnie ze dzialaja :) jak myslicie, czy decyzja ze ktos chce z kims byc bedzie zla( jesli ten ktos z kim ma byc ta osoba na ktora sie wplywa,kocha go i chce jak najlepiej dla niego?)

Gość Samantaaaa
Mysle ze nie i smiało mozesz afirmowac zeby był z Toba, nikomu przeciez krzywdy nie robisz.Ja sobie tez tak afirmowałam w stosunku do faceta i jest dobrze między nami juz 5 lat :)

Gość lisaaa
chyba mylisz afirmację z jakimiś zaklęciami:O

Gość beatricek
Ale tez byl niezdecydowany? I w ogole na jakiej zasadzie to dziala ze na kogos wplywamy?

Gość jonkala
A wlasnie,spelnilo sie komus ze ktos kto z nami zerwal,wrocil dzieki afirmacjom?:)

Gość meeera
A spelnilo sie Wam cokolwiek zwiazane z miloscia czy przyjaznia ze np ktos zmienil do Was nastawienie?

Mnie sie spelnialo w liceum ale z nauka i sprawdzianami :) A teraz znow sprobuje z Jankiem :)

Gość belalalala
Hm ja bym chciala afirmowac ale sie boje ze nic z tego nie wyjdzie i sie zawiode. Jak sadzicie? CZy jest sie czego bac czy zaufac temu i zyc szczesliwie dzieki afirmacjom?

Gość hemhem
Ja bede afirmowac! skoro tylu osobom sie to spelnia to znaczy ze dziala :D

Tylko trzeba wierzyc w to co sie afirmuje i nie pozwolic by wplątała się jakaś negatywna mysl, jakies zwatpienie bo wtedy to nic z tego nie bedzie :)

Gość hemhem
no wlasnie,co z negatywnymi myslami ktore czasem sa nawet jak nie chce?

Gość pole obowiassskowe
Afirmacja: Jam jest fioletowym plomieniem Jam jest czystoscia, jakiej pragnie BOG.

Gość bi.........
ale w jaki sposob afirmowac? czy mozecie podac tutaj jakies afirmacje , jak to sie robi?

Gość elizonda
No wlasnie! wytlumaczcie na jakiej zasadzie to dziala i podajcie przyklady :D

Gość kochana_inaczej
to mi podajcie jakąs prosze na to, zeby chlopak, ktoremu chyba nie zabardzo sie spodobalam przekonal sie do mnie i we mnie odnalazl swoja druga polowke

Jesli wplacze sie negatywna mysl trzeba zaczynac od nowa. Jesli Was to interesuje dostalam od pewnej osoby taki sposob: Wyciszamy sie, relaksujemy i zaczynamy wizualizowac, widzimy to co chcemy osiagnac, tak jakby to juz bylo, jakby sie dzialo, tworzymy sobie taka chmure mysli. Ogladamy sobie to w glowie, NIE WOLNO WPLATAĆ NICZEGO NEGATYWNEGO, zadnego zwatpienia. Gdy juz dopracujemy to wszystko w glowie, puszczamy ta chmure mysli wolno. I nie wracamy do tematu ! Nie myslimy juz o tej sprawie. Zapominamy. To nie afirmacje, ale sprawcze mysli, realizacja marzen...nie wolno dusic tej chmury mysli, nie wolno jej napelniac bo bedzie burza, wizualizujemy i puszczamy wolno i czekamy na realizacje :)

Gość beatricek
I jak znacie jakies ksiazki o tym to tez piszcie ;)

Dzieki Karola za sposob :) Wykorzystam na pewno :D Tylko czy by chlopak wrocil to naprawde moze pomoc ?:)

Mikunia87 tak zadziala, jesli bedziesz w to wierzyc, jesli nie zaklocisz tego niczym negatywnym - bo jesli tak zrobisz to niestety ale trzeba zaczynac od poczatku. I to naprawde trudne, bo jesli sie czegos pragnie to automatycznie sie wciaz o tym mysli, a tu po prostu trzeba zapomniec.

Aha...no to postaram sie :) bedzie ciezko ale mi zalezy wiec moze wyjdzie :) Dzieki za radeeee :)

A afirmacje, tworzymy wedlug wlasnych potrzeb i zawsze w czasie terazniejszym. Tak jakby to juz sie dzialo. Mowimy to czego szukamy, czego potrzebujemy, tylko naprawde wiara i poraz kolejny powtorze nie wolno zwatpic.

Gość hemhem
no to probujemy :) a z pieniedzmi tez tak mozna ?:D

Przeciez to jest genialne :) nie no wspaniala rzecz opiszcie to bardziej na czym to konkretnie polega. To nic innego jak sila sprawcza mysli pozytywnych mysli